تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 252 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ای حال میکنم بقیه تیمای لیگ از این به بعد دست به یکی کنن همین بلا رو سر پرسپولیس بیارن..

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیم های دیگه اگه عرضه دارن بیان واقعا فوتبال بازی کنن
    نه این که این بچه بازی ها رو در بیارن
    استقلال این حرکات رو باب کرد و بقیه تیم ها هم شروع کردن
    بعد به همچین فوتبالی هم افتخار میکنن!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیم های دیگه اگه عرضه دارن بیان واقعا فوتبال بازی کنن
    نه این که این بچه بازی ها رو در بیارن
    استقلال این حرکات رو باب کرد و بقیه تیم ها هم شروع کردن
    بعد به همچین فوتبالی هم افتخار میکنن!!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چند صفحه آخر تاپیک رو خوندم توی بیشتر پستا به استقلال اشاره میشد و واقعا از این سخنان گرانبهای فوتبالی همه استفاده کردیم! من اصلا کاری به اتفاقات آخر بازی ندارم و در مورد اونا نظری ندارم ولی وقتی می بینم با تعصب میاین هر بازی که میشه به استقلال تیکه می ندازین نمی تونم پستی ندم و جواب پست های متعصبانه رو نمیشه نداد...
    خیلی جالبه همه چی رو به استقلال ربط میدین و مشخصه هنوز از شوک باخت رفت و برگشت به استقلال بیرون نیومدید و به نظرم بهتره یه فکر به حال اون کنید! عیب نداره فوتبال برد و باخت زیاد داره و شما هم تلاش خودتون کنید ممکنه در 10-20 سال آینده بتونید مثل استقلال برنده هر دو دربی یک فصل باشید
    ماشالا رسیدگی خیلی خوبی هم به این تاپیک میشه و این 10 صفحه آخر پر از بار فنی بود! جالبه حتی بعضی ها در مورد ذوب آهن هم بد میگن و برد پرسپولیس رو به اون ربط میدن! یعنی کم مونده در مورد سپاهان هم بد بگن!
    خلاصه به هر تیمی که خواستین تیکه انداختین و به نظرم این کارا زشته و ضعف تیمتون و باخت هایی که داشتین رو با این چیزا پوشش ندین....
    در آخر جا داره قهرمانی پرسپولیس در این جام بزرگ رو تبریک بگم : دی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاک شود....
    Last edited by vahidgame; 16-04-2011 at 02:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه همه چی رو به استقلال ربط میدین و مشخصه هنوز از شوک باخت رفت و برگشت به استقلال بیرون نیومدید و به نظرم بهتره یه فکر به حال اون کنید! عیب نداره فوتبال برد و باخت زیاد داره و شما هم تلاش خودتون کنید ممکنه در 10-20 سال آینده بتونید مثل استقلال برنده هر دو دربی یک فصل باشید
    میشه شما که خوب تخمین میزنید بفرمایید چند سال دیگه باید صبر کنیم تا شما جبران 6 تا گل رو بکنید؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

عجب بازی فیر پلی انجام میده این تیم پیروزی

فعلا" که تیمهای اصفهانی اون بالا هستن و سپاهان هم که تراکتور رو تو تبریز سوراخ کرد

استقلال هم که همش داره این پرسپولیس رو میبره

دیگه چی میخوام
    هیچی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطاي اين فوتبال ناجوانمردانه را به لقايش مي‌بخشم
    به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين پس از شكست 2 بر يك برابر پرسپوليس بيانيه‌اي صادر كرد.
    نسخه‌اي از اين بيانيه كه در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته به شرح زير است:

"پيروزي ناجوانمردانه‌اي كه امروز در فوتبال ايران رخ داد را به مسئولان فوتبال تبريك مي‌گويم. اين برد را با توجه به بحث‌هايي كه چند وقت پيش مبني بر حذف استيل آذين از يكي از بزرگان ورزش شنيدم تبريك مي‌گويم.

خداوند شاهد است اينجانب براي انجام وظيفه و تكليف به كشور عزيزم ايران تمام سعي و تلاشم خودم را كردم تا در اين 5 سال با تمام وجود و سرمايه كافي و خلوص نيت خودم را به جوانان نشان دهم. به همين دليل پا به عرصه ورزش گذاشتم تا پولي كه از زحماتم به دستم مي‌آيد صرف مسئله‌اي به جز ورزش نشود.

اكنون مي‌بينم دستان ناپاك نمي‌خواهند بخش خصوصي در فوتبال فعال باشد و بهتر است من هم ديگر نباشم و مي‌گويم خداحافظ فوتبال.

اميدوارم مديران و مسئولان ارشد جمهوري اسلامي ايران در سال جهاد اقتصادي كه فرمان بر توسعه بخش خصوصي داده‌اند دستان ناپاك را از فوتبال ما دور كنند و عدالت در فوتبال رعايت و برپا شود.

ضمن عذرخواهي از مردم شريف ايران و كساني كه ورزش و فوتبال جوانمردانه را دوست دارند از همه كساني كه در اين 5 سال من را همراهي كردند و اعضاي هيات مديره و مديران باشگاه و بازيكنان و خبرنگاراني كه بدون چشمداشت در كنار ما بودند از اين فوتبال خداحافظي مي‌كنم و عطايش را به لقايش مي‌بخشم و انحلال استيل آذين را اعلام مي‌كنم.

اگر بتوانم در جاهاي ديگر مخصوصا در زمينه اقتصادي و اجتماعي خدمت كنم مثل سرباز جمهوري اسلامي ايران در خدمت هستم. از همه حلاليت مي‌خواهم و اميدوارم خدا من را مورد لطف خود قرار دهد.

حسين هدايتي دولابي
    سرباز جمهوري اسلامي ايران "

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

فدراسيون فوتبال انحلال استيل‌آذين را نمي‌پذيرد
    عزيز محمدي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد مسائل حاشيه اي بازي روز گذشته پرسپوليس و استيل آذين عنوان كرد: سازمان ليگ گزارش اين اتفاقات را به كميته انضباطي خواهد داد. اين يك مسئله انضباطي است و خود آنها به اين موارد رسيدگي مي كنند.

وي در مورد تصميم حسين هدايتي مبني بر انحلال باشگاه استيل‌آذين و اينكه فدراسيون با چنين خواسته اي موافقت مي كند يا خير اظهار داشت: فدراسيون چنين تصميمي را نمي پذيرد. البته هدايتي مالك باشگاه است و مي تواند هر تصميمي در مورد باشگاه بگيرد اما باشگاهي كه چنين تصميمي مي گيرد بايد خسارت مادي و غير مادي بازي هاي باقي مانده و تاثيراتي كه اين كناره گيري در جدول و ساير بازي هاي انجام شده مي گذراد را بدهد.

رئيس سازمان ليگ برتر تاكيد كرد: به طور حتم هدايتي از روي عصبانيت چنين صحبتي كرده است. من با توجه به اينكه مي دانم ايشان چطور وارد ورزش شده و اخلاقش را مي شناسم مي دانم كه اين كار را نمي كند. يك سال هم شيرين فراز مي خواست از ليگ كنار بكشد اما اين اتفاق رخ نداد.

محمدي در پايان به فارس گفت: ديروز با ديدن اين صحنه ها فقط براي خودم تاسف خوردم و ديگر حرفي باقي نمي ماند.

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

چهار بازيكن پرسپوليس به كميته انضباطي باشگاه فراخوانده شدند
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، جلسه كميته انضباطي باشگاه براي رسيدگي به اتفاقات بازي با استيل آذين امروز تشكيل مي شود.

در اين جلسه عليرضا نورمحمدي به خاطر دريافت كارت قرمز، سپهر حيدري و عليرضا حقيقي به خاطر دريافت كارت زرد و رحمان احمدي به دليل توضيح در خصوص اتفاقات پس از بازي برابر استيل آذين به كميته انضباطي فراخوانده شدند.

به گزارش فارس در جريان ديدار شب گذشته ديدار تيم‌‌هاي استيل‌‌‌اذين و پرسپوليس از هفته سي‌ام رقابت‌هاي ليگ سرخپوشان موفق شدند طي يك ديدار جنجالي مقابل حريف 2 بر يك به برتري برسند.

