تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 231 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من میخوام گوشیمو عوض کنم... N8 نظرم رو جلب کرده جدیدا ...نظرتون چیه؟گوشی ای هست که بشه سال ها روش حساب کرد یا نه؟
    چون عادت ندارم دم به دقیقه گوشی عوض کنم ....پول مفت ندارم

کلا چه معایبی داره؟...چون مزیتاش مشخصه...

توی نقدای سایت دیجی کالا بعضی کاربرا گفته بودند که زیاد هنگ میکنه صحت داره؟

ممنون میشم یه خلاصه ای چیزی یه توضیحی که به کار ما بیاد بذارید....

ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من میخوام گوشیمو عوض کنم... N8 نظرم رو جلب کرده جدیدا ...نظرتون چیه؟گوشی ای هست که بشه سال ها روش حساب کرد یا نه؟

ممنونم
    بـــه سلام داش امیر !
    امیر جون منم بهمن پارسال بعد 5 سال N73 رو فروختم N8 گرفتم !فکر کنم دقیقا شرایط پارسال منو داری... منم حس عوض کردن گوشی پشت سر هم رو ندارم !

گوشی خوبیه ان 8 !
    هنگ و اینا مال اولاش بود ...الان دیگه خبری نیست خیالت تخت
    دوربین و کیفیت ال سی دیش حرف نداره یه خورده از لحاظ سیستم عامل که سیمبین هست بهش ایراد میگیرن که واسه من و تویی که یه عمر با سیمبین کار کردیم فکر کنم مشکلی نباشه خصوصا با آپدیت هایی که داره میده نوکیا

مخلص کلوم اینکه اگه کار نرم افزاری زیادی(تاکید می کنم زیاد نه در حد معمول!) با گوشی انجام میدی بهتره روی ان 8 زیاد حساب باز نکنی ...اما اگه از سخت افزاراش(دوربین،اچ دی ام آی و...) بیشتر بخوای استفاده کنی به شدت پیشنهاد میشه ....
    کیفیت ساختشم در حد عالیه(با بدنه تمام آلومینیومی)

3. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بـــه سلام داش امیر !
    امیر جون منم بهمن پارسال بعد 5 سال N73 رو فروختم N8 گرفتم !فکر کنم دقیقا شرایط پارسال منو داری... منم حس عوض کردن گوشی پشت سر هم رو ندارم !

گوشی خوبیه ان 8 !
    هنگ و اینا مال اولاش بود ...الان دیگه خبری نیست خیالت تخت
    دوربین و کیفیت ال سی دیش حرف نداره یه خورده از لحاظ سیستم عامل که سیمبین هست بهش ایراد میگیرن که واسه من و تویی که یه عمر با سیمبین کار کردیم فکر کنم مشکلی نباشه خصوصا با آپدیت هایی که داره میده نوکیا

مخلص کلوم اینکه اگه کار نرم افزاری زیادی(تاکید می کنم زیاد نه در حد معمول!) با گوشی انجام میدی بهتره روی ان 8 زیاد حساب باز نکنی ...اما اگه از سخت افزاراش(دوربین،اچ دی ام آی و...) بیشتر بخوای استفاده کنی به شدت پیشنهاد میشه ....
    کیفیت ساختشم در حد عالیه(با بدنه تمام آلومینیومی)
    چاکر داش مسعود...مخلصیم داش
    ایول...پس برم تو نخش
    میگم از نظر اندازش نسبت به N73 من یه نگاهی که کردم چندان تفاوتی محسوسی نداشت...روزایی اول که گرفته بودی احساس نمیکردی بزرگه؟

قربونت مسعود جون

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

چاکر داش مسعود...مخلصیم داش
    ایول...پس برم تو نخش
    میگم از نظر اندازش نسبت به N73 من یه نگاهی که کردم چندان تفاوتی محسوسی نداشت...روزایی اول که گرفته بودی احساس نمیکردی بزرگه؟

قربونت مسعود جون
    دوست عزیز اصلا احساس بزرگی بهت دست نمیده. چون در مقابل گوشیهای با صفحه نمایش 4 و خورده اینچ اصلا بزرگ نیست. تازه من با قطر کمش مشکل داشتم.

6. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

میشه معایبش رو بگی ؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

عیب های این گوشی به نظر من :
    سی پی یوی ضعیف. (البته در مقابل گوشیهای دیگه) که با عث میشه دیگه امکان آپدیت به سیمبین کارلا وجود نداشته باشه.
    سرعت نسبتا کم تو بعضی از برنامه ها و منو و ...
    عدم فراوانی نرم افزار و بازی همانند آندروید.

9. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

لام دوستان

ممنونم ______
    الان اگه بری IOS هم بخری بازم ضرر کردی چه برسه به سیمبیان ...
    من اشغال تریم گوشی اندروید رو به 100 تا N9 و گنده تر از N9 نمیدم چه برسه به N8
    نوکیا باید اسم سیستم عامل رو میزاشت Java Plus یعنی مقدار از جاوا سرتر اصلا نباید از کلمه سیستم عامل استفاده کنه
    سیمبین اگه سیستم عامل بود نوکیا بعد از 10-15 سال کار کردن رو این سیستم عامل با اومدن اندروید هیچ وقت خیلی راحت کنارش نمیذاشتتش اینو مطمئن باشید که نوکیا روش نمیشد وگرنه به جای 5 سال بعد همین امسال سیمبیان رو برای همیشه میذاشت کنار

تا حالا فکر کردین چرا گوشی های Dual Core و با کارت گرافیک های Gforce و.... تا قبل از اومدن انروید وجود نداشتند؟
    چرا اشغال ترین گوشی های اندروید با 600 مگاهرتز خیلی خیلی خیلی خیلی راحت یه فیلم MKV با کدک H264 رو پخش میکنه؟( حالا شمابگید N8 هم میتونه MKV پخش کنه یه گوشی 450 تومنی)
    چرا بازی های HD با گرافیک بالا رو تو گوشیهامون میتونیم تجربه کنیم؟ (میدونم Symbian^3 هم داره ولی اندروید کجا و Symbian^3 کجا ولی خدایی میگم تو این زمینه Symbian^3 خیلی اختلاف نداره با اندروید )
    تا حالا فکر کردید چرا Mozilla FireFox (و چندین برنامه شاخه دیگه) اخرین نسخه ش رو که 8 هست رو به صورت کاملا رسمی برای اندروید داده؟

و....

همه این ها فقط و فقط برای سیستم عامل خوبی به اسم اندروید هست که این توانایی رو داره تا از CPU های Dual Core و کارت گرافیک های انچنانی و ال سی دی تا روزلوشن 1280*720 و بالاتر رو جواب بده که این چیز های ساده اندروید هست

چرا تو اندروید یه گوشی با یه برنامه خاص نمیتونه یه فیلم 720p با پسوند MKV با کدک H264 و با بیتریت 5000 مگ رو نمیتونه پخش کنه و گوشی کم میاره در حالی که همون گوشی با یه برنامه دیگه عین لواشک همون فیلم رو پخش میکنه ، تو گوشی های نوکیا اگه یه فیلم رو پخش کرد که کرد پخش نکردد با بری یه گوشی جدید بخری تا شاید شاید شاید شاید پخش کنه

720p یعنی اندازه یا رزولوشن اون فیلم 1280*720 هست برای اونهایی که نمیدونم گفتم

من گوشیم ویواز پرو هست حساب کنی یه گوشی مثل N8 هست که همه چی داره از دوربین خوب تا زیبای ، باطری و از همه مهمتر 720MHz Cortex-A8 با کارت گرافیک PowerVR SGX530 که این سخت افزار خیلی خیلی سرتر از سخت افزار N8 هست ولی باور کنید هیچی فرقی با 5800 نداره فقط یکم سر تره این به خاط سیستم عامل مضخرف سیمبین S60v5 هست حالا Symbian^3 یه مقدار بهتره یه فیلم Divx که 700 مگ حجم داره رو با این CPU نمیتونم پخش کنم ولی Galaxy mini با 600 مگاهرتز و پایین عین لواشک پخش میکنه بازی های خوب براش هست درحال که من فقط باید عکس بنداره با دوربین عالیش یا Theme عوض کنم یا ایکون یا برنامه رو گوشیم نصب که این برنامه تحت QT نوشته شده و نوکیا خودش رو خفه کرده با این QT تا بیام به بچه ها صدا حیوانات رو یاد بدم (فرض کن 450 تومن بگوشی دادی تا این کار رو بکنی) یا از گوشیت( N8 برای شما و Vivaz Pro برای من) تا بیام با عنوان تراز هنگام ساختن سختمان برای صاف کردن دیوار ازش استفاده کنم و هزاران هزار تا دیگه

سیمبین تحت انحصار نوکیا بود و برای همین بود که با کله رفت تو زمین یعنی هیچ برندی جز نوکیا برای ساخت بهترین گوشی سیمبین تلاشی نمیکرد و وقتی هم که برندی مثل سونی اریکسون گوشی رو میزنه مثل ویواز پرو با این سخت افزار تا بیان برنامه های فوقلعاده براش بنویسن تا شاید سیمین رشد کنه خود نوکیا کاری میکرد تا ملت فقط از گوشی های نوکیا بخرن دلیلم هم اینه برنامه هایی که نوکیا میداد فقط رو گوشی های نوکیا جواب میداد کلا بدونه باگ ترین سیمبین رو گوشی های نوکیا بود
    البته اینم بگم من از خدا تا اپدیت Symbian^3 یا Belle برای گوشیم بیاد (امید وارم که بیاد یا به طریقی بشه ریخت رو گوشی ) ولی این به این معنی نیست که Symbian^3 رو دوست دارم قضیه انتخاب بین مافوق اشغال و اشغال هست!!!!
    ولی درحال که بین سامسونگ سونی اریکسون ال جی اچ تی سی و حتا موتورولا دارن رو بهترین گوشی اندروید کل انداختن

این بگم کاملا با Symbian^3 و اندروید اشنایت دارم و به این نتیجه رسیدم

این نظر من بود و اگه دوستاران سیمبین رو ناراحت کردم ببخشید این تجربه ای بود که با کار کردن با X10 و C7 و Vivaz Pro بدست اوردم
    Last edited by vahidsport; 01-12-2011 at 01:34.

11. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا یه سوال

چطور میتونم حالت hold رو غیر فعال کنم؟ وقتی دارم با گوشی صحبت میکنم در اثر تماس صورتم با صفحه ال سی دی همش میره روی hold
    اعصابمو مگسی کرده

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

الان اگه بری IOS هم بخری بازم ضرر کردی چه برسه به سیمبیان ...
    من اشغال تریم گوشی اندروید رو به 100 تا N9 و گنده تر از N9 نمیدم چه برسه به N8
    نوکیا باید اسم سیستم عامل رو میزاشت Java Plus یعنی مقدار از جاوا سرتر اصلا نباید از کلمه سیستم عامل استفاده کنه
    سیمبین اگه سیستم عامل بود نوکیا بعد از 10-15 سال کار کردن رو این سیستم عامل با اومدن اندروید هیچ وقت خیلی راحت کنارش نمیذاشتتش اینو مطمئن باشید که نوکیا روش نمیشد وگرنه به جای 5 سال بعد همین امسال سیمبیان رو برای همیشه میذاشت کنار

تا حالا فکر کردین چرا گوشی های Dual Core و با کارت گرافیک های Gforce و.... تا قبل از اومدن انروید وجود نداشتند؟
    چرا اشغال ترین گوشی های اندروید با 600 مگاهرتز خیلی خیلی خیلی خیلی راحت یه فیلم MKV با کدک H264 رو پخش میکنه؟( حالا شمابگید N8 هم میتونه MKV پخش کنه یه گوشی 450 تومنی)
    چرا بازی های HD با گرافیک بالا رو تو گوشیهامون میتونیم تجربه کنیم؟ (میدونم Symbian^3 هم داره ولی اندروید کجا و Symbian^3 کجا ولی خدایی میگم تو این زمینه Symbian^3 خیلی اختلاف نداره با اندروید )
    تا حالا فکر کردید چرا Mozilla FireFox (و چندین برنامه شاخه دیگه) اخرین نسخه ش رو که 8 هست رو به صورت کاملا رسمی برای اندروید داده؟

و....

همه این ها فقط و فقط برای سیستم عامل خوبی به اسم اندروید هست که این توانایی رو داره تا از CPU های Dual Core و کارت گرافیک های انچنانی و ال سی دی تا روزلوشن 1280*720 و بالاتر رو جواب بده که این چیز های ساده اندروید هست

چرا تو اندروید یه گوشی با یه برنامه خاص نمیتونه یه فیلم 720p با پسوند MKV با کدک H264 و با بیتریت 5000 مگ رو نمیتونه پخش کنه و گوشی کم میاره در حالی که همون گوشی با یه برنامه دیگه عین لواشک همون فیلم رو پخش میکنه ، تو گوشی های نوکیا اگه یه فیلم رو پخش کرد که کرد پخش نکردد با بری یه گوشی جدید بخری تا شاید شاید شاید شاید پخش کنه

720p یعنی اندازه یا رزولوشن اون فیلم 1280*720 هست برای اونهایی که نمیدونم گفتم

من گوشیم ویواز پرو هست حساب کنی یه گوشی مثل N8 هست که همه چی داره از دوربین خوب تا زیبای ، باطری و از همه مهمتر 720MHz Cortex-A8 با کارت گرافیک PowerVR SGX530 که این سخت افزار خیلی خیلی سرتر از سخت افزار N8 هست ولی باور کنید هیچی فرقی با 5800 نداره فقط یکم سر تره این به خاط سیستم عامل مضخرف سیمبین S60v5 هست حالا Symbian^3 یه مقدار بهتره یه فیلم Divx که 700 مگ حجم داره رو با این CPU نمیتونم پخش کنم ولی Galaxy mini با 600 مگاهرتز و پایین عین لواشک پخش میکنه بازی های خوب براش هست درحال که من فقط باید عکس بنداره با دوربین عالیش یا Theme عوض کنم یا ایکون یا برنامه رو گوشیم نصب که این برنامه تحت QT نوشته شده و نوکیا خودش رو خفه کرده با این QT تا بیام به بچه ها صدا حیوانات رو یاد بدم (فرض کن 450 تومن بگوشی دادی تا این کار رو بکنی) یا از گوشیت( N8 برای شما و Vivaz Pro برای من) تا بیام با عنوان تراز هنگام ساختن سختمان برای صاف کردن دیوار ازش استفاده کنم و هزاران هزار تا دیگه

سیمبین تحت انحصار نوکیا بود و برای همین بود که با کله رفت تو زمین یعنی هیچ برندی جز نوکیا برای ساخت بهترین گوشی سیمبین تلاشی نمیکرد و وقتی هم که برندی مثل سونی اریکسون گوشی رو میزنه مثل ویواز پرو با این سخت افزار تا بیان برنامه های فوقلعاده براش بنویسن تا شاید سیمین رشد کنه خود نوکیا کاری میکرد تا ملت فقط از گوشی های نوکیا بخرن دلیلم هم اینه برنامه هایی که نوکیا میداد فقط رو گوشی های نوکیا جواب میداد کلا بدونه باگ ترین سیمبین رو گوشی های نوکیا بود
    البته اینم بگم من از خدا تا اپدیت Symbian^3 یا Belle برای گوشیم بیاد (امید وارم که بیاد یا به طریقی بشه ریخت رو گوشی ) ولی این به این معنی نیست که Symbian^3 رو دوست دارم قضیه انتخاب بین مافوق اشغال و اشغال هست!!!!
    ولی درحال که بین سامسونگ سونی اریکسون ال جی اچ تی سی و حتا موتورولا دارن رو بهترین گوشی اندروید کل انداختن

این بگم کاملا با Symbian^3 و اندروید اشنایت دارم و به این نتیجه رسیدم

این نظر من بود و اگه دوستاران سیمبین رو ناراحت کردم ببخشید این تجربه ای بود که با کار کردن با X10 و C7 و Vivaz Pro بدست اوردم
    عزیز نظر هر کی محترمه حتی شما که اطلاعات غلط هم دادی!
    ولی چند نکته باید بگم.اولاً هر سیستم عاملی و هر گوشی یی مزایا و معایبی داره.شما همین حرف رو توی تاپیک N8 توی موبایلستان بزنی خیلیها که خودشون GS2 هم دارند بهت ایراد میگیرن چه رسد به N8 دارها.. امتحانش مجانیه!
    اولاً کی گفته mkv در N8 قابل پخش نیست؟؟ من خودم دارم با پخش کننده ی اصلی N8 بعنوان نمونه How.Earth.Made.Us.1of5.Deep.Earth.HDTV.x264.AC3.MV Group.org.mkv به حجم حدوداً 2 گیگ و 720p با بیت ریت 4.4Mbps رو مثل بقول شما:لواشک!!! پخش میکنم.بیش از یکساله این گوشی رو دارم و یک دنیا برنامه و نرم افزار بدردبخور روی اون نصب کردم و ازش راضیم طوریکه حتی حاضر نیستم هنوز به Anna آپگرید کنم چون چند روز طول میکشه دوباره اینهمه برنامه و تنظیماتشون رو نصب کنم..
    خیلی بی انصافی داری میکنی.
    همچین اندروید اندروید و GS GS میکنی انگار ملت دارن با اون میرن کره ی ماه و برمیگردن......! جناب من شخصاً همین نقشه های رایگان و بروز و امکانات برنامه ی بسیار کارامد Ovi Map روی N8 رو با GS و کل دنیای اندروید نمیدم..
    بله این به کاربرد شما بستگی داره.اگه کسی اهل بازیه که من هرگز نیستم ممکنه اندروید و Dual Core و گرافیک فلان اونو بیشتر راضی کنه ولی فکر میکنی چند درصد ملت اهل بازی کردن با یه گوشی!! هستن؟؟

14. 3 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

امکان اتصال ان 8 از طریق HDMI و تبدیل اون به کابل آنالوگ و اتصال اون به تلویزیونهای SDTV وجود داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •