Bob جان دستت درد نكنه . چند وقت بود منتظر ترجمه اش بودم .خيلي چاكريم.
Bob جان دستت درد نكنه . چند وقت بود منتظر ترجمه اش بودم .خيلي چاكريم.
سلام
فن بیان داشتن به انگلیسی چی میشه
برای تکمیل جمله مثل زیر
For give a successfully speech you should have a good ……. .
ممنون
hi
im not sure about these twoo phrases for
فن بیان
power of speech
or
art of speech/expression
فكر كنم اين باشه : tact يعني مهارت در گفتار
آره همه ی اینایی که دوستان گفتن درسته.
سلام
اگه ممکنه به عبارت زیر توجه کنید :
(( دیروز داشتم تو خیابون می رفتم یهو یه ماشین پیچید جلوم ، ترمز زدم و خوردم زمین! ))
من معادل قسمتی که به صورت ضخیم دراوردم می خوام :
(( ترمز زدن یا ترمز کردن ))
ممنون
سلام
خواهش مي كنم دوست عزيز. من اينطوري ترجمه مي كنم:
وقتي مقامات ارتش اسرائيل با اطمينان و رسما در پايان هفته اول موفقيت خود در بمبارانها را اعلام كردند فرماندهان آنها پيشنهاد تصويب گسترش حملات هوائي بر ضد محلهاي احتمالي پناهگاههاي زيرزميني حزب الله در مناطق مرزي مورد هدف را به اولمرت ارائه كردند .
فاجعه قانا نتيجه موافقت اولمرت با طرح گسترش مناطق مورد هدف (بمباران) بود. يكي از كارشناسان ارتش امريكا كه درگيريها را از نزديك زير نظر داشت در مورد قانا اظهار كرده: اين مسئله چندان پيچيده نيست. پس از شكست طرح (حملات) اوليه ‚ افسران برنامه ريز ارتش اسرائيل پرونده هاي موردنظر را مجددا مورد بررسي قرار دادند تا مطمئن شوند چيزي را از قلم نيانداخته اند (فراموش نكرده اند) وقتي مطمئن شدند كه چيزي از قلم نيافتاده احتمالا يكي از افسران برخاسته و به اتاق ديگر رفته و با دسته اي از پرونده هاي جديد جهت طرح حمله به مناطق مورد هدف جديد در مناطق پرجمعيت بازگشته و پرسيده كه دوستان نظر شما راجع به اين پرونده هاي جديد چيست؟ و آنها هم دست به كار شدند. در نتيجه بمباران مناطق پر جمعيت نزديك جنوب لبنان نتيجه شكست اسرائيل در جنگ بود نه موفقيت آنها.
با اين ذهنيت كه ناتواني آنها در شناسائي و محاصره كردن پناهگاههاي زيرزميني حزب الله نشانه تمايل حزب الله براي پنهان كردن نيروهاي كليدي (شايد هم منظورش مهمات باشه) در مراكز مسكوني است.
موفق باشيد![]()
cursive writing
سلام
واسه ترمز زدن يا ترمز کردن ميتونين بگين brake (به عنوان فعل)
موفق باشيد![]()
سلام
فكر مي كنم power of speech يعني بطور كلي توانائي سخن گفتن و نه الزاما با مهارت يا هنرمندي و ... ولي art of speech براي كساني كه قدرت بيان خوبي دارن استفاده ميشه.
موفق باشيد و باي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)