تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 309 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام
    گوشی باحالیه
    من که مشکل پسندم خوشم اومد
    قیمتش الان توی بازار تا چقد گیر میاد؟
    گوشی شاپ قیمتش شده 405 هزار . اما اگر تهران هستی تا 390 وشاید پایین تر راحت میتونی گیر بیاری

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------

سلام به همه
    حال دوستان كه خوبه
    لينك رام 2.2 امارات رو بجز xda جايي ديگه نيست كه ----- نباشه
    xda با اينترنت شركت خيلي كند باز ميشه در صورتي كه اينترنت 1 مگ هستش
    راستي v3x جونمم گم شد
    اینم 2.2 امارات

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه v3x هم بهت تسلیت میگم .

2. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

دوستان همونطور که میدونید با اینکه گفته میشه دیفای مولتی تاچه ولی متاسفانه در حالت عادی تاچش به صورت دو نقطه ای هستش ( Dual Touch) ، اما جدیدا برنامه ای براش نوشتن که میتونیم با استفاده از اون تاچ 10 نقطه ای داشته باشیم و مولتی تاچ واقعی رو با دیفای تجربه کنیم.
    دوستانی که اهل گیم با موبایل هستند میدونند مولتی تاچ واقعی چقدر میتونه لذت بخش باشه! مثلا با نصب این برنامه، تو بازی Fruit Ninja میتونید از هر 10 انگشتتون استفاده کنید در حالی که قبلا فقط از 2 انگشت به صورت هم زمان میشد استفاده کرد!
    برای اجرای برنامه
    1. روی هر رامی که نصب کردید اولا باید گوشی رو به هر روشی که جواب بده روت کنید.
    2. برنامه 2ndInt recovery رو از لینک زیر دانلود ، نصب و اجرا کنید و در صفحه اصلی برنامه گزینه Install رو بزنید .

3. برنامه Defy MultiTouch رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید:

4. در صفحه اصلی برنامه ابتدا گزینه Install Module رو بزنید و یکم صبر کنید سپس تعداد مولتی تاچ رو از پایین اون انتخاب کرده و در آخر گزینه Apply and Enjoy MultiTouch رو بزنید و از مولتی تاچ واقعی لذت ببرید!

همونطور که تو این عکس میبینید تا 10 نقطه تاچ همزمان رو میشه با این برنامه فعال کرد، یعنی با هر 10 تا انگشت دستمون میتونیم همزمان گوشی رو لمس کنیم!
    موفق باشید
    بعد از هر بار ریست باید دو باره تنظیم شه اینش بده...
    اینو یکی ایمیل کنه به اونی که رامهای سیانوژن رو مینویسه تو رامش استفاده کنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من سه چهار روزه گرفتم، خداییش خیلی اعصاب خردکنه، نمی دونم چرا همش در حال هنگ کردنه، مخصوصا موقع استفاده از Gallery، هم 2.2 برای uk رو نصب کردم هم 2.2 برای UAE، کاملاً فکتوری ریست هم کردم، اما همش همینجوریه. این آخرین باریه که دیگه سراغ موتورلا می رم. فردا می رم ببینم میتونم ردش کنم بره یا نه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من سه چهار روزه گرفتم، خداییش خیلی اعصاب خردکنه، نمی دونم چرا همش در حال هنگ کردنه، مخصوصا موقع استفاده از Gallery، هم 2.2 برای uk رو نصب کردم هم 2.2 برای UAE، کاملاً فکتوری ریست هم کردم، اما همش همینجوریه. این آخرین باریه که دیگه سراغ موتورلا می رم. فردا می رم ببینم میتونم ردش کنم بره یا نه.
    هنگ میکنه !!! این گوشی اصلا" هنگ کردن تو کارش نیست . مگه اینکه موقع خرید کنترل نکردی و گوشی مشکل دار بهت داده باشن ؟

6. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان روشی برای حل مشکل فارسی رام miui1.7.1 هست؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

گوشي خوبي خريديد! ببينيد مشكل گوشي چيه، اگه مشكل سخت افزاري نداشته باشه رد كردنش كار اشتباهيه. اول كه خريديد روش چي بود؟ 2.1؟ اون موقع چطور بود؟ ازش بكاپ گرفتيد؟ بچه هاي اين فروم حتما تا جايي كه بشه بهتون كمك ميكنن كه گوشيتون راه بيفته. بچه هاي اينجا بجز من واردن و كارشون درسته

9. این کاربر از dimoqwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گوشي خوبي خريديد! ببينيد مشكل گوشي چيه، اگه مشكل سخت افزاري نداشته باشه رد كردنش كار اشتباهيه. اول كه خريديد روش چي بود؟ 2.1؟ اون موقع چطور بود؟ ازش بكاپ گرفتيد؟ بچه هاي اين فروم حتما تا جايي كه بشه بهتون كمك ميكنن كه گوشيتون راه بيفته. بچه هاي اينجا بجز من واردن و كارشون درسته
    2.2 امارات بود، فلشش کردم به 2.2 انگلیس با بلور، بازهم مشکل خورد، دوباره برگشتم به 2.2 امارات بازهم مشکل می خوره، بیشترین موقع هم تو گالری مشکل می خوره، بعضی وقتها هم خیلی خوب کار می کنه. شبیه Xt701 شد که داشتم، اونم همین مشکلارو داشت. اصلاً کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمی شه که بخوام ازش بک اپ بگیرم، هر وقت که روتش کردم بدتر شد.

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

10

بعد از هر بار ریست باید دو باره تنظیم شه اینش بده...
    اینو یکی ایمیل کنه به اونی که رامهای سیانوژن رو مینویسه تو رامش استفاده کنه...
    اره متاسفانه هر بار که ریست میکنی باید دوباره تنظیم بشه!
    Quarx (سازنده سیانوژن برای دیفای) اینو قراره تو ورژن بعدیش بذاره، مولتی تاچ + قابلیت تاچ فوکوس برای دوربین + افزایش کیفیت دوربین و افزایش سرعت بوت و همچنین ساپورت آداپتور سیمکارت ( جهت استفاده از دو سیم کارت روی گوشی)، قراره تو ورژن بعدی سیانوژن اضافه بشه که من دارم براش لحظه شماری میکنم!

12. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

2.2 امارات بود، فلشش کردم به 2.2 انگلیس با بلور، بازهم مشکل خورد، دوباره برگشتم به 2.2 امارات بازهم مشکل می خوره، بیشترین موقع هم تو گالری مشکل می خوره، بعضی وقتها هم خیلی خوب کار می کنه. شبیه Xt701 شد که داشتم، اونم همین مشکلارو داشت. اصلاً کاستوم ریکاوری هم روش نصب نمی شه که بخوام ازش بک اپ بگیرم، هر وقت که روتش کردم بدتر شد.
    معمولا دیفای اول 2.1 روش نصبه! خیلی عجیبه شما از اول 2.2 داشتی! اونم امارات که حدود یکی دو ماهه فکر کنم رلیز شده... کارتون گوشی پلمپ بود؟ روی صفحه گوشی ضد خش گذاشته بودن؟
    سعی کنید برید تو ریکاوری اونجا Wipe data/catche انجام بدید احتمال زیاد مشکلتون حل بشه!
    در ضمن اگه کلی عکس و فیلم اینا بریزین رو گوشی بار اول که گالری رو باز میکنید چند ثانیه طول میکشه تا لود بشه ولی دفعات بعد خیلی سریع باز میشه!

14. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

تنها چيزي كه در اين گوشي نديدم هنگ يوده ...بايد ببيني مشكل از كجاست و راجع به اين كوچولوي جادويي زود قضاوت نكن...البته گاهي بعضي از برنامه ها كه با گوشي سازگاري ندارن باعث هنگ ميشن كه بايد آون هارو آنيستال كرد.

16. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •