تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 1783 اولاول ... 1081581982042052062072082092102112122182583087081208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوباره سرعت شبانه رو دارن کم می کنن. دیشب 50 بود امشب از 40 بالاتر نمیره. برات متاسفم صبانت که نمی خوای بهترین باشی و هر کاری می کنی نمی تونی با ذات گداصفتت کنار بیای.

2. 5 کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا یه چیز عجیب.من ساعت 6.45 بلند شدم و به اینترنت متصل شدم هنوز هم دارم استفاده میکنم.
    البته سرعتش تعریفی نداره.در ضمن من هم به پنلم یه سر زدم ببینم که یه وقت یوزرم نباشه دیدم نوشته کاربر در حال استفاده نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.میبخشید من یه سوال داشتم.من ای دی اس ال صبانت دارم.حدود 2ماهی هست یه مشکل واسم پیش امده.میخواستم ببینم شما هم که صبانت دارین همین طوری هست.البته من شیراز مرکز ایمان هستیم.
    شب ها از ساعت 8 الی 9 که کانکت میشم دی سی دارم.چراغ اینترنتم خاموش میشه و بعد از 1 دقیقه یا کمتر یا بیشتر روشن میشه و این مشکل چند مرتبه تا آخر شب که کار میکنم اتفاق میفته وحتی سرعتمم کاهش پیدا میکنه.
    ولی در روز به این شکل نیست نه دی سی نه افت سرعت.میشه اشکال از داخل منزل باشه؟؟
    لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا یه چیز عجیب.من ساعت 6.45 بلند شدم و به اینترنت متصل شدم هنوز هم دارم استفاده میکنم.
    البته سرعتش تعریفی نداره.در ضمن من هم به پنلم یه سر زدم ببینم که یه وقت یوزرم نباشه دیدم نوشته کاربر در حال استفاده نیست.
    اینا کلا قاط زدن من هنوز هم دارم استفاده میکنم
    ولی سرعت روی 15-10 هست ولی باز هم خوبه.گذاشتم دان بکنه خودمم درس میخونم.
    ببینم برای کسی دیگه هم همین اتفاق افتاده یا نه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یکی از دوستانی که صبا نت داره (ترجیحا 512 ) لطف کنه یه پینگ از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از سرور TromsA (نروژ شمال غرب اروپا ) بگیره ببینیم صبا نت پینگش خوبه واسه بازی آنلاین یانه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من با پارس تست گرفتم :
    بهترینش:
    کد:
    بدترینش:
    کد:
    چون مقدار Jitter کمتر از شاتله کیفیت پارس رو بهتر نشون داده با این حال که پینک من از شما کمی بیشتره.
    البته داتک هم یک مدت بهترین پینگ رو داشت ولی الان رو نمی دونم/

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوباره سرعت شبانه رو دارن کم می کنن. دیشب 50 بود امشب از 40 بالاتر نمیره. برات متاسفم صبانت که نمی خوای بهترین باشی و هر کاری می کنی نمی تونی با ذات گداصفتت کنار بیای.
    کاش صبانت بیاد برای شبانه یک سقف تعیین کنه (مثلا 20 گیگ در ماه) بعد برای شبانه سرعت بسیار بالایی بده . اینطوری برق هم مصرفش کمتر میشه.
    الان مثلا تهران سرعتها خوب شده و من مشکلی ندارم . ولی واقعا راضیم که من 20 گیگ شبانه داشته باشم ولی سرعت خیلی بالا. البته هنوز پول برق نیومده باید بیاد بعد دقیق تر بگیم

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوال داشتم
    دیروز مدت زمان شارژ من باید تموم میشد در حالی که 200 مگ دیگه هنوز از ترافیک حجمی من مونده امروز که خواستم کانکت بشم ارور 691 داد و با این نیت که مدت زمان شارژم تموم شده و صبا قطع کرده امروز رفتم شارژ کردم ولی ظهر که کانکت زدم ببینم شارژ شده یا نه همون 200 مگ قبلی رو نشون میده از ظهر هم بالای دو گیگ دانلود کردم ولی این 200 مگ حتی یه کیلو بایت هم کم نشده
    خواستم بدونم که چه اندازه میشه اعتماد کرد که از شارژ جدیدم صبا کم نمیکنه و اگه این 200 مگ شارژ قبلی تا مدتی همینجوری باشه میشه مطمئن بود که شارژ جدید بعدش جایگزین میشه

باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوال داشتم
    دیروز مدت زمان شارژ من باید تموم میشد در حالی که 200 مگ دیگه هنوز از ترافیک حجمی من مونده امروز که خواستم کانکت بشم ارور 691 داد و با این نیت که مدت زمان شارژم تموم شده و صبا قطع کرده امروز رفتم شارژ کردم ولی ظهر که کانکت زدم ببینم شارژ شده یا نه همون 200 مگ قبلی رو نشون میده از ظهر هم بالای دو گیگ دانلود کردم ولی این 200 مگ حتی یه کیلو بایت هم کم نشده
    خواستم بدونم که چه اندازه میشه اعتماد کرد که از شارژ جدیدم صبا کم نمیکنه و اگه این 200 مگ شارژ قبلی تا مدتی همینجوری باشه میشه مطمئن بود که شارژ جدید بعدش جایگزین میشه

باتشکر

دوست عزیز به این نکته توجه کن

ریز مصرف شما تا 36 ساعت قبل میباشد
    یعنی 36 ساعت دیگه دقیقاً می بینی که چقدر از دانلودت کم شده

10. این کاربر از totopekhpekh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوال داشتم

باتشکر
    صد در صد مطمئن باش که از شارژ جدیدت کم میشه. منم همین شرایط رو داشتم از دو روز قبل از اتمام زمان شارژم تا دو روز بعدش 500 مگ باقیمانده نشون میداد . یه دفعه عوض شد و 200 مگ از شارژ جدید کم شده بود.

داره خودمونی میشه niyosha2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوال داشتم

باتشکر
    درود
    دوست عزیز در حال حاضر به دلیل مشکل فنی شارژ جدید شما اعمال شده ولی نمایش داده نمیشه و برای همه کاربران این اتفاق افتاده.
    اطمینان داشته باشید که هر چه قدر استفاده کنید از شما کسر خواهد شد و از شارژ جدید شما در اکانتینگ صبانت حتما کسر میشه و در چند روز آینده قابل دیدن خواهد بود.

13. این کاربر از niyosha2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •