تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 827 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه alfredooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

2. 2 کاربر از alfredooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    اگر اصلا جابجایی ندارین یا کم جابه جا میکنین بهتره که مدلهایی که آداپتوری هستن (همون دسکتاپی) رو بخرین .
    اما این مدلها بزرگ هستن و اصلا برای جابه جایی روزمره مناسب نیست . اما مزایای بیشتری نسبت به انواع پرتابل دارن از قبیل ارزانتر بودن و سریعتر بودن و از همه مهمتر نسبت به کمبود ولتاژ پورت usb حساس نیستن (چون برق مورد نیاز رو بصورت مستقل از آداپتور تامین میشه . دیده شده که بعضی از هاردهای پرتابل به همین دلیل راه اندازی نشده !!!)

اما در مورد مدلهایی که شما انتخاب کردین :
    سری expansion سیگیت اصولا قدیمی هستن و خریدشو با وجود محصولات جدید توصیه نمیکنم !!! پس ردیف 4 و 2 میره پی کارش !!!
    با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احیانا جابجایی هم کمتره پس ردیف 3 که در واقع دو مدل مختلف پرتابل هست میره پی کارش !!!
    میمونه ردیف یک . در مورد سوال شش این مدل دسکتاپی usb2+usb3 رو همزمان ساپورت میکنه و مشکلی از این بابت وجود نداره (به شرطی که واقعا روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 مثل عکس زیر)

نکته این هارد درواقع usb2+usb3 هست و نمیدونم چرا در قسمت Interface نوشته usb2 در هر حال قبل از خرید مطمئن بشید که usb2+usb3 باشه که بعدها سیستمتون رو ارتقا دادین بتونین از سرعت بالا استفاده کنین.
    ممنونم و سپاسگذارم
    فقط اینکه من نگفتم الزاما این مدل ها را لازم دارم
    داشتم سرچ می کردم چشم بهشون خورد

پس من تا اینجا نتیجه گرفتم مدل دسکتابی خوبه و نیز مدل شماره یک من بدکی نیست
    اما جناب شما خودت با توجه به چیزایی که در پست قبلیم گفتم چه مدلی پیشنهاد می کنی؟

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

سلام

من مدل وسترن 2 ترا که هم usb2 و هم usb 3 رو پشتیبانی میکنه گرفتم امروز رسیده بدستم منتها قفل روشه و تا باز نشه نمیشه ازش استفاده کرد، یه برنامه توش هست به اسم : Unlock.exe که وقتی روش کلیک میکنم یه پسورد میخواد که هارد رو آزاد کنه، اما من این پسورد رو ندارم، باید پسورد رو از کجا بیارم؛ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

در ضمن کابلی که به برق وصل میشه از اون سه دندونه ها بود و تبدیلش همراهش نبود و جدا از الکتریکی گرفتم، تبدیلشون با خودشونه؟ ، یعنی ممکنه کسی کارتون رو قبلش باز کرده باشه، حتی سی دی هم همراهش نبود. کلا محتویات تو کارتون چه چیزایی باید باشه.؟

ممنون میشم راهنمایی کیند.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

من مدل وسترن 2 ترا که هم usb2 و هم usb 3 رو پشتیبانی میکنه گرفتم امروز رسیده بدستم منتها قفل روشه و تا باز نشه نمیشه ازش استفاده کرد، یه برنامه توش هست به اسم : Unlock.exe که وقتی روش کلیک میکنم یه پسورد میخواد که هارد رو آزاد کنه، اما من این پسورد رو ندارم، باید پسورد رو از کجا بیارم؛ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

در ضمن کابلی که به برق وصل میشه از اون سه دندونه ها بود و تبدیلش همراهش نبود و جدا از الکتریکی گرفتم، تبدیلشون با خودشونه؟ ، یعنی ممکنه کسی کارتون رو قبلش باز کرده باشه، حتی سی دی هم همراهش نبود. کلا محتویات تو کارتون چه چیزایی باید باشه.؟

با تشکر
    دقیقا چیزیه که منم میخوام بگیرم . . .
    چند خریدی و از کجا
    اگر سی دی هم همراهش نبوده، یعنی قبلا در جعبه باز شده و سیدیش برداشته شده
    و دیگر اینکه فکر نمیکنم قفل داشته باشه ، دست بالا میگیریم که هاردم قبلا استفاده شده!!!!!

اینم محتویات جعبه

Package Contents

• External hard drive
    • WD SmartWare software
    • USB cable
    • Quick Install Guide

6. این کاربر از alfredooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

با تشکر
    سلام
    من كه 6 تا هارد وسترن دارم اولين باري كه ميشنوم هارد قفل شده است . !!!
    يه پيشنهاد ، شما وقتي هارد رو به سيستم ميزنين چند ثانيه بعدش auto play اجرا ميشه ، اون نرم افزار رو نصب كنين .اگر auto play اجرا نشد مستقيما از روي پارتيشن هارد اكسترنال نرم افزار رو نصب كنين (منظورم نرم افزار WD SmartWare هست نه Unlock.exe) و سعي كنين كه از طريق my computer وارد درايو بشيد .

هر شش تا هاردي كه خريدم در داخل جعبه اش هم سه دندانه داشت هم دو دندانه !!! يعني اون دندانه هاي آداپتور قابل تعويض پود و نيازي به خريد تبديل جداگانه نداشتم. هارد شما احتمالا براي يك كشور خاص ساخته شده و به همين خاطر سازنده دليلي نديده كه تبديل داخل جعبه بذاره و از اين بابت نميشه گفت كه هارد باز شده . !!!

من احتمال ميدم هارد شما مرجوعي از يكي از كشور هايي باشه كه خروجي پريز اون سه شاخه هست .
    طبق عكس زير فقط تبديل شماره 3 و 4 داخل جعبه هاردم بوده !!!

ضمنا فقط برخي از مدلهاي هارد هستن كه CD جداگانه دارن (مدلهاي اختصاصي) و نداشتن CD دليل بر باز شدن جعبه نيست . همانطوريكه هر 6 هارد من CD نداشته و درايور و نرم افزارهاي لازم در خود هارد موجوده !!!

براي اينكه مطمئن بشيد هارد كاركرده هست يا خير آيا سالم هست يا نه برنامه hd sentinel رو نصب كنين اين برنامه مدت زمان كاركرد هارد رو مينويسه اگر نوشت unknown يعني هارد اصلا كاركرد نداشته ، حالا ممكنه شما نيم ساعتي باهاش كار كرده باشيد كه اعلام ميكنه !!!

خلاصه گارانتيش چي هست !!! تاريخش تا كي هست ؟؟؟ اينترنتي خريدي ؟؟؟
    Last edited by ata.royalfalcon; 26-06-2011 at 15:15. دليل: توضيحات تكميلي

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من محتویات جعبه رو از سایتش دیدم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من محتویات جعبه رو از سایتش دیدم :
    کد:
    درست ، ولي اين مدلهاي عادي CD ندارن ضمنا آداپتور برق رو هم جا انداخته اند و ننوشته اند !!!

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

هارد یک ترا بایتی جهت آرشیو کردن و اینکه از اون آرشیو زیاد رایت کنم

1) جنسش آشغالی نباشه
    2) سرعتش خوب باشه چون واسه کار می خوام
    3) دسکتابی و . . . اش فرقی نداره واسم
    4) آداپتور و . . . هم فرقی نداره واسم چون سرم نمی شه لذا هر کدوم تو کیفیت بهتره
    5) قیمت مناسب داشته باشه
    6) راستی اونی که usb3 هست حتما باید کامپیوتر ساپورت کنه؟ کامپیوترم مال یک سال پیشه آیا ساپورت می کنه ؟

راستی اختلاف قیمت 1 ترا با یک و نیم ترا خیلی زیاده؟ یعنی بابت این نیم ترا بایت خیلی رو قیمت میاد ؟ اگه نه با ویژگی عای گفته شده هارد یک و نیم هم پیشنهاد بدین

--------------------
    نظرتون درباره اینا چیه ؟
    1)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2)

3)

4)
    ممنونم و سپاسگذارم
    فقط اینکه من نگفتم الزاما این مدل ها را لازم دارم
    داشتم سرچ می کردم چشم بهشون خورد

پس من تا اینجا نتیجه گرفتم مدل دسکتابی خوبه و نیز مدل شماره یک من بدکی نیست
    اما جناب شما خودت با توجه به چیزایی که در پست قبلیم گفتم چه مدلی پیشنهاد می کنی؟
    سلام
    يه چيزي ، با توجه به اينكه براي رايت زياد ميخواين فكر ميكنم بهتره هارد اينترنال بخريد ، چون سرعت رايت با اين هاردهاي USB2 خيلي طولاني و زمانبر هست . مكر اينكه مادربردتان usb3 رو داشته باشه .

در هر حال اگر روي اكسترنال تاكيد دارين من كه همون وسترن مدل My Book Essential رو پيشنهاد ميدم اين مدل هم usb2 هست و هم Usb3 در موقع خريد هم دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 . مدل بهتري هم به ذهنم نميرسه !!! ضمنا بهتره كه با گارانتي سازگار بخريد !!! و تا اونجايي كه ممكنه اينترنتي هم خريد نكنين .
    لينك اين مدل
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 26-06-2011 at 15:12.

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

ممنون که جواب دادین.

اینترنتی خریدم، گارانتیش سازگار هست. 150 گرفتم از سایت چاره:
    کد:
    یکی از دوستام خرید و برام فرستاد ، بهم گفت به کامپیوترش وصل کرده و یه سری فایل ریخته روش، فقط این فایل ها رو لازم دارم، وقتی وصلش میکنم یه درایو میاد بالا فایل ها و پوشه های زیر زیر توش هست:

پوشه:
    Extras
    WD SmartWare

فایل:
    Unlock.exe
    WD Quick Formatter.exe
    autorun.inf

چون تجریبه ای با این هارد ها نداشتم نمیخوام فایل هایی که توی هارد هست بر اثر یه اشتباه پاک بشن ، چون خیلی لازمشون دارم، الان این درایوی که اومده بالا هیچ فضای خالی نداره و فضای پر شده رو هم زده 24 مگابایت فایل هایی که برام ریخته روی هارد هم نمیبینم توی هارد.

عکس های زیر رو ببینید:
    کد:
    راستش میخواستم از کسی که برام فرستاده سوال کنم ببینم جریانش چی بوده اما تو دسترس نیست، برای همین اینجا مطرح کردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون که جواب دادین.

اینترنتی خریدم، گارانتیش سازگار هست. 150 گرفتم از سایت چاره:
    کد:
    یکی از دوستام خرید و برام فرستاد ، بهم گفت به کامپیوترش وصل کرده و یه سری فایل ریخته روش، فقط این فایل ها رو لازم دارم، وقتی وصلش میکنم یه درایو میاد بالا فایل ها و پوشه های زیر زیر توش هست:

پوشه:
    Extras
    WD SmartWare

فایل:
    Unlock.exe
    WD Quick Formatter.exe
    autorun.inf

چون تجریبه ای با این هارد ها نداشتم نمیخوام فایل هایی که توی هارد هست بر اثر یه اشتباه پاک بشن ، چون خیلی لازمشون دارم، الان این درایوی که اومده بالا هیچ فضای خالی نداره و فضای پر شده رو هم زده 24 مگابایت فایل هایی که برام ریخته روی هارد هم نمیبینم توی هارد.

عکس های زیر رو ببینید:
    کد:
    راستش میخواستم از کسی که برام فرستاده سوال کنم ببینم جریانش چی بوده اما تو دسترس نیست، برای همین اینجا مطرح کردم.
    شما اون برنامه اي كه توي پوشه WD SmartWare هست رو نصب كنين اين برنامه يه جور درايور و نرم افزار براي مديريت هارده و احتمال ميدم دوستتون از طريق اين برنامه پسورد گزاشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •