آقا اون صحنه که مارادونا میخواست بازیکن تعویض کنه همون موقع گل خوردن رو دیدین؟
وای خدا من که داشتم میترکیدم از خنده از پشت آویزونه بازیکنه شده بود![]()
آقا اون صحنه که مارادونا میخواست بازیکن تعویض کنه همون موقع گل خوردن رو دیدین؟
وای خدا من که داشتم میترکیدم از خنده از پشت آویزونه بازیکنه شده بود![]()
تبریک به تمامی دوستان دوستدار تیم و ملت آلمان! خیلی خوشحال شدیم.. ایشا ا.. قهرمانی...![]()
انشالله قهرمانیم با این تیم
واقعا حیفه که آلمان قهرمان نشه
بهترین بازی ها رو این تیم جوون ارائه میده
دوس دارم قیافه اون خداداد عزیزی رو ببینم که بازی اول زرزر میکرد
[QUOTE=MaaRyaaMi;5144096]باور کنین تقصیر یوسفه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTEسرپرست معاونت سياسي و اجتماعي فرمانداري شيراز گفت: در پي انتقادات و گلايه شديد شهروندان متدين و ولايتمدار شيراز از نحوه نامناسب برپايي نمايشگاه عروس ايراني در شيراز، اين نمايشگاه يك روز زودتر از موعد مقرر تعطيل شد.
وحيد رجايي در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال انتقادات و گلايهمندي مردم متدين، مؤمن و ولايت مدار شهر مقدس شيراز از نحوه نامناسب برپايي نخستين نمايشگاه عروس ايراني، لوازم آرايشي و بهداشتي و جواهرآلات در محل دائمي نمايشگاه بينالمللي استان فارس و عدم توجه به تذكرات ارائه شده در مورد رعايت شئونات اسلامي توسط متوليان برگزاري نمايشگاه به ويژه مسئولان غرفهها كه تاكنون در نوع خود قابل تأمل و بيسابقه بوده است، دستور تعطيلي نمايشگاه صادر شد.
رجايي تصريح كرد: از آنجا كه هدف از برگزاري نمايشگاهها در صنوف مختلف ايجاد بستر و فرهنگسازي مناسب نسبت به استفاده از توليدات داخلي بوده است، متاسفانه در برپايي اين نمايشگاه نه تنها به اين مهم توجه لازم و كافي معطوف نبوده بلكه به گونهاي مصرفگرايي، تجملگرايي و استفاده از اجناس با كيفيت پائين ترويج شده است.
وي با بيان اينكه متاسفانه هيچ نمادي از فرهنگ ايراني مذهبي در برپايي اينگونه نمايشگاهها به چشم ديده نميشود، اميد است از اين پس مسئولان امر ضمن توجه لازم و كافي به امري كه مربوط به عامه مردم بوده، با دقت و مراقبت بيشتري در برپايي نمايشگاههاي مختلف اقدام كنند.
سرپرست معاونت سياسي و اجتماعي فرمانداري شيراز در پايان خاطرنشان كرد: مسئولان نمايشگاه بايد با دقت و مراقبت بيشتري و با تعامل و همكاري متوليان امور فرهنگي سعي و تلاش خود را در برپايي بهتر نمايشگاهها به كار گيرند.]
ها ؟!!!
چه ربطی داره به تاپیک ؟
از اون بپرسین ...
یوسف فک کنم رانیش صنعتی بود![]()
ذرللبلببی زلبیبف لافغیثتغیتفیلبی رلزفیبفغی بسیشسقصثلاتغع تواتغعلغ
به زبان آلمانی یعنی ایول داداش ترکوندی
غرور کار دستتون میده
دیدید که تو بازی با صربستان چی بلایی سر تیم آلمان اومد؟؟؟؟؟
اسپانیا هم همون بلا رو سر آلمان میاره البت با یه بازی منطقی و حساب شده ...
اسپانیا قهرمانه![]()
بچه ها اینقد شربت نخوریدا بده براتون !
+
تگ جدید برای اسپانیا اضافه شد !
+
خیلی نامردی بود هند ما رو گرفتن اما هند آرژانتین رو اول بازی نگرفت اون داور ... البته بازم به نسبت بقیه داور خوبی بود . اون آفساید رو هم شانس آوردیم گرفت من که نزدیک بود قلبم بیاد تو دهنم اون گل رو زدن
+
32 نفر !!
المان قهرمان میشه .اگه کسی شک داره خودشو به دکتر جک شپارد نشون بده
خوبه که شمارش پست رو غیر فعال کردن ،! اگه نه الان همتون مدیر انجمن شده بودید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)