دوباره سرعت شبانه رو دارن کم می کنن. دیشب 50 بود امشب از 40 بالاتر نمیره. برات متاسفم صبانت که نمی خوای بهترین باشی و هر کاری می کنی نمی تونی با ذات گداصفتت کنار بیای.
دوباره سرعت شبانه رو دارن کم می کنن. دیشب 50 بود امشب از 40 بالاتر نمیره. برات متاسفم صبانت که نمی خوای بهترین باشی و هر کاری می کنی نمی تونی با ذات گداصفتت کنار بیای.
آقا یه چیز عجیب.من ساعت 6.45 بلند شدم و به اینترنت متصل شدم هنوز هم دارم استفاده میکنم.
البته سرعتش تعریفی نداره.در ضمن من هم به پنلم یه سر زدم ببینم که یه وقت یوزرم نباشه دیدم نوشته کاربر در حال استفاده نیست.![]()
سلام.میبخشید من یه سوال داشتم.من ای دی اس ال صبانت دارم.حدود 2ماهی هست یه مشکل واسم پیش امده.میخواستم ببینم شما هم که صبانت دارین همین طوری هست.البته من شیراز مرکز ایمان هستیم.
شب ها از ساعت 8 الی 9 که کانکت میشم دی سی دارم.چراغ اینترنتم خاموش میشه و بعد از 1 دقیقه یا کمتر یا بیشتر روشن میشه و این مشکل چند مرتبه تا آخر شب که کار میکنم اتفاق میفته وحتی سرعتمم کاهش پیدا میکنه.
ولی در روز به این شکل نیست نه دی سی نه افت سرعت.میشه اشکال از داخل منزل باشه؟؟
لطفا راهنمایی کنید
اینا کلا قاط زدن من هنوز هم دارم استفاده میکنمنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعت روی 15-10 هست ولی باز هم خوبه.گذاشتم دان بکنه خودمم درس میخونم.
ببینم برای کسی دیگه هم همین اتفاق افتاده یا نه؟![]()
من با پارس تست گرفتم :
بهترینش:
بدترینش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون مقدار Jitter کمتر از شاتله کیفیت پارس رو بهتر نشون داده با این حال که پینک من از شما کمی بیشتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته داتک هم یک مدت بهترین پینگ رو داشت ولی الان رو نمی دونم/
کاش صبانت بیاد برای شبانه یک سقف تعیین کنه (مثلا 20 گیگ در ماه) بعد برای شبانه سرعت بسیار بالایی بده . اینطوری برق هم مصرفش کمتر میشه.
الان مثلا تهران سرعتها خوب شده و من مشکلی ندارم . ولی واقعا راضیم که من 20 گیگ شبانه داشته باشم ولی سرعت خیلی بالا. البته هنوز پول برق نیومده باید بیاد بعد دقیق تر بگیم
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
دیروز مدت زمان شارژ من باید تموم میشد در حالی که 200 مگ دیگه هنوز از ترافیک حجمی من مونده امروز که خواستم کانکت بشم ارور 691 داد و با این نیت که مدت زمان شارژم تموم شده و صبا قطع کرده امروز رفتم شارژ کردم ولی ظهر که کانکت زدم ببینم شارژ شده یا نه همون 200 مگ قبلی رو نشون میده از ظهر هم بالای دو گیگ دانلود کردم ولی این 200 مگ حتی یه کیلو بایت هم کم نشده
خواستم بدونم که چه اندازه میشه اعتماد کرد که از شارژ جدیدم صبا کم نمیکنه و اگه این 200 مگ شارژ قبلی تا مدتی همینجوری باشه میشه مطمئن بود که شارژ جدید بعدش جایگزین میشه
باتشکر
دوست عزیز به این نکته توجه کن
ریز مصرف شما تا 36 ساعت قبل میباشد
یعنی 36 ساعت دیگه دقیقاً می بینی که چقدر از دانلودت کم شده![]()
صد در صد مطمئن باش که از شارژ جدیدت کم میشه. منم همین شرایط رو داشتم از دو روز قبل از اتمام زمان شارژم تا دو روز بعدش 500 مگ باقیمانده نشون میداد . یه دفعه عوض شد و 200 مگ از شارژ جدید کم شده بود.
درود
دوست عزیز در حال حاضر به دلیل مشکل فنی شارژ جدید شما اعمال شده ولی نمایش داده نمیشه و برای همه کاربران این اتفاق افتاده.
اطمینان داشته باشید که هر چه قدر استفاده کنید از شما کسر خواهد شد و از شارژ جدید شما در اکانتینگ صبانت حتما کسر میشه و در چند روز آینده قابل دیدن خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)