سلام
از گوشی xperia miro خوشم اومده
ولی میخوام بدونم با اندروید 4 و cpu 800 هنگ ممکنه زیاد داشته باشه؟
من اصلا اهل برنامه و بازی و اینا نیستم
لطفا زودی راهنماییم کنید تا گرون تر نشده!!
سلام
از گوشی xperia miro خوشم اومده
ولی میخوام بدونم با اندروید 4 و cpu 800 هنگ ممکنه زیاد داشته باشه؟
من اصلا اهل برنامه و بازی و اینا نیستم
لطفا زودی راهنماییم کنید تا گرون تر نشده!!
چرا هنگ کنه؟ اگر بنا به هنگ کردن بود که اندروئید 4 نمی ذاشتن روش
دقیقا ۲ روز پیش دستم بود. نسبت به قیمتش اصلا نمیارزه. خیلی انتخاب های مناسب تری هست. به شدت کنده و لگ داره.
مرسی دوست عزیز،یه سوال داشتم حافظه 8 گیگ برای گوشی اندرویدی کم نیست،آخه شنیدم فقط رو دو گیگش میشه برنامه نصب کرد و دو گیگم همنیجوری نیست،کلا شش گیگه یعنی ؟
این جواب میده برا نصب برنامه ها ؟
از فروشنده ها پرسیدم میگفتن مشکلی نداره
دوست داشتم از افرادی که تجربه کار با گوشی رو داشتن هم بپرسم
میشه راهنماییم کنید تو همین رنج قیمت چه انتخاب های دیگه ای میتونم داشته باشم؟
ایرادش فقط کندیش بود؟
شاید شما برنامه زیاد نصب کرده بودید روش
Last edited by نغمه م; 30-11-2012 at 18:43.
گوشی یه مشکل نرم افزاری داشت و رفیقم داد دستم و وایپش کردم.در نتیجه خیر.
A5 800MHz واقعا انتظار چندانی ازش نمیره.
مفت گرونه.
سلام.من چندصفحرو خوندم. ولی ندیدم کسی یه اشکال این گوشیرو بیان کنه! همه همینجوری رو هوا می گفتن نخرین!!
کسایی که میخوان این گوشیو بخرن بگردن تو سایتا و فرومهای درست و حسابی مشخصات و نقدهای دقیق این گوشیرو پیدا کنن نه اینکه با حرفای خاله زنکی دو سه نفر کلا از خرید پشیمون بشن!
و کسایی که تو این فروم مثلا راهنمایی می کردن! میشه بگین چرا نباید بخرن!؟ اگه یه مارک مثل هواوی چینی که دی جی کالا داره میفروشه روش بود احتمالا یه جنس خوب و عالی از آب در میومد چون ساخت ایران نیست! واقعا برای خودمون متاسفم با این فرهنگ عقب مونده مصرف گرا...
حداقل چنتا ایراد ازش میگرفتین آدم دلش نمیسوخت! تو یه سایتی از گوشی اسکای اونقدر ببد و بیراه گفتن که من گفتم تا گوشیو باز میکنی حتما منفجر میشه! ولی تو آپارات کلیپ بررسیشو دیدم آندروید4 بود با پردازنده 1 گیگ و گرافیک power vr و بازی اچ دی هم اجرا کرد مثل هلو و بعد بنچمارک گرفت از گالکسی اس پلوس بالاتر و با اچ تی سی دیزایر اچ دی برابر بود! ولی از نظر کاربرای اون سایت مثل اینجا چون گوشی ایرانی چینی بود کلا نباید هیچکس اونو میخرید. در حالیکه الان کپی های چینی تو بازار پره و همه میخرن و بدون نق و نوق استفاده می کنن!!
اگه نقد می کنین بدون غرض و درست انتقاد کنین.مشکلاتشو بگین.محاسنشو بگین.نه اینکه چون چینی ایرانیه نباید بخرن و از این مزخرفات.همه اون چیزایی که گفتین ذره ای ارزش نداره برای کسایی که میخوان این گوشیرو بخرن
Last edited by Air Born; 30-11-2012 at 23:26.
سلام
نظرتون در مورد جی ال ایکس اسکای و اسنووی چیه؟
لطفا نظر احساسی و خاله زنکی ندیدن که چون ایرانی و چینیه ارزش خرید نداره و از این حرفا!
من یه اطلاعاتی در مورد تواناییهای فنی و اشکالات عمومی این گوشیا میخوام
ایراد بزرگش نداشتن پشتیبانی قویه
یه تعداد محدودی تولید می کنن و میرن سراغ مدل بعدی و کلا پشتیبانی تعطیل می شه
2-گول زدن مردم یه اسم ((ایرانی بودن واقعی))
توی تبلیغاشون گوش همه رو کر کردن اونقدر گفتن ایرانیه در صورتی که 100 در 100 چینیه !
دوست عزیز می شه یه مدل گوشی کپی چینی بخری که بدون نق و نوق کار کنه از دم همه یه سال مهمونتن
دوست خودم داشت اولش کلی طریف می کردش ازش بعد یه سال مشکلات عجیب غریب براش پیش اومد گوشی انداخت گوشه خونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)