تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 451 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

واقعا ممنون جناب alireza1411 باز دوباره چند تا سوال ( والا از وقتی که خریدم همش دارم ویندوز آپدیت میکنم و پارتیشن و مقاله میخونم و خیلی تو بهرش رفتم )
    1- این ویندوز 64 اورجینالی که واسه من هست خیلی سنگین هست مال شما هم اینجوری هست ؟ راه حلی هم داره . وقتی روشن میکنم تا وقتی که صدای بالا اومدن میاد 55 ثانیه طول میکشه و وقتی که کامل لود بشه برنامه ها 75 ثانیه که فکر کنم وقت زیادی باشه و برنامه خاصی روش نیست به غیر آنتی ویروس و برنامه خود ایسوس .
    2- تو اورست نگاه کردم دیدم که بلوری دارم اما قابلیت رایت نداشت مال همه انجوری هست یا از شانس بد من هست ؟
    3- دما هم در حالت کار عادی و چرخ تو نت 62 هست خوبه یا زیاده . بعد این حالت اینترتینمنت کجاش هست هونی که تو باطری هست ؟

4-واسه آپدیت بایوس و کارت گرافیک رو چه جوری آپدیت کنم ؟ 209 هست بایوس
    5- پاین دسکتاپ علامت باتری هست که دو تا گزینه داره power enterteiment و batry saving کدومش بهتره و واسه چی هست
    ببخشید سوالام زیاد شد . با تشکر از همه دوستان .
    1- والله من همون اول زدم ویندوزش رو نابود کردم چون دیدم آلتیمیت نیست و 64 بیتی هم بود نرم افزاری 64 بیتی رو کامل نداشتم. ولی آره دوستان میگن یه خورده سنگینه. این برنامه هایی که داره بعضیاش فکر کنم بد جوری سرعت رو میگیره. مثلا همون ریکاوری خود ایسوس. اصلا ازش خوشم نمیاد هارد رو ور میداره یه تیکش رو مخفی میکنه و ... . من ریکاوری فقط با نورتون قست میگیرم که خودش فکر کنم ابداع کننده ی ریکاوری بود و سرعتش هم از ریکاوری ویندوز بهتره و هم از دو سه تا برنامه ی دیگه که تست کردم. باقی برنامه هاش فکر نکنم سرعت گیر باشه.
    75 ثانیه هم خیلی زیاده خب .... البته من عادت دارم چون با هر کامپیوتری که کلی هم تعریفش رو میکنن کار میکنم انقدر برنامه دارم که اذیت کنه ...

2- والله یکی تو فروم بود مدلش عین مال من بود و 061 بود ته اسمش. مال من بلوری داره و مارکش اسلیم تایپه. مال اون مارکش فکر کنم ماتشیتا بود. با اورست نشون میداد بلوری رایت میکنه. کلی هم صحبتش شد ولی نمیدونم آخرش تست هم کرد که واقعا درسته یا نه. با توجه به قیمت بلوری رایتر اگه رایت هم بکنه قیمتش باید یه 150 تومنی حداقل از مال من گرونتر باشه که نبوده و به همین دلیل خیلییییی بعید میدونم بلوری رایت کنه. مال سونی و .... هم همین جوره. با این قیمت فکر نکنم لپ تاپی تو بازار باشه که رایت هم بکنه. البته بلوری رو میگم ه. دی وی دی که همه مشاالله رایت میکنن.

3-دما تو حالت سیو باتری باید کمترین باشه فقط ایرادش اینه که افکت های ایرو ویندوز رو نافعال میکنه. اینترتینمنت به نظرم مناسب ترینه چون هم دماش 5 درجه کمتر از های پرفورمنسه و هم سرعت رو اونچنان کاهش نمیده و افکت های گرافیکی هم فعال هستند. بیشتر رو اینترتینمنت کار کن فکر کنم بهتر از همه باشه.

راستی هاردت داغه ها !!!!! جلوی لپ تاپه ببین چی گذاشتی اونجا بنده خدا داغ کرده. دمای سی پی یوت مثل مال منه تقریبا و منطقیه.

4- بایوس رو با نرم افزار وین فلش که تو فولدر ایسوس و تو استارت منو هست میشه آپدیتش کرد. یه کم هم ریسک داره که ... مراقب باش ...

گراقیک رو از سایت ایسوس دانلود کن. از سایت ای تی آی هم میشه البته.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدل رو کامل باید وارد کنی و صفحه دانلود درایور و برنامه ها و بایوس و ... میاد.

تو سایت ای تی آی بری بهتره چون ورژن درایور گرافیکش جدیدتره. من مال دستاپ رو نصب کردم رو لپ تاپ نصب شد و مشکلی هم نداشت ولی مال لپ تاپ یه دونه جدا هم هست. تو اسم پکیجش mobility داره. خودت بگردی پیدا میکنی.

5-تو 3 گفتم.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مال من هم حدود 58 59 بود وقتی رو اینترتینمنت میذاشتم. کمتر از این دما هم تو تاپیک بوده مگه ؟

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

مگه سونی اریکسون نیست گوشیتون ؟؟؟؟ مشخصاتش هم اینه ؟

کد:
    باترینوعLi-Ion (BST-33) 1120 mAhحالت انتظارحداکثر ۴۴۰ ساعتحالت مکالمهحداکثر ۱۰ ساعتشارژ به وسیله درگاه USBبله

ولی باتریش رو که زده لیتیوم یون !!!؟؟؟؟ من گیج شدم. به نگاه بنداز ببین لیتیوم یونه یا پلیمر.

ببخشید من یاد نداشتم مثل بقیه عکس رو تو انجمن بزارم واسه همین براتون آپلود کردم اینم لینکش :

کد:
    میشه یه توضیح بدین من چجوری مثل شما عکس بزارم
    در ضمن مدل باتری اصلا شبیه مشخصاتی که شما داده بودید نیست
    اگه عکس تار شده و نمیتونید خوب ببینید بگین دوباره بفرستم

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

علیرضا جان یک سوال دارم ات
    شما لپ تاپت رو که تحویل دادی اولا فقط خودش رو دادی دیگه؟ باطری هم روش بود ؟ لوازم جنبیش مثل آداپتور و کابل برق و اینها رو که ندادی؟
    بعدش رسید گرفتی دیگه بابت تحویل لپتاپ؟ نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ببخشید من یاد نداشتم مثل بقیه عکس رو تو انجمن بزارم واسه همین براتون آپلود کردم اینم لینکش :

کد:
    میشه یه توضیح بدین من چجوری مثل شما عکس بزارم
    در ضمن مدل باتری اصلا شبیه مشخصاتی که شما داده بودید نیست
    اگه عکس تار شده و نمیتونید خوب ببینید بگین دوباره بفرستم

واسه عکش گذاشتن یه گزینه ی درج تصویر هست بالای صفحه. عکس کوه هم داره. اون رو بزنی حله.
    عکسه واضح نیست ولی نوشته لیتیوم پلیمر.

یه سرچی کردم ببینم چی به چیه. تو ویکی پدیا میگه این اسم لیتیوم-یون پلیمر رو مخفف میکنن میگن لیتیوم پلیمر !!!!
    یعنی یکی شد ؟؟؟؟

کد:

کد:
    خب نه. لیتیوم یون خالی دارم و لیتیوم یول = پلیمر. الان تو گوشی خودم هم که چند ماه پیش گرفتم و گوشی داداشم همین لیتیوم یون نوشته. تو لینک بالا نوشته که فرق لیتیوم یون اینه که خیلی باریک تره و گرونتره و سبکتره.
    فکر کنم اینها هم همون لیتیوم پلیمر باشن. ولی نمیدونم چرا این طوری نوشته. حجمشون که خیلی کمه ... گیج شدم ... باید از دوستم بپرسم. من رشتم پلیمر نیست و سر در نمیارم.
    کد:

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

علیرضا جان یک سوال دارم ات
    شما لپ تاپت رو که تحویل دادی اولا فقط خودش رو دادی دیگه؟ باطری هم روش بود ؟ لوازم جنبیش مثل آداپتور و کابل برق و اینها رو که ندادی؟
    بعدش رسید گرفتی دیگه بابت تحویل لپتاپ؟ نه؟

با باتری و بدون بقیش. تو رسید هم نوشته with battery

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

خب من مشکلم حل شد.
    فرق لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر رو اینجا گفته که همون نازک بودن و کم خطر بودن لیتیوم پلیمر نسبت به لیتیوم یون هست و چگالی انرژیشون یکیه تقریبا. جنس آند و کاتدشون هم فرق داره ولی فرق اصلی اینه که الکترولیت در مورد باتری لیتیوم پلیمر جامده !!! و جنسش به عنوان مثال صفحات جامد اکسید پلی اتیلن یا نیتریل پلی اکریل هست. ضمنا قیمت پلیمریاش ارزونتر هم میشه.

کد:
    تو لینک زیر یارو میگه در مورد یه لپ تاپ مک پرو بوک گفتم باتریش لیتیوم یونه و مردم سوالاتی کردن. گفته ی خودش رو اصلاح کرده و گفته منظور از لیتیوم یون اهمون لیتیوم پلیمر یون بوده !!!!

This type has technologically evolved from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The primary difference is that the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -salt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is not held in an [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] but in a solid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] composite such as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The advantages of Li-ion polymer over the lithium-ion design include potentially lower cost of manufacture, adaptability to a wide variety of packaging shapes, and ruggedness. Lithium-ion polymer batteries started appearing in consumer electronics around 1996.

خب پس من هم خوشحالم که باتری گوشی و لپ تاپم کم خطره !!!

