تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 421 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

سلام بچه ها من یه ماه پیش اومدم بایوسو ابدیت کنم که لب تاب هنگ کرد منم باطریشو در اوردم بعد اون دیگه روشن نشد وفقز بوق ممتد میزد بردم شامل گارانتی نشد دو هفته تو گارانتی موند قرار شد که با هزینه ی خودم درستش کنن اما براشون درست نشد گفتن که باید بردش عوض بشه چند جای دیگم همینو گفتن بردشم پیدا نمی شد اخرش یه جای تو پاشاژ الومینیوم تو جمهوری یه برد با چیپ ati به قیمت 370 تومن خریدم اونایی که واقعا مثل من از نحوه ی ابدیت بایوس اطلاع ندارن توصیه میکنم این کارو نکنن حالا اولین شبی بود بعد یه ماه با 5010ام اومدم نت
    سلام
    من دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلیپیش نیومد

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

والا منم نیگاه کردم سایت دل واسه بایوس یه آپدیت جدید گذاشته که تاریخش فقط یک روز با قبلی اختلاف داره!
    قبلی 2010/10/17 بود این جدیده 2010/10/18 هست که دیشب که دانلود کردمو خواستم بنصبم سیستم گفت بایوس نیاز به آپدیت نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

سلام بچه ها من یه ماه پیش اومدم بایوسو ابدیت کنم که لب تاب هنگ کرد منم باطریشو در اوردم بعد اون دیگه روشن نشد وفقز بوق ممتد میزد بردم شامل گارانتی نشد دو هفته تو گارانتی موند قرار شد که با هزینه ی خودم درستش کنن اما براشون درست نشد گفتن که باید بردش عوض بشه چند جای دیگم همینو گفتن بردشم پیدا نمی شد اخرش یه جای تو پاشاژ الومینیوم تو جمهوری یه برد با چیپ ati به قیمت 370 تومن خریدم اونایی که واقعا مثل من از نحوه ی ابدیت بایوس اطلاع ندارن توصیه میکنم این کارو نکنن حالا اولین شبی بود بعد یه ماه با 5010ام اومدم نت
    امروز بایوس ورژن شماره 10 رو نصبیدیم
    کیبوردو موس قفل شدن ولی وقتی سیستم اتوماتیک ریست شد به حالت اصلی بازگشت

ویندوز 7 64 بیت home premium که روی خود سیستم بود با تمام درایور ها و این چیزا خیلی راحتم آپدیت شد با هیچ مشکلی

اینم از امتیاز که انگاری با هارد 640 و رم 6 یکمی کمه!!!

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

سلام
    آره کمه
    واسه من با هارد 500 و رم4 مثل ماله شماست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش رفتم و از یه یارویی که کارش کامپیوتره پرسیدم که N5010 رو با درایورا دارید ؟
    اونم گفت که نیاز به درایور نداره و همراهش ویندوز سون اصل هست.
    من می خوام بدونم که ایا واقعا ویندوز سون اصل می تونه همراهش باشه واگه باشه ایا درایورا رو خودش نصب می کنه ؟
    خودم هم به یاروئه گفتم که من شنیدم ویندوز اصل تو ایران نیست و اون گفت که هست ولی بستگی به میزان امنیت و ... داره ، یعنی هرچی با امنیت بالاتر بخوای پول بیشتری باید بدی.
    در ضمن من تصمیم دارم این لبتاپ رو تابستون بخرم ، ایا این لبتاپ تا تابستون امکان داره که نایاب بشه ؟

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش رفتم و از یه یارویی که کارش کامپیوتره پرسیدم که N5010 رو با درایورا دارید ؟
    من می خوام بدونم که ایا واقعا ویندوز سون اصل می تونه همراهش باشه واگه باشه ایا درایورا رو خودش نصب می کنه ؟
    خودم هم به یاروئه گفتم که من شنیدم ویندوز اصل تو ایران نیست و اون گفت که هست ولی بستگی به میزان امنیت و ... داره ، یعنی هرچی با امنیت بالاتر بخوای پول بیشتری باید بدی.
    در ضمن من تصمیم دارم این لبتاپ رو تابستون بخرم ، ایا این لبتاپ تا تابستون امکان داره که نایاب بشه ؟
    تا تابستون که مدل های 2011 با امکانات بالاتر میاد. احتمال اینکه این مدل بمونه خیلی کمه و اصلا اون زمان ارزش خرید نداره.
    فروشنده ها هم چرتو پرت می گن. اصلا ویندوز اصل نخر.
    همه درایو ها توی ویندوز نیست اما ویندوز هایی هست که همه درایو هارو داره که ممکنه فروشنده هم همون ویندوز مد نظرش باشه اما در کل ویندوز 7 معمولی خیلی چیز هارو میشناسه اما بقیشو نه.
    ویندوز اصل هم میگم نخر چون اولا پرداخت 150 تومان برای ویندوز Home ارزش نداره چراکه در نصب اکثر برنامه های کرک شده هم مشکلاتی ایجاد می کنه حالا کم و زیادش فرقی نداره کلی می گم.

7. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اصلا ویندوز به درایور ربطی نداره!! شما برو یه ویندوز هفت اورجینال بخر 200 هزار تومن! برو یه ویندوز کپی کرک شده هم بخر 1500 تومان!! جفتشو نصب کن هر جفتش هنر کنند فقط صدا و وبکم و شناسایی میکنند!!

توصیه هم میکنم ویندوزهایی که عنوان هایی چون دارای برنامه های کاربردی ، شناسایی همه درایورها و... نخر که فقط بیخودی سنگین و دستکاری شدند!

اول و اخرش چه ویندوز اصل بگیری چه کپی ، باید درایورهارو دانلود و نصب کنید!! بهتر هم هست پول بیخودی برای ویندوز اصل ندید! هیچ فرقی با کرک شدش نداره!! فقط یه سریال ناقابل بهتون میده!!

همونطور که دوستمون در جواب شا گفت دیگه تا تابستون سال بعد مدلهای جدیدتر میاد و شاید این لپتاپ هم تا اون زمان با اسم های دیگه و کانفیگ های جدیدتر ارائه بشه که اگر کیفیت و کارایی خوب الانو داشته باشه واقعا ارزش خرید داره!!
    اگر ارائه نشه که بهتره همون مدل های 2011 جدیدتر و بخرید!! ( البته با نام تجاری و برند های دیگه )

9. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    تازه یه ماهه خریدم با CPUD Hardware monitor ماکزیمم ظرفیت باطری رو 44kw میزنه در حالیکه باطری 48kw یعنی 13% از عمر باطری کم شده (13% battery- wear -level) راهی هست که بشه فهمید باطری مال همین لپ تاپه یا تعویض شده؟ نمیشه part number قطعات رو چک کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    قبل از هر چیز واقعا باید از تمامی تلاش هایی که دارید تشکر کنم چون واقعا در ارتقاء سطح اطلاعاتی دوستان تلاش زیادی دارید و این یعنی پیشرفت
    خوب اصل مطلب
    رفتم یک 5010 با cpu i3 370 و هارد 320 و گرافیک 5470 بگیرم و ماجراها شروع شد
    چون دوستان اینجا فرموده بودند که حتما سرویس تگ رو تو سایت چک کنم منم با این شرط خریدم
    مغازه اول : سیستم رو خریدم و یارو برام ویندوز رو هم ریخت بعد که سرویس تکشو چک کردیم همه چیز ok بود جز باس رم که تو ستاپ سیستم زده بود 1066 اما تو سایت 1333 بود و ماجرا شروع شد منم گفتم نمیخوام
    مغازه دوم : مثل قبل اما این بار یارو زیر بار نمیرفت و میگفت چون باس کلی سیستم کمتر از 1333 است تو ستاپ 1066 نشون میده بازم نگرفتم
    مغازه سوم : یارو خیلی ادعا داشت رم رو باز کرد داد دستم گفت ببین روش نوشته 1333 و همون توجیه مغازه دار قبلی ...
    منم که پررو رفتم سر دستگاه گفتم بزار خودم ببینم دیدم چی دیدنی یک رمی که بهم نشون داده بود کینگستون بود اون یکی دیگش یه مارک دیگه گفتم کار دل به جایی رسیده که 2 تا رم شکل هم پیدا نکرده و......
    حالا چند تا سوال : 1 توجیه اون فروشنده میتونه درست باشه یا نه چون من 5 تا دستگاه رو که دیدم همه 1066 بود یعنی همه عوض میکنن این رم ها رو ؟؟؟ دوستانی که دارن رمشون رو تو ستاپ سیستم 1333 نشون میده؟؟؟؟؟
    2 .فرق 2تا مدل رم چقدره ؟ خیلی مهمه ؟ (با توجه به این که همه چیزش درست بود جز رم )
    3.قیمتش 800 بود آیا مناسبه یا نه ؟؟؟
    4.دوستانی که این رو دارن میتونید بگید مارک رم هاتون چیه ؟؟؟ kingston هست یا چیز دیگه؟؟؟
    با تشکر اگه زودتر راهنماییم بکنید ممنون میشم . فردا میخوام برم بخرم
    Last edited by alidanger_202; 11-12-2010 at 22:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    قبل از هر چیز واقعا باید از تمامی تلاش هایی که دارید تشکر کنم چون واقعا در ارتقاء سطح اطلاعاتی دوستان تلاش زیادی دارید و این یعنی پیشرفت
    خوب اصل مطلب
    رفتم یک 5010 با cpu i3 370 و هارد 320 و گرافیک 5470 بگیرم و ماجراها شروع شد
    چون دوستان اینجا فرموده بودند که حتما سرویس تگ رو تو سایت چک کنم منم با این شرط خریدم
    مغازه اول : سیستم رو خریدم و یارو برام ویندوز رو هم ریخت بعد که سرویس تکشو چک کردیم همه چیز ok بود جز باس رم که تو ستاپ سیستم زده بود 1066 اما تو سایت 1333 بود و ماجرا شروع شد منم گفتم نمیخوام
    مغازه دوم : مثل قبل اما این بار یارو زیر بار نمیرفت و میگفت چون باس کلی سیستم کمتر از 1333 است تو ستاپ 1066 نشون میده بازم نگرفتم
    مغازه سوم : یارو خیلی ادعا داشت رم رو باز کرد داد دستم گفت ببین روش نوشته 1333 و همون توجیه مغازه دار قبلی ...
    منم که پررو رفتم سر دستگاه گفتم بزار خودم ببینم دیدم چی دیدنی یک رمی که بهم نشون داده بود کینگستون بود اون یکی دیگش یه مارک دیگه گفتم کار دل به جایی رسیده که 2 تا رم شکل هم پیدا نکرده و......
    حالا چند تا سوال : 1 توجیه اون فروشنده میتونه درست باشه یا نه چون من 5 تا دستگاه رو که دیدم همه 1066 بود یعنی همه عوض میکنن این رم ها رو ؟؟؟ دوستانی که دارن رمشون رو تو ستاپ سیستم 1333 نشون میده؟؟؟؟؟
    2 .فرق 2تا مدل رم چقدره ؟ خیلی مهمه ؟ (با توجه به این که همه چیزش درست بود جز رم )
    3.قیمتش 800 بود آیا مناسبه یا نه ؟؟؟
    4.دوستانی که این رو دارن میتونید بگید مارک رم هاتون چیه ؟؟؟ kingston هست یا چیز دیگه؟؟؟
    با تشکر اگه زودتر راهنماییم بکنید ممنون میشم . فردا میخوام برم بخرم
    این مشخصات رم من
    (البته چیزی که dell support center نشون میده)
    Hynix Semiconductor (Hyundai Electronics
    2048 MB DDR3-SDRAM (1333 MHz
    هر جفتشو با این ویژگی نمایش می ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •