تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 311 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا یکی نیست بگه بازی تو تهران کسی داره یا نه ؟ کف کردیم !!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چون فعلا دو تا نسخه کنسولی و پی سی توی همین تاپیکه من قبل از اینکه مطلبی بنویسم اولش مینویسم مربوط میشه به کنسولی یا pc .

نسخه کنسولی :

من الان دو تا بازی با رئال دربرابر بارسا انجام دادم و زمانشو روی 14 دقیقه تنظیم کردم ( دو تا 7 دقیقه ) باید بگم بازی روی سخت ترین درجش انصافا سخته نمیدونم توی دمو بازی راحت بود یا اینکه چون اونجا بازی فقط 6 دقیقه بود نمیشد قدرت واقعی cpu رو فهمید شاید هم چون اینجا زمان بازیو بیشتر کردم خستگی سبب میشه دقتم کم بشه اما به هر حال الان باید اعتراف کنم بازی خیلی سخته اصلا نمیشه گل زد تازه با وجود اینکه الان آزادی عمل گیمر توی این نسخه نسبت به نسخه قبل خیلی بیشتر شده .
    توی نسخه قبل cpu بیشتر با قدرت بدنی توپ از ما میگرفت اینجا بیشتر با هوش مصنوعی و جایگیری مناسب موقعیت گلزنی رو نمیدن . این واقعا عالیه . سرعت بازی هم بدون هیچ شکی از نسخه قبل کمتر شده البته کسانیکه نسخه pc رو روی تلویزیون بازی کنن مطمئنا سرعت بازی براشون کم خواهد بود که میتونن بازی رو روی fast بزارن .
    در مجموع من از این نسخه خیلی راضیم و شاید بشه گفت حدود 80 درصد از توقعاتمو از یک بازی فوتبال در سال 2010 برآورده کرده .

3. 12 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خوب تاپیک نسخه PC هم توسط وحید عزیز زده شد!

از این به بعد تمام بحث ها و نکات مربوط به نسخه PC رو در اون تاپیک قرار بدید.

ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 12 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نسخه کنسولی :

من الان دو تا بازی با رئال دربرابر بارسا انجام دادم و زمانشو روی 14 دقیقه تنظیم کردم ( دو تا 7 دقیقه ) باید بگم بازی روی سخت ترین درجش انصافا سخته نمیدونم توی دمو بازی راحت بود یا اینکه چون اونجا بازی فقط 6 دقیقه بود نمیشد قدرت واقعی cpu رو فهمید شاید هم چون اینجا زمان بازیو بیشتر کردم خستگی سبب میشه دقتم کم بشه اما به هر حال الان باید اعتراف کنم بازی خیلی سخته اصلا نمیشه گل زد تازه با وجود اینکه الان آزادی عمل گیمر توی این نسخه نسبت به نسخه قبل خیلی بیشتر شده .
    توی نسخه قبل cpu بیشتر با قدرت بدنی توپ از ما میگرفت اینجا بیشتر با هوش مصنوعی و جایگیری مناسب موقعیت گلزنی رو نمیدن . این واقعا عالیه . سرعت بازی هم بدون هیچ شکی از نسخه قبل کمتر شده البته کسانیکه نسخه pc رو روی تلویزیون بازی کنن مطمئنا سرعت بازی براشون کم خواهد بود که میتونن بازی رو روی fast بزارن .
    در مجموع من از این نسخه خیلی راضیم و شاید بشه گفت حدود 80 درصد از توقعاتمو از یک بازی فوتبال در سال 2010 برآورده کرده .
    شما با چه کنسولی بازی کردین پس چرا ما نسخه انگلیسیشو نداریم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شما با چه کنسولی بازی کردین پس چرا ما نسخه انگلیسیشو نداریم

من نسخه پال انگلیسیشو گرفتم ( البته 4 تا زبان دیگه هم در کنار انگلیسی داره ) .
    من نمیدونم چرا تهران یا شهرهای دیگه این بازیو هنوز نیاوردن . آخه بیش از 20 ساعت میشه که توی اینترنت منتشر شده .

8. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

این همه راه رفتم نبودش 7 8 مغازه سر زدم کسی نداشت تو توپخونه که مرکز تامین کنسول و گیم تو ایرانه.

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان تهرانی زیادن ماشالا که ! آدرس بگیر از دوستان و...

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چون فعلا دو تا نسخه کنسولی و پی سی توی همین تاپیکه من قبل از اینکه مطلبی بنویسم اولش مینویسم مربوط میشه به کنسولی یا pc .

نسخه کنسولی :

حسین جان این دو تا بازی رو ، دستی بازی کردی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نسخه پال انگلیسیشو گرفتم ( البته 4 تا زبان دیگه هم در کنار انگلیسی داره ) .
    من نمیدونم چرا تهران یا شهرهای دیگه این بازیو هنوز نیاوردن . آخه بیش از 20 ساعت میشه که توی اینترنت منتشر شده .
    عجیبه چرا تو تهران نیست تمام تهران و گشتم نبود

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

عجیبه چرا تو تهران نیست تمام تهران و گشتم نبود
    شاید میخوان EA رو تحریم کنن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •