تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 674 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من از ديشب چند باري بارسا -مونيخ زدم خيلي واسم جالب بود چون سبكش با 2010 كاملا فرق ميكنه،بازي اول هر كاري كردم نتونستم حتي 1گل بزنم(شايد من بازيباز نيستم) ولي خيالم راحته كه 1سالي ميتونم خودمو سرگرم كنم (فكر نكنم بازي واستون تكراري شه)در كل بازي خيلي بهتر شده فقط چند مشكل داره
    1-داوري خيلي اذيت ميكنه كافيه يه تنه بزني بعد ميشه خطا
    2-بازيكنا بيش از اندازه ميمونن تو آفسايد
    3-دروازه باني بهتر شده ولي زيادي با دفاع هاي خودي قاطي ميكنه
    4-شوت ها خيلي دقت مي خواد و بيشتر بيرون از چارچوبه...
    5-بازيكنان دفاع حريف حتي در topPlayer به محض احساس خطر توپ رو به اوت ميزنند كه رو اعصابه و هيجان بازيرو كم ميكنه .
    بقيه بازي عالي هست محاسن بازيو نگفتم چون بيشتر دوستان به اين نكته اشاره كردن.(فقط يه مساله اين صداي مربي كه ميگيد 1بار بيشتر نشنيدم)

1- نه دیگه گیر نده جون من . خیلی خوب شده . چون بازی تکنیکی شده و سخت میشه دریبل کرد باید این کار انجام می شد وگرنه شما یه نفر رو هم نمی تونستی دریبل کنی و سریع توپ رو با تکل ازت می گرفتن . در ضمن از 2010 خیلی بهتره . دیگه اون حرکات کشتی کج 2010 رو نمی تونی اینجا بزنی . نکته مثبت داوریش هم آفسایده که تا وقتی توپ به اونی که تو آفساید هست نرسیده آفساید نمی گیره برعکس 2010 .

2- اینو نگو دیگه . تو 2010 جون می دادی که یارت بره جلو بهش پاس بدی . الان دیگه خود بازیکن جلو میره و فقط باید ظریف کار کنی و پاسات به موقع باشه که آفساید نشه . من خودم خیلی دقت می کنم تو پاسا و از خود com کمتر آفساید می دم .

3- آره . هوش مصنوعی دروازبانا فرقی نکرده .

4- اینم موافقم . ولی اینم بگم با 1-2 ماه بازی کردن دیگه هیچ شوتی رو بیرون نمی زنی و همش گل میشه . چون اونطوری که دیدم دروازباناش مثل فیفا شدن با یه تقه گل می خورن ولی شوتهای پر ضرب رو می گیرن . شوتهای تکنیکیش خیلی باحاله . آدم ذوق می کنه .

5- خوب اینو مجبور شدن اینطوری بسازن . چون تو 2010 خیلی توپ لو می داد com و از اونجایی که هوش مصنوعی پیشرفتی نداشته و نتونستن کاری کنن و همینکه تعداد پاسهای اشتباه خیلی بیشتر شده این کار رو کردن که مدام سر اشتباه به گل نرسی .

صدای مربی کمتره ولی صدای تماشاگرا که به لهجه اسپانیاییه ( البته به گفته آرمین ) شنیده میشه .

2. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ... می گم ممکنه این مشکلاتی که از pes 2011 می گین ، حداقل بعضیاش تو نسخه اصلی درست بشن ؟؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

گزارشگرش بازم اون مردست که صدایش ضایعست .؟ نمیدونم چرا این فیفا رو یه نمه با گرافیک بالا واسه کامپیوتر نمیزنن ، ea اون همه بازی با کیفیت واسه کامپیوتر میزنه اما نمیتونه یه فوتبال رو با کیفیت بالا بزنه ، واقعا مسخرس .

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام ... می گم ممکنه این مشکلاتی که از pes 2011 می گین ، حداقل بعضیاش تو نسخه اصلی درست بشن ؟؟
    خیلیاش احتمال داره درس شه . مثل دوربین و باگهای مسخره و اینکه مود excellent میاد و دریبل زدن کمی راحتتر میشه و اینقدر گیر نمی دیم .

6. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم پارسال برای اولین بار بعد از فیفا 2002 رفتم فیفا10 رو گرفتم و شاید باورتون نشه وسط یه بازی 10 دقیقه ای اومدم بیرون پاکش کردم. نزدیک. بود کلا از بازی رایانه ای زده بشم. 2 هزار تومن ریختم آب جوب
    به جرات میگم هیچ فرقی بین موتور فیفا 10 و 2002 ندیدم. واقعا مضخرفه.
    مطمئن باشید گیمرای واقعی که بازی رایانه ای رو درک میکنن غیر ممکنه فیفا رو به پیس ترجیح بدن. اینایی که میگن فیفا بهتره بیشتر از 1 هفته نیست که کامپیوتر خریدن
    ----------
    اما در مورد بازی اینطور که من یه دمویی دیدم انگار واقعا تغییر کرده.فقط من ارزوم اینه که یه بار گل زدن تو پیس آسون باشه که سریع زده نشیم. مثلا اوایل پیس10 خیلی به من چسبید. مساوی میشد بازیا باخت میدادم و اینطور نبود که همیشه اول باشم
    اما مدتی که گذشت دیگه زیر 10 تا تیمی نمیخورد و اینطوری سیر شدم دوباره و چسبیدم به همون bal .
    راستی بچه ها لیونل مسی چطوری ساخته شده؟؟ درچش چنده؟ چه فرقی با پیس10 اش کرده
    کریس رونالدو چی؟
    اگر ممکن بود عکسم تونستید بزارید چه بهتر
    Last edited by samyar_red; 18-09-2010 at 12:10.

8. 3 کاربر از samyar_red بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستش من که نمیتونم به حرف ها و نقدای خیلی از دوستان ( نه همه ) اعتماد کنم آخه هر کسی یه چیزی می گه ... یکی می یاد میگه شوتها سخت شده و نمی شه گل زد ، یکی دیگه می یاد می گه هر شوتی می زنم می ره تو گل و ...باید خودم بازی کنم تا بفهمم چطوره !!! که مطمئنم مثل همیشه خوشم می یاد ( با وجود همه ضعف هاش )راستی تو دمو نمی شه رو حالت بارونی بازی کرد ؟؟ اگه میشه طبیعیتر شده یا نه ؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

راستش من که نمیتونم به حرف ها و نقدای خیلی از دوستان ( نه همه ) اعتماد کنم آخه هر کسی یه چیزی می گه ... یکی می یاد میگه شوتها سخت شده و نمی شه گل زد ، یکی دیگه می یاد می گه هر شوتی می زنم می ره تو گل و ...باید خودم بازی کنم تا بفهمم چطوره !!! که مطمئنم مثل همیشه خوشم می یاد ( با وجود همه ضعف هاش )راستی تو دمو نمی شه رو حالت بارونی بازی کرد ؟؟ اگه میشه طبیعیتر شده یا نه ؟
    تو دمو بارونی نداره.
    من که کلا خوشم اومد از سبک جدید بازی در مجموع
    فقط از یه سری زوایا واقعا شوت تو چارچوب نمیزنه ، حتی اگه یه تقه بزنی ، اونم بغل پا

11. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

منم پارسال برای اولین بار بعد از فیفا 2002 رفتم فیفا10 رو گرفتم و شاید باورتون نشه وسط یه بازی 10 دقیقه ای اومدم بیرون پاکش کردم. نزدیک. بود کلا از بازی رایانه ای زده بشم. 2 هزار تومن ریختم آب جوب
    به جرات میگم هیچ فرقی بین موتور فیفا 10 و 2002 ندیدم. واقعا مضخرفه.
    مطمئن باشید گیمرای واقعی که بازی رایانه ای رو درک میکنن غیر ممکنه فیفا رو به پیس ترجیح بدن. اینایی که میگن فیفا بهتره بیشتر از 1 هفته نیست که کامپیوتر خریدن
    ----------
    اما در مورد بازی اینطور که من یه دمویی دیدم انگار واقعا تغییر کرده.فقط من ارزوم اینه که یه بار گل زدن تو پیس آسون باشه که سریع زده نشیم. مثلا اوایل پیس10 خیلی به من چسبید. مساوی میشد بازیا باخت میدادم و اینطور نبود که همیشه اول باشم
    اما مدتی که گذشت دیگه زیر 10 تا تیمی نمیخورد و اینطوری سیر شدم دوباره و چسبیدم به همون bal .
    راستی بچه ها لیونل مسی چطوری ساخته شده؟؟ درچش چنده؟ چه فرقی با پیس10 اش کرده
    کریس رونالدو چی؟
    اگر ممکن بود عکسم تونستید بزارید چه بهتر
    دوست عزیز FIFA 2010 رو با FIFA 2011 PC مقایسه میکنید. پس حتما خبری از Next-Gen نشنیدید. شما یه بار FIFA 11 بازیکن بعد بیا از این حرفا بزن. البته شما منصفانه نوشتید چون FIFA 2010 PC یکی از بدترین بازیهای تاریخ بازیهای رایانه ای بود ولی این 2011 خیـــــــــــــــلی فرق داره . توضیح اضافه نمیدم چون نیمشه . فقط باید امتحان کنی .
    در ضمن دوستانی که فیفا میزنن معمولا مدیرای این انجمنن که حداقل 3-4 سالی هست کامپیوتر خریدن (تاریخ عضویتشون رو ببین )

13. 6 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم بازی کردم...در کل تغییراتش خوب بود...فقط مشکل اساسی من با توپشه...اصلا دینامیک خوبی نداره...به زمین چسبیده...توپش انگار سنگینه...

سیستم پاس دادن خیلی عالی شده...واقعا میشه درست پاس داد...

15. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

خب آره دیگه هر دوتاشم درسته . دیگه از اون شوتای پرقدرت که از هرجایی میشد زد و گل هم میشد خبری نیس و شوتا آرومن و جهت دادن سخت شده ولی همین شوتای آروم خیلی راحت گل میشن مثل آب خوردن . بچه ها چند تا عکس گذاشتن تو صفحه های قبل . البته شوتا پرضربم داره ولی دیگه مثل قبل تخیلی نیستن و خیلی سخت میشه گل کرد . چون وقتی شوت رو بیشتر نگه میداری میره بالای دروازه .

17. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •