من وقتی بازی رو نصب و برای اولین بار اجرا میکنم هیج مشکلی پیش نمیاد . اما اگه کامپیوتر یه بار خاموش و روشن شه ، دیگه نمیتونم بازی رو اجرا کنم ! این دلیلش چیه ؟؟؟ از کرکه ؟
من وقتی بازی رو نصب و برای اولین بار اجرا میکنم هیج مشکلی پیش نمیاد . اما اگه کامپیوتر یه بار خاموش و روشن شه ، دیگه نمیتونم بازی رو اجرا کنم ! این دلیلش چیه ؟؟؟ از کرکه ؟
الان کرک اسکیدرو از سایت gf.wiretarget.com رو که یکی از بچه ها گذاشته بود دانلود کردم ، اون هم وقتی بخوای بازی رو اجرا کنی مینویسه : Steam must be running to play this game ، چیکار کنم ؟
چند تا پچ برای بازی اومده کلا چه تغییراتی تو بازی انجام میدن؟
من برای این مشکل، اول آپدیت کردم، بعد کرک رو کپی کردم، مشکل حل شد
دوستان من بازیم حتی بعد از آپدیت 4 ( اون 80 مگ ه ) و آپدیت درایور کارت گرافیکم، باز هم لگ میزنه ، چه کارش کنم !؟
سیستم هم اینه :
GPU : Geforce 9600 GT
CPU : E7300 2.66 GHz
ram : 2x2=4 G
Win 7, 32 bit
روی تنظیمات دیفالتش بازی میکنم، فقط رزولوشن رو کردم 1440x900 ، رزولوشن اصلی LCDم
راستی کسی سیو بازی رو نداره ؟! :( من تو جریان آپدیت ها، سیو چند مرحله ام پرید ، حوصله ام نمیشه دوباره بازیش کنم![]()
میشه لینک آپدیت 4 رو بذاری ممنون
دوستمون در پست حل مشکلات گذاشتند :
آخر پست رو ببینید، 1 لیک گذاشتند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://hojjat85.dl.rapidbaz.com/zLit/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
وسط های Extract کردن، برای من error داد، اما فایل کامل اکسترکت شد و آپدیت با موفقیت نصب شد، اما هیچ فرقی نکرد :(
سلام
برای صفحه سیاه پچی ارائه شده (که کار بده) ؟؟؟؟
تمامی راه ها رو رفتم اما باز تو مرحله 6 (ویتنام) میسون وقتی wood کمک میکنه که وارد اتاق بشن یدفعه صفحه سیاه میشه
.............................
این پچ چه تغییراتی تو بازی انجام میده اون لگ بازی رو به طور کامل برطرف میکنه؟
در پست قبلی ام نوشتم، برای من هیچ تغییر خاصی نکرد وقتی آپدیت رو نصب کردم !
واقعا" موندم چه کار کنم برای لگ این بازی .... رو نروه ! شیطونه میگه پاکش کنم بره ها :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)