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

عسگري(کارشناس معتمد آبی ها): دروازه‌بان استقلال بايد اخراج مي‌شد
    حسين عسگري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره بازي روز گذشته پرسپوليس و استيل‌آذين تصريح كرد: من اين ديدار را به دليل اينكه در محل بازي سايپا و نفت تهران حضور داشتم نديدم اما تا جايي كه اطلاع دارم و با ناظران بازي صحبت كردم ديدار پرسپوليس و استيل‌‌آذين مشكل داوري نداشته است و مسائل ديگر باعث شده بازي به جنجال كشيده شود.

وي افزود: اتفاقي هم كه رخ داد ربطي به داور نداشت. بازي جوانمردانه قانون نيست، يك رفتار است و در بعضي از كشورها عرف مي‌شود. بنابراين داور نمي‌توانسته به دليل عدم رعايت بازي جوانمردانه از سوي پرسپوليس اقدامي انجام دهد.

سرپرست كميته داوران تصريح كرد: افشاريان فقط براي مديريت جنجال‌ها اقدام به دادن كارت‌هاي زرد و قرمز كرد و اگر مي‌خواست مديريت نكند بايد 8-7 نفر را اخراج مي‌كرد. در قانون هم آمده كه داور بايد بازي را مديريت كند. البته چنين اتفاقاتي شايد در بازي‌هاي مختلف رخ دهد اما دليل نمي‌شود كه داور مسابقه را تعطيل كند.

عسگري با بيان اينكه چنين رفتارهايي بايد ريشه‌يابي شود به فارس گفت: متأسفانه در فوتبال ما همه چيز تحت الشعاع نتيجه قرار گرفته و به همين دليل تيم‌ها مي‌خواهند با هر رفتاري به نتيجه برسند و همين رفتارها قضاوت را مشكل مي‌كند. مگر چنين حساسيت‌هايي در ليگ‌هاي انگليس و اسپانيا نيست اما دليل مي‌شود كه رفتارهايي مخالف عرف و قوانين انجام شود؟ متأسفانه بعضي‌ها مي‌خواهند به هر چيزي چنگ بزنند تا به هدف خود برسند.

وي ادامه داد: به نظر من بايد فكر اساسي به حال چنين آدم‌هايي كرد و نبايد به چنين آدم‌هايي در هر جايگاهي بها داد. اگر در بازي روز گذشته اين تنش‌ها بيشتر مي‌شد و تماشاگران به داخل زمين مي‌آمدند چه كسي جوابگو بود؟

عسگري در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره قضاوت محسن قهرماني در بازي استقلال و راه‌آهن و ناراحتي باشگاه رآه‌اهن از قضاوت اين داور خاطرنشان كرد: به طور كامل اين مسابقه را نديدم اما باتوجه به صحبتي كه با ناظر داوري اين مسابقه داشتم ظاهرا در نيمه دوم، محسن قهرماني در تشخيص هند دروازه‌بان استقلال دچار اشتباه شده و در حالي كه گلر استقلال از محوطه 18 قدم بيرون آمده و توپ را با دست كنترل كرده او چنين تشخيصي نداده است در حالي كه بايد محمدي اخراج مي‌شد.

وي افزود: در مورد اعتراض راه آهن به خطاي اميرآبادي روي بهادر عبدي بايد بگويم كه ناظر داوري چنين خطايي را تأييد نمي‌كند. معتقدم اين طور هم نيست كه همه اشتباهات داوري به ضرر راه‌آهن بوده است. من نمي‌توانم جوابگوي كل فصل باشم چون از هفته بيستم آمده‌ام. ما باتوجه به گزارش ناظر داوري و آنچه كه در اساسنامه داوران آمده با داوراني كه اشتباه داشتند برخورد مي‌كنيم.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروازبان استیل آذین انصافا خودشو از قصد انداخت برای وقت تلف کردن ! شاید تیم دیگه ای هم به غیر از پرسپولیس بود مربیش همین دستور بازی ناجوانمردانه رو میداد ! چون اگه با این استیل آذین مساوی میکرد دیگه باید سر به بیابون میذاشت علی دایی !

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در پی اتفاقات دیروز و ترجمه بد و بی معنی جوانمردانه از کلمه fair play برای دوستان تصویری قرار میدم که نمی گم مستدل هست ولی کمک می کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •