آقا یکی نیست بگه بازی تو تهران کسی داره یا نه ؟ کف کردیم !!
آقا یکی نیست بگه بازی تو تهران کسی داره یا نه ؟ کف کردیم !!
چون فعلا دو تا نسخه کنسولی و پی سی توی همین تاپیکه من قبل از اینکه مطلبی بنویسم اولش مینویسم مربوط میشه به کنسولی یا pc .
نسخه کنسولی :
من الان دو تا بازی با رئال دربرابر بارسا انجام دادم و زمانشو روی 14 دقیقه تنظیم کردم ( دو تا 7 دقیقه ) باید بگم بازی روی سخت ترین درجش انصافا سخته نمیدونم توی دمو بازی راحت بود یا اینکه چون اونجا بازی فقط 6 دقیقه بود نمیشد قدرت واقعی cpu رو فهمید شاید هم چون اینجا زمان بازیو بیشتر کردم خستگی سبب میشه دقتم کم بشه اما به هر حال الان باید اعتراف کنم بازی خیلی سخته اصلا نمیشه گل زد تازه با وجود اینکه الان آزادی عمل گیمر توی این نسخه نسبت به نسخه قبل خیلی بیشتر شده .
توی نسخه قبل cpu بیشتر با قدرت بدنی توپ از ما میگرفت اینجا بیشتر با هوش مصنوعی و جایگیری مناسب موقعیت گلزنی رو نمیدن . این واقعا عالیه . سرعت بازی هم بدون هیچ شکی از نسخه قبل کمتر شده البته کسانیکه نسخه pc رو روی تلویزیون بازی کنن مطمئنا سرعت بازی براشون کم خواهد بود که میتونن بازی رو روی fast بزارن .
در مجموع من از این نسخه خیلی راضیم و شاید بشه گفت حدود 80 درصد از توقعاتمو از یک بازی فوتبال در سال 2010 برآورده کرده .
خوب تاپیک نسخه PC هم توسط وحید عزیز زده شد!
از این به بعد تمام بحث ها و نکات مربوط به نسخه PC رو در اون تاپیک قرار بدید.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با چه کنسولی بازی کردین پس چرا ما نسخه انگلیسیشو نداریم
من نسخه پال انگلیسیشو گرفتم ( البته 4 تا زبان دیگه هم در کنار انگلیسی داره ) .
من نمیدونم چرا تهران یا شهرهای دیگه این بازیو هنوز نیاوردن . آخه بیش از 20 ساعت میشه که توی اینترنت منتشر شده .
این همه راه رفتم نبودش 7 8 مغازه سر زدم کسی نداشت تو توپخونه که مرکز تامین کنسول و گیم تو ایرانه.
دوستان تهرانی زیادن ماشالا که ! آدرس بگیر از دوستان و...
حسین جان این دو تا بازی رو ، دستی بازی کردی؟
عجیبه چرا تو تهران نیست تمام تهران و گشتم نبود![]()
شاید میخوان EA رو تحریم کنن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)