سلام
من دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلیپیش نیومد![]()
سلام
من دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلیپیش نیومد![]()
والا منم نیگاه کردم سایت دل واسه بایوس یه آپدیت جدید گذاشته که تاریخش فقط یک روز با قبلی اختلاف داره!
قبلی 2010/10/17 بود این جدیده 2010/10/18 هست که دیشب که دانلود کردمو خواستم بنصبم سیستم گفت بایوس نیاز به آپدیت نداره.
امروز بایوس ورژن شماره 10 رو نصبیدیم
کیبوردو موس قفل شدن ولی وقتی سیستم اتوماتیک ریست شد به حالت اصلی بازگشت
ویندوز 7 64 بیت home premium که روی خود سیستم بود با تمام درایور ها و این چیزا خیلی راحتم آپدیت شد با هیچ مشکلی
اینم از امتیاز که انگاری با هارد 640 و رم 6 یکمی کمه!!!
![]()
سلام
آره کمه
واسه من با هارد 500 و رم4 مثل ماله شماست
سلام
من چند روز پیش رفتم و از یه یارویی که کارش کامپیوتره پرسیدم که N5010 رو با درایورا دارید ؟
اونم گفت که نیاز به درایور نداره و همراهش ویندوز سون اصل هست.
من می خوام بدونم که ایا واقعا ویندوز سون اصل می تونه همراهش باشه واگه باشه ایا درایورا رو خودش نصب می کنه ؟
خودم هم به یاروئه گفتم که من شنیدم ویندوز اصل تو ایران نیست و اون گفت که هست ولی بستگی به میزان امنیت و ... داره ، یعنی هرچی با امنیت بالاتر بخوای پول بیشتری باید بدی.
در ضمن من تصمیم دارم این لبتاپ رو تابستون بخرم ، ایا این لبتاپ تا تابستون امکان داره که نایاب بشه ؟
تا تابستون که مدل های 2011 با امکانات بالاتر میاد. احتمال اینکه این مدل بمونه خیلی کمه و اصلا اون زمان ارزش خرید نداره.نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشنده ها هم چرتو پرت می گن. اصلا ویندوز اصل نخر.
همه درایو ها توی ویندوز نیست اما ویندوز هایی هست که همه درایو هارو داره که ممکنه فروشنده هم همون ویندوز مد نظرش باشه اما در کل ویندوز 7 معمولی خیلی چیز هارو میشناسه اما بقیشو نه.
ویندوز اصل هم میگم نخر چون اولا پرداخت 150 تومان برای ویندوز Home ارزش نداره چراکه در نصب اکثر برنامه های کرک شده هم مشکلاتی ایجاد می کنه حالا کم و زیادش فرقی نداره کلی می گم.
اصلا ویندوز به درایور ربطی نداره!! شما برو یه ویندوز هفت اورجینال بخر 200 هزار تومن! برو یه ویندوز کپی کرک شده هم بخر 1500 تومان!! جفتشو نصب کن هر جفتش هنر کنند فقط صدا و وبکم و شناسایی میکنند!!نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه هم میکنم ویندوزهایی که عنوان هایی چون دارای برنامه های کاربردی ، شناسایی همه درایورها و... نخر که فقط بیخودی سنگین و دستکاری شدند!
اول و اخرش چه ویندوز اصل بگیری چه کپی ، باید درایورهارو دانلود و نصب کنید!! بهتر هم هست پول بیخودی برای ویندوز اصل ندید! هیچ فرقی با کرک شدش نداره!! فقط یه سریال ناقابل بهتون میده!!
همونطور که دوستمون در جواب شا گفت دیگه تا تابستون سال بعد مدلهای جدیدتر میاد و شاید این لپتاپ هم تا اون زمان با اسم های دیگه و کانفیگ های جدیدتر ارائه بشه که اگر کیفیت و کارایی خوب الانو داشته باشه واقعا ارزش خرید داره!!
اگر ارائه نشه که بهتره همون مدل های 2011 جدیدتر و بخرید!! ( البته با نام تجاری و برند های دیگه )
سلام
تازه یه ماهه خریدم با CPUD Hardware monitor ماکزیمم ظرفیت باطری رو 44kw میزنه در حالیکه باطری 48kw یعنی 13% از عمر باطری کم شده (13% battery- wear -level) راهی هست که بشه فهمید باطری مال همین لپ تاپه یا تعویض شده؟ نمیشه part number قطعات رو چک کرد؟
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
قبل از هر چیز واقعا باید از تمامی تلاش هایی که دارید تشکر کنم چون واقعا در ارتقاء سطح اطلاعاتی دوستان تلاش زیادی دارید و این یعنی پیشرفت
خوب اصل مطلب
رفتم یک 5010 با cpu i3 370 و هارد 320 و گرافیک 5470 بگیرم و ماجراها شروع شد
چون دوستان اینجا فرموده بودند که حتما سرویس تگ رو تو سایت چک کنم منم با این شرط خریدم
مغازه اول : سیستم رو خریدم و یارو برام ویندوز رو هم ریخت بعد که سرویس تکشو چک کردیم همه چیز ok بود جز باس رم که تو ستاپ سیستم زده بود 1066 اما تو سایت 1333 بود و ماجرا شروع شد منم گفتم نمیخوام
مغازه دوم : مثل قبل اما این بار یارو زیر بار نمیرفت و میگفت چون باس کلی سیستم کمتر از 1333 است تو ستاپ 1066 نشون میده بازم نگرفتم
مغازه سوم : یارو خیلی ادعا داشت رم رو باز کرد داد دستم گفت ببین روش نوشته 1333 و همون توجیه مغازه دار قبلی ...
منم که پررو رفتم سر دستگاه گفتم بزار خودم ببینم دیدم چی دیدنی یک رمی که بهم نشون داده بود کینگستون بود اون یکی دیگش یه مارک دیگه گفتم کار دل به جایی رسیده که 2 تا رم شکل هم پیدا نکرده و......
حالا چند تا سوال : 1 توجیه اون فروشنده میتونه درست باشه یا نه چون من 5 تا دستگاه رو که دیدم همه 1066 بود یعنی همه عوض میکنن این رم ها رو ؟؟؟ دوستانی که دارن رمشون رو تو ستاپ سیستم 1333 نشون میده؟؟؟؟؟
2 .فرق 2تا مدل رم چقدره ؟ خیلی مهمه ؟ (با توجه به این که همه چیزش درست بود جز رم )
3.قیمتش 800 بود آیا مناسبه یا نه ؟؟؟
4.دوستانی که این رو دارن میتونید بگید مارک رم هاتون چیه ؟؟؟ kingston هست یا چیز دیگه؟؟؟
با تشکر اگه زودتر راهنماییم بکنید ممنون میشم . فردا میخوام برم بخرم
Last edited by alidanger_202; 11-12-2010 at 22:23.
این مشخصات رم من
(البته چیزی که dell support center نشون میده)
Hynix Semiconductor (Hyundai Electronics
2048 MB DDR3-SDRAM (1333 MHz
هر جفتشو با این ویژگی نمایش می ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)