ممنون ازهمه دوستان گل این تاپیک که جواب دوستان رو بدون تعصب میدن به خصوص آقای گرافیکار ...
خود من از دارندگان ویو هستم نظرات خودمو راجع به این گوشی میگم:
گوشی قبلی من پی 990 بود باید بگم به نظر من اون گوشی امکاناتش نسبت به زمان خودش بسیار عالی بود به طوری که الان هم که من ویو دارم از اون گوشی همیشه به خوبی یاد کردم ولی یک مشکل بسیار بزرگ داشت اون هم این بود که پتانسیل سخت افزاریش پایین بود یعنی رم و سی پی یو و ... خیلی وقت ها شما رو اذیت میکرد خوب منم با توجه به تجربه ام تصمیم گرفتم گوشی بعدیم از لحاظ سخت افزاری قدرت مند باشه با توجه به معیار های من فقط 2 گوشی پیش رویه من بود یکی گالاکسی و یکی هم ویو
با توجه به قیمت و یک سری پارامتر های دیگه من ویو رو انتخاب کردم
بزارین روشن ترتون کنم فکر کنید به شما 5 میلیون میدن و میگن یک pc ببندین و شما یک پی سی بسیار خوف از لحاظ قطعات میبندین ولی وقتی با یک پی سی 1 میلیونی قیاسش میکنین اصلا احساس این که 5 برابر قدرت مند تر هستید نمیکنید ولی طی مرور زمان که نرم افزار ها و خیلی از چیزای دیگه به سمتی پیش رفت که شما به یک سیستم قدرتمند نیاز داشتید اون موقع این تفاوت رو متوجه میشید حالا درسته این سیستم شما اون زمان افت قیمت داشته ولی شما آینده نگری داشتید
تو گوشی هم همین جوره اگه شما گوشی ای میخرین میخواین بیش از 1 سال دستتون باشه در خرید این گوشی شک نکنید ولی اگه بعد 1 ماه میخواین بفروشین و همه چیز از این سیستم عامل تازه متولد شده میخواین برین سراغ گوشی هایی با سیستم عامل های جا افتاده تر ...
حتی شاید این دست افراد گوشی باز از سیمبین بیشتر خوششون بیاد به نظر منم حق دارن چون دوست دارن گوشیشون خیلی جا افتاده باشه...!
یکی از دلایل دیگه من برای خرید این گوشی همین سیستم عامل نو پاش بود چون دوست داشتم خودم پیشرفت این سیستم عامل رو تو گوشیم به مرور زمان احساس کنم به خاطر این که مطمئنم این جوری به مرور زمان گوشی دلمو نمیزنه
حالا دیگه انتخاب با خودتونه
به نظر من اگه معیاراتون با من یکی هست در خرید این گوشی شک نکنید
همچنین باید بگم در خرید این گوشی من حدود 3 ماه تحقیقات جدی داشتم!!!
.gif)
.gif)
.gif)