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

2

خب من مشکلم حل شد.
    فرق لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر رو اینجا گفته که همون نازک بودن و کم خطر بودن لیتیوم پلیمر نسبت به لیتیوم یون هست و چگالی انرژیشون یکیه تقریبا. جنس آند و کاتدشون هم فرق داره ولی فرق اصلی اینه که الکترولیت در مورد باتری لیتیوم پلیمر جامده !!! و جنسش به عنوان مثال صفحات جامد اکسید پلی اتیلن یا نیتریل پلی اکریل هست. ضمنا قیمت پلیمریاش ارزونتر هم میشه.

کد:
    تو لینک زیر یارو میگه در مورد یه لپ تاپ مک پرو بوک گفتم باتریش لیتیوم یونه و مردم سوالاتی کردن. گفته ی خودش رو اصلاح کرده و گفته منظور از لیتیوم یون اهمون لیتیوم پلیمر یون بوده !!!!

This type has technologically evolved from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The primary difference is that the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -salt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is not held in an [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] but in a solid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] composite such as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The advantages of Li-ion polymer over the lithium-ion design include potentially lower cost of manufacture, adaptability to a wide variety of packaging shapes, and ruggedness. Lithium-ion polymer batteries started appearing in consumer electronics around 1996.

خب پس من هم خوشحالم که باتری گوشی و لپ تاپم کم خطره !!!
    آقا شما که گفتی li-polymer کم خطرتر هست ! یعنی باتری گوشی و لپ تاپ شما پلیمر هست!!!!
    شما که چیزه دیگه ای گفته بودین
    Last edited by m_y_68; 10-09-2010 at 19:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

alireza خان این لپتاپ N82JQ تو بازار هست ؟ گارانتی هم داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آقا شما که گفتی li-polymer کم خطرتر هست ! یعنی باتری گوشی و لپ تاپ شما پلیمر هست!!!!
    شما که چیزه دیگه ای گفته بودین
    خب من اشتباه کرده بودم دیگه. فکر میکردم نوشته لیتیوم یون با لیتیوم پلیمر فرق داره. ولی منظور همون بوده خب. اصطلاحا میگن لیتیوم یون هست. پلیمریاش خطرش کمتره و میشه نازک تولیدش کرد و ارزونتر هم انگار هست. البته باز از دوستم دقیق میپرسم چون زیاد میدونه و انواع نیکل کادمیوم و نیکل هیبرید و ... ... ... همش رو خبر داره. فقط ممکنه این اصطلاح رو ندونه که اونم بهش میگم سرچ کنه و چیز جدیدی فهمید به من هم بگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

alireza خان این لپتاپ N82JQ تو بازار هست ؟ گارانتی هم داره ؟
    آره بابا هست . سرچ کن قیمتش رو تو سایت ها هم میشه پیدا کرد. تو این یکی زده 1490:

کد:

این جا فکر کنم گرون فروشه. ارزونتر باید باشه. مثلا اینجا زده 1380:
    کد:
    این هم با باتری 8 سل هست که میگه 1400 و معمولا تو این سایت قیمت یه 20 30 تومنی بیش از بازار هست. البته منظورم یه جنس 1.5 میلیونی هست:
    کد:
    دادا اگه چهار تا هتسه رو لازم نداری به دو هسته ای ها هم توجه کن که مثل بچه های فروم مشکل داغی لپتاپ اذیتت نکنه:
    کد:
    البته با دوستان سر این مساله که دو هسته بهتره یا چهار تا بحث کردیم و نظر من مخالف دوستان بوده. شما اگه واسه گیم و برنامه های خاصی نمیخوای دو تا هسته راحت جواب میده و کافی هم هست. ولی من به دوستان هم گفتم که کلا سه چهار تا برنامه دارم که بیش از دو هسته رو استفاده میکنن و واسه همون چند تا هم رفتم چهار هسته ای گرفتم وگرنه یه دو هسته ای به نظرم تا دو سه سال دیگه هم از یه چهار هسته ای بهتر جواب میده.

پستای چند صفحه قبل در مورد بازی کرایسیس و فار کرای و ... رو نگاه کن میگیری چی میگم. چند تا بنچ مارک هم گذاشتم احتمالا ...

بازم سوال کن و مشورت کن .... نگی ما رو اغفال کرد رفتیم دو هسته ای گرفتیم ها !!!!!

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

دوستان یه چیزی در مورد دمای لپ تاپ فهمیدم.حد اقل در مورد لپ تاپ خودم درسته. به دو عکس زیر توجه کنید.عکس دوم ادامهی عکس اول است که حدود 10 درجه اختلاف دما داره و این در صورت استفاده از شارژر به وجود میاد.یعنی اگه با باطری استفاده کنیم خنک تر کار میکنه. شما هم یه تست بکنید نتیجه را بگید.
    با باطری:

با شارژر:
    کسی این تست را انجام نداد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •