تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 208 از 224 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه به رئال گل زدن افتخار نیست ولی ارزوی خیلی هاست

حرفهات تایید میشه.البته تا حدودی
    هر تیمی روز بد داره روز خوب.ارژانتین ممکنه روز بدش باشه.من بازی رو ندیدم.ولی قول میدم از 6-5 بازی یکیش اینجوری بشه.اینجور چیز ها ملاک مقایسه نیست
    کره شمالی توی جام جهانی به برزیل باخت توی این مسابقات به ایران باخت.پس ایران برزیل در قدرت تیمی برابر هستند.
    اینکه کره و ژاپن در فوتبال خیلی از ما جلوتر هستند شکی درش نیست.و اگه قرار بود ایران ببره یک مقدار نا مردی بود.
    ولی این حرفها هیچ ربطی به صحبتهای قبلی شما و خیلی دوستای دیگه نداره
    فدراسیون ایران رو یکسری ادم نالایق اشغال کردن.که اینها نتایجش هست.پس مشکل ایران چیزهایی که شما میگفتید نیست؟!!!
    بهتر هست که بازی آرژانتین "با ترکیب ثابتش" رو یک بار ببینین و نگین اتفاقی‌ بوده چون تو اون بازی حق ژاپن برد بود نه آرژانتین یا بازی کره با اروگوئه که حق کره بود که اون بازی رو ببره
    بازی کره شمالی و برزیل هم نمیدونم چی‌ بگم به این نوع استدلال شما چون کره از برزیل ۲-۱ خورد ایران قدرتی‌ برابر با برزیل داره تو اون بازی کره ۱۱ نفری دفاع میکرد هیچ حرفی‌ برای گفتن نداشت پس نمیتونیم بگیم ایول کره چه بازی خوبی‌ انجام داد
    تو همین بازی ایران کره حداقل فاصله ما با اونا ۳ گٔل بود
    ۱ موقعیت ایران برای گلزنی داشت؟ ۲ تا پاس میتونستن به هم بدن؟
    بله این آرزوهایی که شما میگی‌ بیشتر تو ایران هست نه برای بازیکی که به توانایی خودش ایمان داره و به شدت تمرین می‌کنه
    همین الان بعضی‌ از بازیکنا ژاپن روشون قیمتهای بالای ۱۵ میلیون یورو هست نمونش مهاجم تیم امید ژاپن که خیلی‌ تیما دنبالشون هستن ولی‌ بالاترین قیمت ایرانی‌ها رو ۱میلیون اونم با ارفاق
    بله هنوزم مخالف روزه خوندن مربی‌ "غلام پیروانی" که اصلا مربی نیست! یا ورد خوندن یکی‌ مثل دائی یا نکونام هستم چون این نشون میده که بیشتر دنبال کمکهای غیبی یا شانس هستن
    اون از اون مربی‌ که میگفت با رمز یا زهرا "مایلی کهن" رفتیم بردیم اینم از اینا
    فوتبال ما یا بهتر بگم کل ورزش ما مرد با این مدیریت هم تا ۱۰۰ سال دیگه هیچ اتفاقی‌ نمیفته قبلا امید ما به حرکت ستارهامون بود که بهترینش علی‌ کریمی‌ الان خوشبختانه دیگه ستاره هم تو تیممون نداریم که سرپوشی باشه رو گندکاری مسئولین ورزش مون

تو کره می‌رن می‌بینن سبک فوتبالشون بیشتر به کجا میخوره یا میخوان شبیه کجا باشه می‌رن برای بشگاها و تیم ملیشون از رده پایه تا بزرگسالان مربی‌ درجه ۱ هلندی میارن یا تو ژاپن می‌رن دنبال سبک برزیلی اینجا مسئولین ما اصلا نمی‌دونن سبک چیه خوردنیه یا پوز دادنی یا ناکارشناسامون بیشتر به فکر منافع شخصی‌ خودشون هستن بدبختانه بیشترشون هم سواد درست حسابی‌ ندارن از اون ور ما میریم دنبال یکی‌ مثل مارادونا لووووول یارو گند زده تو تیم ملی‌ آرژانتین اصلا مربی‌ نیست اینا جالبه بعد دنبال این بودن کلا همه چیمون به هم میاد.
    یکی‌ مثل فردوسی‌ پور تا بدبخت میاد حرف بزنه بگه بابا اینجوری نیست سریع انگ میزنن چی‌ به رئیس جمهور فش میدی چی‌ به دین اسلام توهین میکنی‌ و ۱۰۰ تا انگ دیگه هم بهش میچسبونن همون بهتر که همین جوری بمونیم
    خوب به سلامتی‌ هم همین امارت یا کره شمالی هم تو چند ساله دیگه برامون دست نیافتنی میشن چون تیمایه پایشون یک سرو گردن بالاتر از تیمای ایران هستن
    کره و ژاپن هم که الان تو سطح تیم‌های درجه یک اروپا هستن تقریبا و مقایسه اونا با ما واقعاً توهین به اونا هست و فقط مشکلشون یکم ضعف فیزیکیشون هست که کره اون مشکلم داره حل می‌کنه.

تو ژاپن رفتن کارتن فوتبالیستها رو ساختن که توش آرزوه و اهدافشان معلوم بود ایستادن رو قله فوتبال دنیا که اگه بگیم دست نیافتنی هست ولی‌ حداقل سعی‌ خودشون رو کردن و دیگه یک تیم از پیش بازنده نیستن جلوی قدرت‌های اول دنیا ما از اون ور رفتیم چاق و لاغرو ساختیم همش در حال دوزو کلک و ...
    Last edited by fr0st; 24-01-2011 at 19:28.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بهتر هست که بازی آرژانتین "با ترکیب ثابتش" رو یک بار ببینین و نگین اتفاقی‌ بوده چون تو اون بازی حق ژاپن برد بود نه آرژانتین یا بازی کره با اروگوئه که حق کره بود که اون بازی رو ببره
    مگه من در مورد ترکیب حرف زدم.گفتم یه تیم روز خوب داره یه روز بد.اون روز روز بعد آرژانتین بوده.بعد از مسابقات جام جهانی و....

تو همین بازی ایران کره حداقل فاصله ما با اونا ۳ گٔل بود
    ۱ موقعیت ایران برای گلزنی داشت؟ ۲ تا پاس میتونستن به هم بدن؟
    به نظر من مشکل شما اینه که فقط دارید به بازی با کره نگاه میکنید
    من نمیخوام بگم ما خیلی بهتر از کره هستیم یا ساختار فوتبالمون بهتر از اونهاست.
    بازی با کره روز بد ما بود.چرا؟ چون به نظر من به تفکر اشتباه قطبی باختیم.البته من خودم رو در سطحی نمیبینم که بخوام بیام بگم قطبی اشتباه کرد یا نه.نه سوادش رو دارم نه توی از وضعیت تیم خبر داشتم.ولی نظر رو میگم.
    اگه توی تیم ایران به جای نکونام و پژمان نوری. حدادی فر و محمد نوری یا حتی مبعلی بودن شرایط به نظرم خیلی فرق میکرد.مشکل ایران توی این بازی در خط هافبکش بود که وسط زمین رو داده بود به کره.خب طبیعتاً تیم توی دفاع میره و نمی تونه موقعیت خلق کنه.این که خیلی واضح هست.
    مشکل ما اینه که همه فکر میکنیم آخرش هستیم و خیلی راحت در مورد چیزهایی که اطلاعات کافی نداریم اظهار نظر میکنیم و حتی تا 100 سال آینده رو هم پیش بینی میکنیم

بله هنوزم مخالف روزه خوندن مربی‌ "غلام پیروانی" که اصلا مربی نیست! یا ورد خوندن یکی‌ مثل دائی یا نکونام هستم چون این نشون میده که بیشتر دنبال کمکهای غیبی یا شانس هستن
    نمی دونم چی بگم که توهین نباشه
    ولی این حرفهای شما خنده داره
    بابا من پست قبلی گفتم که اگه قرار باشه تیم روی این گونه حرفها بسته بشه و بخواد نتیجه بگیره باید درش رو گل گرفت
    جالبه برای من شما دست رو ادمهایی گذاشتید که حداقل توی ایران دست نیافتنی هستن.اگه قرار بود که ذکر و روضه یک بازیکن پیشترفت کنه الان باید تیم ملی رو از حوضه علمیه انتخاب میکردن!!!!
    این حرفهایی و حرکات جنبه روانشناسی داره.مربوط به ایران هم نیست.یادمه جام جهانی 94 تافارل توی ضربات پنالتی دعا میکرد و بعد از برد داشت خدا را شکر میکرد.چرا ؟فکر میکنید به خاطر اینکه خدا اومده بود توی دورازه اش توپ تو گل نره یا خدا تمرکز باجو رو زده به هم تا توپ رو بزنه بیرون!!!پس با استدلال شما اینها هم کار اشتباه میکنن و با کمک غیبی قهرمان جام جهانی شدن

قبلا امید ما به حرکت ستارهامون بود
    اگه قبلا هم نتیجه گرفتیم به خاطر ستاره ها نبود .تیم خوبی داشتیم.اگه به ستاره باشه تیمی پر ستاره تر از آرژانتین که نداریم و ستاره ای بزرگتر از مسی که نداریم.آرژانتین چه کار کرد؟؟؟؟

تو کره می‌رن می‌بینن سبک فوتبالشون بیشتر به کجا میخوره یا میخوان شبیه کجا باشه می‌رن برای بشگاها و تیم ملیشون از رده پایه تا بزرگسالان مربی‌ درجه ۱ هلندی میارن یا تو ژاپن می‌رن دنبال سبک برزیلی اینجا مسئولین ما اصلا نمی‌دونن سبک چیه خوردنیه یا پوز دادنی یا ناکارشناسامون بیشتر به فکر منافع شخصی‌ خودشون هستن بدبختانه بیشترشون هم سواد درست حسابی‌ ندارن از اون ور ما میریم دنبال یکی‌ مثل مارادونا لووووول یارو گند زده تو تیم ملی‌ آرژانتین اصلا مربی‌ نیست اینا جالبه بعد دنبال این بودن کلا همه چیمون به هم میاد.
    من نمیخوام از فدراسیون دفاع کنم
    ولی ایران هم این کار رو یه مقطعی کرد و رفت سراغ مربی ها کروات.نتیجه کارهاشون هم جام جهانی 98 بود که به خاطر ترس یا بهتر بگم بی لیاقتی مدیران وقت مربی چند وقت مونده به بازی ها به خاطر اینکه تیم گل زیادی از تیم باشگاهی خوردن اخراج میکنن.بدون اینکه بیان ببین تیم در چه وضعیتی بازی کرده.شما اگه مصاحبه بازیکن ها رو بخونید همه اعتراف کردن که بازی خوبشون در جاک جهانی همه مربوط به ایوچ بوده.

کره و ژاپن هم که الان تو سطح تیم‌های درجه یک اروپا هستن تقریبا و مقایسه اونا با ما واقعاً توهین به اونا هست و فقط مشکلشون یکم ضعف فیزیکیشون هست که کره اون مشکلم داره حل می‌کنه.
    !!!!
    چی بگم؟؟؟
    میشه تیم های درجه یک اروپا را نام ببرید.
    نکنه منظورتون دانمارک و یونانه؟؟؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

همه مقصریم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون بازی که ستاره های آرژانتین همه بعد n ساعت پرواز رسیده بودن ژاپن و بدناشون اصلا جواب نمیداد؟

علاوه بر مثالایی که آلومینیوم زد درین باره بهترین و جدیدترین مثالی که میشه زد مسوت اوزیل هستش
    همیشه و همیشه قبل شروع هر بازی میشینه قرآن میخونه واسه تمرکزش
    دعا خوندن اکثر مواقع برای حفظ تمرکز هستش،خود من خیلی وقتا امتحان کردم و جواب گرفتم
    فکر هم نمیکنم نکونام قبل ضربه آزاد که ذکر میگفت فکر این بود که خدا بیاد توپو براش بزنه تو گل یا رحمتی که همیشه تو دروازه در حال ذکر گفتنه به فکر اینه که خدا بیاد به جاش توپا رو دفع بکنه

درینکه فوتبال ما نابود شدست و هیچی نداره شکی نیست ولی بهتره وقتی شکست خوردیم به زمین و زمان گیر ندیم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مگه من در مورد ترکیب حرف زدم.گفتم یه تیم روز خوب داره یه روز بد.اون روز روز بعد آرژانتین بوده.بعد از مسابقات جام جهانی و....

نخیر دوست عزیز
    ممکن شانس آرژانتین جلوی تیم ژاپن یا کره ۷۰ به ۳۰ باشه ولی‌ دیگه پیروز مطلق نمیتونه باشه همین بردی که ژاپن جلوی آرژانتین به دست اورد تو شرایطی بدست اومد که باتیستا مربی آرژانتین بصورت موقت بود و این بازی تاثیر زیادی تو آیندش براش داشت و تحت هیچ شرایطی نمی‌خواست بازنده بشه حالا چون ژاپن برده نمیدونم چه اصراری درین که این برد رو بی‌ ارزش جلو بدین میدونین تاثیر این برد چقدر میتونه به بازیکن‌ها و کلا به مدیریت اونا دلگرمی‌ بده تا راهی‌ که شروع کردن رو ادامه بدن؟

به نظر من مشکل شما اینه که فقط دارید به بازی با کره نگاه میکنید
    مشکل شما اینه که تو روز هایی که تیم ایران برد به نقاط ضعف ایران نگاه نکردی
    بردی با برتری مطلق ایران از لحاظ سبک بازی واسمون حاصل نشد میتونست این نتایج برعکس باشه
    تو شرایط ۵۰ ۵۰ ایران برنده شد،

من نمیخوام بگم ما خیلی بهتر از کره هستیم یا ساختار فوتبالمون بهتر از اونهاست.
    بازی با کره روز بد ما بود.چرا؟ چون به نظر من به تفکر اشتباه قطبی باختیم.البته من خودم رو در سطحی نمیبینم که بخوام بیام بگم قطبی اشتباه کرد یا نه.نه سوادش رو دارم نه توی از وضعیت تیم خبر داشتم.ولی نظر رو میگم.
    اگه توی تیم ایران به جای نکونام و پژمان نوری. حدادی فر و محمد نوری یا حتی مبعلی بودن شرایط به نظرم خیلی فرق میکرد.مشکل ایران توی این بازی در خط هافبکش بود که وسط زمین رو داده بود به کره.خب طبیعتاً تیم توی دفاع میره و نمی تونه موقعیت خلق کنه.این که خیلی واضح هست.

شما و هیچکس دیگه هم نمیتونه بگه ما با کره قبل مقایسه هستیم چه تو ورزش یا هر چیزی که قابل مقایسه باشه
    کلا ما جهان سومی‌ تلقی‌ میشیم ولی‌ اونا نه نمی‌خوام هم این بحث باز کنم چون آنچه عیان است چه حاجت به بیان است

اتفاقا روز خوب ما بود
    چون بهترین دفاعی بود که تا حالا انجام داده بودیم دفاعی که نقطه ضعف ما بشمار میومد
    من اول اینو بگم قطبی بالاتر از سطح فوتبال ما بود چیزایی‌ به تیم ما داد که قبلا نداشتیم
    به چیزایی‌ توجه میکرد که اصلا هیچ کدوم از مربی‌‌های لیگ ما اصلا نمی‌دونن چی‌ هست نمونش تغذیه بازیکنان رو زیر نظر داشت یا تست چربی‌ و .. سر همین مسائل آمار دوندگی تیم ما به تیم‌های روز جهان نزدیک شد ولی‌ استفاده کردن از ۳ هافبک دفاعی همزمان ترس این مربی‌ رو نشون داد انتقادی هم نمی‌شه کرد ولی‌ اشتباه کرد همون طوری که مورینیو جلوی المریا با ترکیب اشتباهی‌ که گذاشت اشتباه کرد.
    همه اشتباه می‌کنن ولی‌ اینو هم بگم بهترین مربی‌ دنیا رو هم بیاریم باز هم کاری نمیتونیم بکنیم یا مقطعی هست چون سیستم نداریم برنامه نداریم.

مشکل ما اینه که همه فکر میکنیم آخرش هستیم و خیلی راحت در مورد چیزهایی که اطلاعات کافی نداریم اظهار نظر میکنیم و حتی تا 100 سال آینده رو هم پیش بینی میکنیم

نمی دونم چی بگم که توهین نباشه
    ولی این حرفهای شما خنده داره
    بابا من پست قبلی گفتم که اگه قرار باشه تیم روی این گونه حرفها بسته بشه و بخواد نتیجه بگیره باید درش رو گل گرفت
    جالبه برای من شما دست رو ادمهایی گذاشتید که حداقل توی ایران دست نیافتنی هستن.اگه قرار بود که ذکر و روضه یک بازیکن پیشترفت کنه الان باید تیم ملی رو از حوضه علمیه انتخاب میکردن!!!!
    این حرفهایی و حرکات جنبه روانشناسی داره.مربوط به ایران هم نیست.یادمه جام جهانی 94 تافارل توی ضربات پنالتی دعا میکرد و بعد از برد داشت خدا را شکر میکرد.چرا ؟فکر میکنید به خاطر اینکه خدا اومده بود توی دورازه اش توپ تو گل نره یا خدا تمرکز باجو رو زده به هم تا توپ رو بزنه بیرون!!!پس با استدلال شما اینها هم کار اشتباه میکنن و با کمک غیبی قهرمان جام جهانی شدن

مشکل ما اینه که همه درباره هم اظهار نظر می‌کنن شما درست میگی‌ نمونش خود شما
    کسی‌ که ۲۰ سال از عمرش فوتبال رو دنبال کرده مقاله اکثر فوتبال نویشای دنیا رو مطالعه کرده بازی اکثر تیمها رو دنبال می‌کنه میتونه اظهار نظر کنه حتما نباید بره دانشگاه فوق لیسانس فوتبال بگیره لوووول
    این آدم‌هایی‌ که شما میگی‌ دست نیافتنی رو چه حساب این حرف رو میزنی‌؟
    مگه تو ایران به کارنامه و تحصیلات طرف نگاه می‌کنن؟
    یه عده‌ خاص به صورت چرخشی تو این مملکت مربیگری می‌کنه هرچی‌ لابیشون بهتر باشه و درصد‌ها رو رعایت کنن! تیم بهشون میدن
    کجای دنیا با یه قهرمانی به یه مربی‌ تیم ملی‌ رو میدن؟
    کجای دنیا بعد از خداحافظی بازیکن میگن بیا برو مربی‌ تیم ملی‌ شو؟ سر همین جام جهانی‌ رو از دست دادیم چون آقای دایی با کریمی‌ مشکل داشتن اصلا میگیم اصلا درست ولی‌ آخه با کدوم کارنامه تیم ملی‌ یه کشور رو میدن دستش
    یا همین منصوریان چجوری به نیمکت تیم ملی‌ میرسه؟ جلّل خالق ! همه جان دنیا بیشتر کار‌ها رو کمکا می‌کنن اینجا یه بازیکن که از فوتبال خداحافظی می‌کنه می‌کنن کمک مربی‌ تیم ملی‌!
    من نمیگم چرا دعا و نیایش می‌کنن بدبختی اینه دیگه شورشو در اوردن جایی‌ که حذف میشیم میگن خدا نخواست جایی‌ که میبریم میگن بازی ۲ نیمه متفاوت داشت.
    فرق ما با اونا اینه که اونا واقعی‌ هست ولی‌ برای ما نمایشی حالا نمی‌خوام بگم نکونام هم اینطوری بود ولی‌ بقیه که تابلو هستن
    اون یکی‌ با قیافه داغون یه من ریش " فکر می‌کنن هرچی‌ کثیف تر یا بد بوی تر باشن مسلمون تر هستن" میشینه رو نیمکت تیم امید با یه تسبیح همش ورد دعا ... بابا جم کنین با این چیزا وضع ما خوب نمی‌شه کشور‌های دیگه چی‌ فکر می‌کنن (البته همه میدونیم چی‌ فکر می‌کنن)
    فوتبال باشگاهی رو که واقعاً دیگه نمی‌شه دید این قدر که وضع فوتبالمون داغونه همش بکش زیرش آخرشم داور سر ما رو برید بعدش هم بیانیه یا غیره

اگه قبلا هم نتیجه گرفتیم به خاطر ستاره ها نبود .تیم خوبی داشتیم.اگه به ستاره باشه تیمی پر ستاره تر از آرژانتین که نداریم و ستاره ای بزرگتر از مسی که نداریم.آرژانتین چه کار کرد؟؟؟؟

قهرمان جام جهانی یا آسیا که نشدیم دو بار جام جهانی‌ صعود کردیم جفتشم با بدبختی که اونم بخاطر ستارهامون بود!
    آرژانتین هم تا جایی‌ که جا داشت با ستارهاش اومد.

من نمیخوام از فدراسیون دفاع کنم
    ولی ایران هم این کار رو یه مقطعی کرد و رفت سراغ مربی ها کروات.نتیجه کارهاشون هم جام جهانی 98 بود که به خاطر ترس یا بهتر بگم بی لیاقتی مدیران وقت مربی چند وقت مونده به بازی ها به خاطر اینکه تیم گل زیادی از تیم باشگاهی خوردن اخراج میکنن.بدون اینکه بیان ببین تیم در چه وضعیتی بازی کرده.شما اگه مصاحبه بازیکن ها رو بخونید همه اعتراف کردن که بازی خوبشون در جاک جهانی همه مربوط به ایوچ بوده.

اینجا واقعاً نمیدونم چی‌ باید بگم! شما ناخواسته داری از فدراسیون دفاع میکنی‌
    ما این کار رو کردیم؟
    واسه تیم پایه مربی‌ درجه یک " نه مربیای که معروف باشه مربی‌‌های سطح پایه کلا محدود هستن همین بارسا که الان اینجوری شده ۹۰% مدیون یوهان کرایف هست که ۱۹ یا ۲۰ سال پیش ۳ تا از مدرس‌های مدرسه فوتبال اژاکس رو برد براشون و لامسیا رو راه اندازی کردن
    شما وقتی‌ یه مربی میاره ایران میگی‌ ما هم همون کار رو کردیم؟!!
    ژاپن رفت تیم نونهالانشونو فرستاد برزیل نزدیک چند سال این تیم اونجا زندگی‌ و تمرین میکردن حالا شده همین تیم امیدشون بعد شما میگی‌ ما هم مثل اونا کارا رو انجام دادیم؟
    تیمای امید باشگاهی یا ملیشون کلا دست مربی‌‌های خارجی‌ معتبر هست ما هم درسته رفتیم دنبال ویچ‌ها که جز ایویچ و بلازویچ بقیه مفتشون گرون بود اونا هم چند سال مربی‌ گری کردن اینجا ایویش که به یک سال نرسید اونم از بلازویش.

!!!!
    چی بگم؟؟؟
    میشه تیم های درجه یک اروپا را نام ببرید.
    نکنه منظورتون دانمارک و یونانه؟؟؟

Just lol

یونان که اصلا تو سطح کره و ژاپن نیست!
    تو جام جهانی‌ هم که ۲ تا خورد از کره چند تا نخورد کل بازی هم دست کره بود!
    دانمارک هم که ۳ تا از ژاپن خورد!
    ژاپن با پنالتی بازی رو به پاراگوئه واگذار کرد که حقش برد نبود همین پاراگوئه اسپانیا رو جوری اذیت کرد که نه آلمان تونست نه هلند! کسانی که بازی رو یادشونه می‌تونن این مورد رو تایید کنن حتی اگه اشتباه نکنم پاراگوئه یه پنالتی هم جلو اسپانیا هدر داد تو جریان بازی
    یا اروگوئه که واقعاً هنوز هم میگم شانس داشت که کره رو برد اونم با درخشش سوارز که ۲ تا گٔل استثنای زد.
    Last edited by fr0st; 24-01-2011 at 23:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همون بازی که ستاره های آرژانتین همه بعد n ساعت پرواز رسیده بودن ژاپن و بدناشون اصلا جواب نمیداد؟

علاوه بر مثالایی که آلومینیوم زد درین باره بهترین و جدیدترین مثالی که میشه زد مسوت اوزیل هستش
    همیشه و همیشه قبل شروع هر بازی میشینه قرآن میخونه واسه تمرکزش
    دعا خوندن اکثر مواقع برای حفظ تمرکز هستش،خود من خیلی وقتا امتحان کردم و جواب گرفتم
    فکر هم نمیکنم نکونام قبل ضربه آزاد که ذکر میگفت فکر این بود که خدا بیاد توپو براش بزنه تو گل یا رحمتی که همیشه تو دروازه در حال ذکر گفتنه به فکر اینه که خدا بیاد به جاش توپا رو دفع بکنه

درینکه فوتبال ما نابود شدست و هیچی نداره شکی نیست ولی بهتره وقتی شکست خوردیم به زمین و زمان گیر ندیم
    با این استدلال شما بارسا هم چون زمینی‌ به میلان رفت به اینتر باخت

نمیدونم چرا واقعیت‌ها رو میخواین برعکس جلوه بدین
    اصلا ژاپن شانسی برد آرژانتین رو اصلا برنامه ندارن، کلا یه مشت ریتارد نوب هستن تو زمین ولی‌ ما با اونا قابل مقایسه هستیم؟ ما چی‌ هستیم؟فوتبال ما کجاست؟

تو جواب قسمت دوم عزیز دل‌ برادر اینجا ما داریم سو استفاده می‌کنیم من نکونام رو نمیگم ولی‌ نصف مربییهای وطنی رو میگم که یه قرآن گرفتن دستشون با یه تسبیح میبرن میگن داور یه پنالت برامون نگرفت ما سوار بازی بودیم تو بین نیمه به بازیکن‌ها گفتیم فعلا کارو انجام بدین یا .. بعد از باخت میگن خواست خدا نبود داور بنفع حریف گرفت استخر نداشتیم برای ریکاوری یا ماکارونی‌ فقط خوردیم.
    یا مثلا بعد از بازی با آمارت که ایران تو مقدماتی جام جهانی‌ تو آمارت که ایران راحت ۶ تا نخورد بعد از سوت داور رحمتی شروع به گریه می‌کنه از اینکه به امارات نباختیم بعد که یه خبرنگار میگه اقای رحمتی یعنی‌ ما اینقدر بدبخت شدیم که شما بخاطر یه مساوی گریه میکنی‌ به هنّ هنّ میفته میگه نه چون تو بلندگو اسم حضرت علی‌ رو نگفتن من دارم گریه می‌کنم بعد میاد تو ایران یه ماشینم جایز میدن بهش
    یا وقتی‌ فردوسی‌ پور میخنده که چرا این فدراسیون رو به عنوان بهترین تو آسیا!!! انتخاب کردن عزیز محمدی میگه به فدراسیون جمهوری اسلامی می‌خندی به موفقیت ایران می‌خندی به دین اسلام توهین میکنی‌ اگه یکم دیگه ادامه میداد فکر کنم هامونجا اعدام هم میکردش
    کلا واقعیات‌ها رو برعکس جلوه ندین لطفا
    Last edited by fr0st; 24-01-2011 at 21:33.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا ژاپن شانسی برد آرژانتین رو اصلا برنامه ندارن، کلا یه مشت ریتارد نوب هستن تو زمین ولی‌ ما با اونا قابل مقایسه هستیم؟ ما چی‌ هستیم؟فوتبال ما کجاست؟

تو جواب قسمت دوم عزیز دل‌ برادر اینجا ما داریم سو استفاده می‌کنیم من نکونام رو نمیگم ولی‌ نصف مربییهای وطنی رو میگم که یه قرآن گرفتن دستشون با یه تسبیح میبرن میگن داور یه پنالت برامون نگرفت ما سوار بازی بودیم تو بین نیمه به بازیکن‌ها گفتیم فعلا کارو انجام بدین یا .. بعد از باخت میگن خواست خدا نبود داور بنفع حریف گرفت استخر نداشتیم برای ریکاوری یا ماکارونی‌ فقط خوردیم.
    یا مثلا بعد از بازی با آمارت که ایران تو مقدماتی جام جهانی‌ تو آمارت که ایران راحت ۶ تا نخورد بعد از سوت داور رحمتی شروع به گریه می‌کنه از اینکه به امارات نباختیم بعد که یه خبرنگار میگه اقای رحمتی یعنی‌ ما اینقدر بدبخت شدیم که شما بخاطر یه مساوی گریه میکنی‌ به هنّ هنّ میفته میگه نه چون تو بلندگو اسم حضرت علی‌ رو نگفتن من دارم گریه می‌کنم بعد میاد تو ایران یه ماشینم جایز میدن بهش
    یا وقتی‌ فردوسی‌ پور میخنده که چرا این فدراسیون رو به عنوان بهترین تو آسیا!!! انتخاب کردن عزیز محمدی میگه به فدراسیون جمهوری اسلامی می‌خندی به موفقیت ایران می‌خندی به دین اسلام توهین میکنی‌ اگه یکم دیگه ادامه میداد فکر کنم هامونجا اعدام هم میکردش
    کلا واقعیات‌ها رو برعکس جلوه ندین لطفا
    اون باخت بارسا به اینتر هم یکی از دلایلش همینی بود که گفتید ولی همه دلیلش اون نبود
    برد ژاپن جلوی آرژانتین هم همینطور،مطمئنا اگه ژاپن به آرژانتین بره همین اتفاق هم براش میفته.
    ولی در کل ژاپن سطحش 10برابر بالاتر از ما هستش

من به مربیای وطنی کاری ندارم چون اساسا مربی نمیدونمشون
    مگه تیمای ایرانی کدوم تاکتیک خاص و نابی رو اجرا میکنن که بگیم بالاسرشون یه مربی طراز بالا هستش؟
    ولی گیر دادن به ذکر گفتن یه بازیکن به نظر من درست نیست چون هر کسی یه اعتقاد خاصی داره

در ضمن عزیز محمدی نگفت به دین اسلام توهین میکنی،گفتش که دستاوردای نظامو زیر سوال میبری

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اون باخت بارسا به اینتر هم یکی از دلایلش همینی بود که گفتید ولی همه دلیلش اون نبود
    برد ژاپن جلوی آرژانتین هم همینطور،مطمئنا اگه ژاپن به آرژانتین بره همین اتفاق هم براش میفته.
    ولی در کل ژاپن سطحش 10برابر بالاتر از ما هستش

من به مربیای وطنی کاری ندارم چون اساسا مربی نمیدونمشون
    مگه تیمای ایرانی کدوم تاکتیک خاص و نابی رو اجرا میکنن که بگیم بالاسرشون یه مربی طراز بالا هستش؟
    ولی گیر دادن به ذکر گفتن یه بازیکن به نظر من درست نیست چون هر کسی یه اعتقاد خاصی داره

در ضمن عزیز محمدی نگفت به دین اسلام توهین میکنی،گفتش که دستاوردای نظامو زیر سوال میبری
    خوب تو قسمت مربی‌‌های ایرانی‌ نظری شبیه هم داریم خدا رو شکر
    میدونم نکونام و حتی دایی کارشون نمایشی نیست ولی‌ بعضی‌‌ها اینقدر دیگه شورشو در اوردن که آدم کلا مشکوک می‌شه
    اون قسمت عزیز محمدی هم کلا منظورش همین بود دیگه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوست ندارم بحث طولانی بشه.چون داره از حوصله جمع خارج میشه.
    نمی دونم شما(شاید هم من) نمی تونیم حرفهای همدیگه رو درک کنیم و متوجه بشیم

نخیر دوست عزیز
    ممکن شانس آرژانتین جلوی تیم ژاپن یا کره ۷۰ به ۳۰ باشه ولی‌ دیگه پیروز مطلق نمیتونه باشه همین بردی که ژاپن جلوی آرژانتین به دست اورد تو شرایطی بدست اومد که باتیستا مربی آرژانتین بصورت موقت بود و این بازی تاثیر زیادی تو آیندش براش داشت و تحت هیچ شرایطی نمی‌خواست بازنده بشه حالا چون ژاپن برده نمیدونم چه اصراری درین که این برد رو بی‌ ارزش جلو بدین میدونین تاثیر این برد چقدر میتونه به بازیکن‌ها و کلا به مدیریت اونا دلگرمی‌ بده تا راهی‌ که شروع کردن رو ادامه بدن؟
    من دقیق در مورد این بازی نمی دونستم.ولی فکر کنم بردیا جواب خوبی داد
    ولی قضیه ما همون ضرب المثل مرغ همسایه غازه هست
    اگه مثلا ایران خدای ناکرده آرژانتین رو ببره. با شرایطی که بردیا گفت . میایم میگیم شانسی بوده .پول دادن . نمی خواستن بازی کن و... ولی برای ژاپن میشه روحیه و دلگرمی.
    من سطخ بازی ژاپن رو میدونستم و قبل از بازی ایران هم به دوستانم میگفتم اگه ایران بتونه این بازی رو ببره حتما به ژاپن میبازه.

مشکل شما اینه که تو روز هایی که تیم ایران برد به نقاط ضعف ایران نگاه نکردی
    بردی با برتری مطلق ایران از لحاظ سبک بازی واسمون حاصل نشد میتونست این نتایج برعکس باشه
    تو شرایط ۵۰ ۵۰ ایران برنده شد،
    من همون موقع هم ایرادات رو دیده بودم
    نه من خیلی از دوستان هم توی همین تاپیک اشاره کرده بودن و مطالب زیبایی نوشته بودن که یکسری از حرفهای من استناد به حرفهای اونهاست
    ولی به غیر از بازی با عراق که بازی برابر بود ولی به نفع ایران سنگین تر بقیه بازی ها ایران سوار بر بازی بود.

اتفاقا روز خوب ما بود
    چون بهترین دفاعی بود که تا حالا انجام داده بودیم دفاعی که نقطه ضعف ما بشمار میومد
    من اول اینو بگم قطبی بالاتر از سطح فوتبال ما بود چیزایی‌ به تیم ما داد که قبلا نداشتیم
    به چیزایی‌ توجه میکرد که اصلا هیچ کدوم از مربی‌‌های لیگ ما اصلا نمی‌دونن چی‌ هست نمونش تغذیه بازیکنان رو زیر نظر داشت یا تست چربی‌ و .. سر همین مسائل آمار دوندگی تیم ما به تیم‌های روز جهان نزدیک شد ولی‌ استفاده کردن از ۳ هافبک دفاعی همزمان ترس این مربی‌ رو نشون داد انتقادی هم نمی‌شه کرد ولی‌ اشتباه کرد همون طوری که مورینیو جلوی لوانته با ترکیب اشتباهی‌ که گذاشت اشتباه کرد.
    همه اشتباه می‌کنن ولی‌ اینو هم بگم بهترین مربی‌ دنیا رو هم بیاریم باز هم کاری نمیتونیم بکنیم یا مقطعی هست چون سیستم نداریم برنامه نداریم.
    روز خوب دفاع بود نه خط هافبک و مهاجم
    با بقیه حرفهاتون موافق و قبلا هم ذکر کردم

مشکل ما اینه که همه درباره هم اظهار نظر می‌کنن شما درست میگی‌ نمونش خود شما
    منم مستثنا نیستم ولی من به حرفهای شما استناد کردم.

کسی‌ که ۲۰ سال از عمرش فوتبال رو دنبال کرده مقاله اکثر فوتبال نویشای دنیا رو مطالعه کرده بازی اکثر تیمها رو دنبال می‌کنه میتونه اظهار نظر کنه حتما نباید بره دانشگاه فوق لیسانس فوتبال بگیره لوووول
    این آدم‌هایی‌ که شما میگی‌ دست نیافتنی رو چه حساب این حرف رو میزنی‌؟
    مگه تو ایران به کارنامه و تحصیلات طرف نگاه می‌کنن؟
    یه عده‌ خاص به صورت چرخشی تو این مملکت مربیگری می‌کنه هرچی‌ لابیشون بهتر باشه و درصد‌ها رو رعایت کنن! تیم بهشون میدن
    کجای دنیا با یه قهرمانی به یه مربی‌ تیم ملی‌ رو میدن؟
    کجای دنیا بعد از خداحافظی بازیکن میگن بیا برو مربی‌ تیم ملی‌ شو؟ سر همین جام جهانی‌ رو از دست دادیم چون آقای دایی با کریمی‌ مشکل داشتن اصلا میگیم اصلا درست ولی‌ آخه با کدوم کارنامه تیم ملی‌ یه کشور رو میدن دستش
    یا همین منصوریان چجوری به نیمکت تیم ملی‌ میرسه؟ جلّل خالق ! همه جان دنیا بیشتر کار‌ها رو کمکا می‌کنن اینجا یه بازیکن که از فوتبال خداحافظی می‌کنه می‌کنن کمک مربی‌ تیم ملی‌!
    من نمیگم چرا دعا و نیایش می‌کنن بدبختی اینه دیگه شورشو در اوردن جایی‌ که حذف میشیم میگن خدا نخواست جایی‌ که میبریم میگن بازی ۲ نیمه متفاوت داشت.
    فرق ما با اونا اینه که اونا واقعی‌ هست ولی‌ برای ما نمایشی حالا نمی‌خوام بگم نکونام هم اینطوری بود ولی‌ بقیه که تابلو هستن
    اون یکی‌ با قیافه داغون یه من ریش " فکر می‌کنن هرچی‌ کثیف تر یا بد بوی تر باشن مسلمون تر هستن" میشینه رو نیمکت تیم امید با یه تسبیح همش ورد دعا ... بابا جم کنین با این چیزا وضع ما خوب نمی‌شه کشور‌های دیگه چی‌ فکر می‌کنن (البته همه میدونیم چی‌ فکر می‌کنن)
    فوتبال باشگاهی رو که واقعاً دیگه نمی‌شه دید این قدر که وضع فوتبالمون داغونه همش بکش زیرش آخرشم داور سر ما رو برید بعدش هم بیانیه یا غیره
    این حرفهای شما خارج از بحث ما بود.
    من گفتم هر کی که بره دانشگاه و فوق لیسانس فوتبال بگیره؟من یادم نیست
    من گفتم دایی و.. به خاطر تحصیلاتشون دست نیافتنی هستن؟ یادم نمی یاد
    در مورد مربی گری هم که حرفی نزدم.چون خارج از بحث هست چیزی نمگم.ولی تا حدودی با شما موافقم

دقیقا من میخواستم به همین حرف برسم. و بحث ما به خاطر همین موضوع شروع شد

شما اگه پستهای قبلی تون رو بخونید میگید چرا اینها این کار ها را میکنن و ذکر میگن

شما طرف رو بو کردید که میگید بو میده یا کثیف هست.حالا چون کثیفه و بو میده مسلمونه
    اگه طرز تفکرتون این باشه و یه عده طرز تفکرشون اونی باشه که شما میگید من خیلی متاسفم برای این گونه از ادمها
    بحث مذهبی نیست ولی نظافت نصف از ایمان هست رو همین اسلام گفته.حالا یه عده چشمهاشون رو میبندن و به کارهایی که شما میگید انجام میدن خریت خودشونه وسلام.
    ولی همین غلام پیروانی چه تیم هایی رو مربی گری کرده.بهتره چشم رو رو به واقعیت نبندیم.توی فوتبال ایران که بازیکن برای پول بازی میکنه تیمش رو از یکسری جون میبست که تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم قبلش .دیگه از چنین تیمهای چه انظاری دارید.در صورتی که به نظرم خیلی هم خوب بازی میکردن.

قهرمان جام جهانی یا آسیا که نشدیم دو بار جام جهانی‌ صعود کردیم جفتشم با بدبختی که اونم بخاطر ستارهامون بود!
    آرژانتین هم تا جایی‌ که جا داشت با ستارهاش اومد.
    آرژانتین با ستاره هاش چه کرد؟ اگه به ستاره بود باید قهرمان میشد؟؟

اینجا واقعاً نمیدونم چی‌ باید بگم! شما ناخواسته داری از فدراسیون دفاع میکنی‌
    من از دو نفر در ورزش ایران متنفرم یکیش علی آبادی و یکیش عروسک خیمه شب بازی کفاشیان

ما این کار رو کردیم؟
    واسه تیم پایه مربی‌ درجه یک " نه مربیای که معروف باشه مربی‌‌های سطح پایه کلا محدود هستن همین بارسا که الان اینجوری شده ۹۰% مدیون یوهان کرایف هست که ۱۹ یا ۲۰ سال پیش ۳ تا از مدرس‌های مدرسه فوتبال اژاکس رو برد براشون و لامسیا رو راه اندازی کردن
    شما وقتی‌ یه مربی میاره ایران میگی‌ ما هم همون کار رو کردیم؟!!
    ژاپن رفت تیم نونهالانشونو فرستاد برزیل نزدیک چند سال این تیم اونجا زندگی‌ و تمرین میکردن حالا شده همین تیم امیدشون بعد شما میگی‌ ما هم مثل اونا کارا رو انجام دادیم؟
    من نگفتم ما مثل اونها کار کردیم ولی قبلا چنین برنامه ای در ایران انجامشده.جهت یادآوری عرض کردن نه مقایسه کیفیت و کمیت

یمای امید باشگاهی یا ملیشون کلا دست مربی‌‌های خارجی‌ معتبر هست ما هم درسته رفتیم دنبال ویچ‌ها که جز ایویچ و بلازویچ بقیه مفتشون گرون بود اونا هم چند سال مربی‌ گری کردن اینجا ایویش که به یک سال نرسید اونم از بلازویش.
    مربی های دیگه هم بودن که من الان ذهنم یاری نمی کنه.از استانکو پرسپولیس بگیر تا برسی به اینها.مربی سپاهان که این تیم رو نایب قهرمان آسیا کرد و مربی های دیگه.
    ولی فکر کنم اساس کار در زمان استانکو بود.دوستانی که اطلاعات کافی دارن بهتر میتونن اظهار نظر کنن

یونان که اصلا تو سطح کره و ژاپن نیست!
    تو جام جهانی‌ هم که ۲ تا خورد از کره چند تا نخورد کل بازی هم دست کره بود!
    دانمارک هم که ۳ تا از ژاپن خورد!
    ژاپن با پنالتی بازی رو به پاراگوئه واگذار کرد که حقش برد نبود همین پاراگوئه اسپانیا رو جوری اذیت کرد که نه آلمان تونست نه هلند! کسانی که بازی رو یادشونه می‌تونن این مورد رو تایید کنن حتی اگه اشتباه نکنم پاراگوئه یه پنالتی هم جلو اسپانیا هدر داد تو جریان بازی
    یا اروگوئه که واقعاً هنوز هم میگم شانس داشت که کره رو برد اونم با درخشش سوارز که ۲ تا گٔل استثنای زد.
    شما میاید این تیمها را با تیم های درجه یک اروپا مقایسه میکنید. بعد از اروگوئه و پاراگوئه مثال میزنید
    بعد همون استدلالی رو بکار میبرید که من در مورد کره شمالی به کار بردم
    از شمایی که 20 سال توی فوتبال هستید این حرفها بعید
    ژاپن با پنالتی بازی رو به پاراگوئه واگذار کرد که حقش برد نبود
    +
    همین پاراگوئه اسپانیا رو جوری اذیت کرد که نه آلمان تونست نه هلند!
    جمع این دو نقل قول بالا مساوی با این نمیشه که ژاپن هم میتونست رو به روی اسپانیا مقاومت کنه
    هر تیم سبک خاص خودش رو داره
    یه تیم قدرتی هست یه تیم سرعتی .یه تیم دنبال سانتر از جناحین هست یکی دنبال پاس توی عمق.و....
    خب مثلا اسپانیا با تیم مثلا تکنیکی و قدرتی پاراگوئه به مشکل بر خورد دلیل نمیشه که با تیم مثلاژاپن که مثلا سرعتی هست هم به مشکل بر بخوره.
    همه رو با مثلا گفتم که بعد نشه بهش استناد کرد ولی اصل موضوع صادقه.

یاد جام جهانی 2002 افتادم که آلمان برای مقابل با قدرت بدنی کامرون دقیقا به سبک خودشون بازی کرد.میزدن میزد.اگه قرار بود یک جور دیگه بازی کنه حتما کم میاورد.
    امیدوارم با نقل قول بعدی شما این بحث تموم بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

و یه نکته رو هم بگم من به حقانیت فردوسی پور با تمامی شیطنتهایش اعتقاد دارم و تا اونجایی که میشه از برنامه اش با زدن اس ام اس حمایت میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •