تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 1298 اولاول ... 1081581982042052062072082092102112122182583087081208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا قطعی ها زیاد شده
    سرعت پایینه
    واقعا افتضاحه

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مبین نت شبانه رایگان داره
    به خدا کشتندمون
    ولی من از کسی که استفاده کرده سوال کردم گفته کیفیتش خوب نیست. دیگه خودتون حتما تحقیق کنید بعد استفاده کنید.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

ای خدا آخه این چه سرعتیه .. از من همه چی نرمال بود بعد این دو روز تعطیلی کوفتی معلوم نیست چه بلایی سرش اومد.
    دیروز زنگ زدم به طرف می گم من 1 مگ دارم سرعتم به زور به 100 می رسه چه وضعشه ، شمارمو گرفته یه دقیقه سکوت کرده بعد میگه خطت نویز داره ، میگم من اصلا مشکلی نداشتم میگه حالا که داری فردا زنگت می زنند بیان برای بررسی .
    امروز که خبری از تماس نشد ، خودم تماس گرفتم گفتم یه بار دیگه خطمو بررسی کنید میگه نمی دونم مشکلی نداری انگار، افت سرعت طبیعیه این دو روزه همه داشتند .. قاطی کردم دیگه ، هر کدومشون یه حرفی می زنند (حرف که نه زر می زنند)
    کسی تو منطقه ولیعصر افت سرعت داره یا فقط من بدبختم؟!
    این که چیزی نیست به منم گفتن نویز داره من برای این که بهشون ثابت کنم مودم رفتم دم در وصل کردم سرعتم بهتر که نشد بدتر هم شد.
    4 روز دیگه هم مدیر قسمت ADSL مخابرات فرار می کنه خلاصه بجا اینکه خودتون عذاب بدبد برید از اینترنت بی سیم استفاده کنید.
    پینگ منم که رکورد زد رفت روی 1100 ... هوراااا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پس این نویز را به همه می گن .. می خوان الکی بیان خونه بگن ما بررسی کردیم بعد هم یه چرت و پرتی تحویل بدن و برن و دوباره روز از نو روزی از نو .
    حد اقل یه پشتیبانی درست نمی ذارن طرف دو زار چیز حالیش باشه . تو این تابستونی آدم می خواد کیف و حالشو بکنه اینام مدام می خوان ضد حال بزنند .. ما چقدر بدختیم که تو این کشور به خاطر یه اینترنت با سرعت 1 مگ باید اینقدر حرص بخوریم ، بری جاهای دیگه اینا رو تعریف کنی می خندند بهت .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

باهات شدیدا موافقم . سرعت 1 مگ و 2 مگ تو خارج از کشور /حالا هر جا حتی افغانستان/ چیزی نیست اینایی که میگن سرعت خوبه قطعا دانلودی ندارند این رو چه برای مخابرات گفتم چه برای بقیه شرکت ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

..
    ..
    ..
    ..
    ..
    Last edited by maziarb; 07-06-2011 at 22:15.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینم از وضعیت شارژ آنلاینشون ... چند ساعت پیش اعتبارم تموم شده می خواستم حجم اضافه بخرم می بینم خبری از شارژ آنلاین توی صفحه ی کاربریم نیست .. به پشتیبانی زنگ می زنم مدام اشغاله ، فعلا هم که خبری نیست باید صبر کنم تا فردا ..
    میگم حالا که اعتبارم تموم شده می تونم از شبانه استفاده کنم یا نه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینم از وضعیت شارژ آنلاینشون ... چند ساعت پیش اعتبارم تموم شده می خواستم حجم اضافه بخرم می بینم خبری از شارژ آنلاین توی صفحه ی کاربریم نیست .. به پشتیبانی زنگ می زنم مدام اشغاله ، فعلا هم که خبری نیست باید صبر کنم تا فردا ..
    میگم حالا که اعتبارم تموم شده می تونم از شبانه استفاده کنم یا نه ؟
    برای حل این مشکل بهشون بگین،چند تا شارژ حجم توی پنل اضافه کنن، من فک میکنم این کاررو بخاطر افراد تازه وارد که اشتباهی قبل از اینکه ترافیک تموم بشه ،ترافیک میخرن کردن ، (ناگفته نماند خودم هم یکباراین اشتباه رو کردم)

9. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چرا من 512 سرعت دانلو شبانه ام 7 کیلوبایته ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان هر روز تماس بگیرید .. این که نمی شه پول مفت که ما نداریم به اینا بدیم این همه بازی سرمون در بیارن
    اگه هیچی نگیم تا آخر تابستون می خوان سرعتو اینجوری نگه دارن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •