تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 208 از 291 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

انصافا دارين در مورد اين گوشي كم لطفي ميكنيد
    بازي آسفالتي كه روي اين گوشيه نصبه روي هيچ آندرويدي نصب نيست حتي گالكسي
    بعد هم مگه قراره همه چيز رايگان باشه
    وقتي بازيهاي ويو كيفيت گرافيكي بالايي دارن
    همينجوري از زير بته درنيومدن كه كلي خرجشون شده
    بعد هم همه جاي دنيا ايران نيست كه
    بهتره به جاي اينكه بگيم اين گوشي هيچي نداره
    حداقل بگيم اين گوشي براي ايرانيها هيچي نداره(هرچند واقعا اينجوري نيست)
    امنيت بالاي اين سيستم عامل اجازه هك نميده پس منتظر هك نشينيد
    در كل گوشيي هست كه كه ارزش پولي كه بابتش ميدين رو داره
    نه مثل خيلي از گوشياي ديگه كه 200 تا 300 تومن بالاي قيمت واقعيشون فروش ميرن
    کم لطفي چرا؟

فقط يه آسفالته. درست نميگم؟ بقيه بازيهاي در حد اندرويديهاي معمولين. تو زمينه نرم افزار هم که بالاخره گستردگي اندرويدو نداره. خب بعد اين مي ارزه يا مثلا وايلدفاير و آريا که اندرويدن و تو همون رنج؟!

بعدش هم براي من که توي ايرانم، اينکه بازيهاي بدرد نخورن، با اينکه بدرد ايرانيها نخورن، هيچ فرقي نداره.

حالا يه سوال: اين اندرويدي که قراره روي بادا بياد، چقدر شدنيه و آيا باگهاي اساسي نخواهد داشت؟

2. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی از دوستان یه جوری حرف میزنن انگار با چوب افتادن دنبالشون که فقط ویو بخرن
    اخه گوشی خریدن که این همه وسواس نمیخواد اونم این گوشی با این همه امکانات.
    اگه بازم وسواس به خرج بدی بعید نیس که همین چند تا برنامه که مونده پولی بشه هااااا

4. 2 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

بعضی از دوستان یه جوری حرف میزنن انگار با چوب افتادن دنبالشون که فقط ویو بخرن
    اخه گوشی خریدن که این همه وسواس نمیخواد اونم این گوشی با این همه امکانات.
    اگه بازم وسواس به خرج بدی بعید نیس که همین چند تا برنامه که مونده پولی بشه هااااا
    اینم حرفیه والا
    بریم بریم بخیریم
    الاجی
    فک کنم اگه خدا بخواد این روزا بگیرم

6. این کاربر از tired friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کم لطفي چرا؟

فقط يه آسفالته. درست نميگم؟ بقيه بازيهاي در حد اندرويديهاي معمولين. تو زمينه نرم افزار هم که بالاخره گستردگي اندرويدو نداره. خب بعد اين مي ارزه يا مثلا وايلدفاير و آريا که اندرويدن و تو همون رنج؟!

بعدش هم براي من که توي ايرانم، اينکه بازيهاي بدرد نخورن، با اينکه بدرد ايرانيها نخورن، هيچ فرقي نداره.

حالا يه سوال: اين اندرويدي که قراره روي بادا بياد، چقدر شدنيه و آيا باگهاي اساسي نخواهد داشت؟
    دوست عزيز
    در اينكه آندرويد سيستم عامل پيشروتري هست شكي نيست
    ديگه داره به ثبات ميرسه
    ديگه تقريبا اشكالاتشو برطرف كرده
    اما انصافا نميشه هر گوشيي كه آندرويد داره رو با wave مقايسه كرد
    به خصوص همين آريا و وايلدفاير
    وايلدفاير رو كه اصلا با هيچ منطقي نميشه با wave مقايسه كرد
    چه چيزيرو با چه چيزي مقايسه كنيم
    رزوليشن صفحه نمايش وايلدفاير فاجعه اس در واقع براي آندرويد مناسب نيست
    پردازنده وايلدفاير هم كه در برابر wave چيزي نيست
    جنس صفحه نمايش و تعداد رنگ قابل نمايشش كه نه براي سيستم عامل آندرويد مناسبه به خصوص ورژناي آينده نه در مقابل بهترين صفحه نمايش بازار كه روي wave نصبه حرفي براي گفتن داره
    خوانايي كه زير نور خورشي كه بماند

در مورد آريا هم كه جنس صفحه نمايش(tft) و تعداد رنگ(256 هزار رنگ سيستم عهد بوق) همونه فقط يه كم رزوليشنش بالاتره كه بازم در برابر wave حرفي براي گفتن نداره
    پردازنده آريا هم نه در حد wave نه براي برنامه ها و ورژناي آينده آندرويد مناسبه(نه اينكه اجرا نكنه اما صد در صد كندتر اجراشون ميكنه)
    تازه خوانايي اين نوع صفحه نمايش زير نور خورشيد كه فاجعه اس
    عزيز من شما كه ميخواين گوشي بخري و مثلا بازي برات مهمه
    معيارات بايد اين باشه
    پردازنده قوي
    صفحه نمايش خوب
    صفحه نمايش تا جاي ممكن بزرگتر
    كه حداقل بشه بازياي روي خود گوشي رو راحت اجرا كنه
    با اين معيارا توصيه من به شما اينه كه
    اگه ميخوايد اچ تي سي بخرين سراغ اين دو گوشي نريد چون اصلا اين دو گوشي حداقل براي اجراي بازي در حد wave نيستن
    بعد هم علاوه بر آسفالت كه مهيجترين بازي حال حاضره
    دو بازي ديگه روي wave هست كه اگه فقط يه بار بازي Parachute Panic رو بازي كنيد قول ميدم اول اين بازي رو تموم ميكنيد بعد ميريد سراغ آسفالت
    تازه برتريهاي ديگه wave بماند

8. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون ازهمه دوستان گل این تاپیک که جواب دوستان رو بدون تعصب میدن به خصوص آقای گرافیکار ...
    خود من از دارندگان ویو هستم نظرات خودمو راجع به این گوشی میگم:
    گوشی قبلی من پی 990 بود باید بگم به نظر من اون گوشی امکاناتش نسبت به زمان خودش بسیار عالی بود به طوری که الان هم که من ویو دارم از اون گوشی همیشه به خوبی یاد کردم ولی یک مشکل بسیار بزرگ داشت اون هم این بود که پتانسیل سخت افزاریش پایین بود یعنی رم و سی پی یو و ... خیلی وقت ها شما رو اذیت میکرد خوب منم با توجه به تجربه ام تصمیم گرفتم گوشی بعدیم از لحاظ سخت افزاری قدرت مند باشه با توجه به معیار های من فقط 2 گوشی پیش رویه من بود یکی گالکسی و یکی هم ویو
    با توجه به قیمت و یک سری پارامتر های دیگه من ویو رو انتخاب کردم
    بزارین روشن ترتون کنم فکر کنید به شما 5 میلیون میدن و میگن یک pc ببندین و شما یک پی سی بسیار خوف از لحاظ قطعات میبندین ولی وقتی با یک پی سی 1 میلیونی قیاسش میکنین اصلا احساس این که 5 برابر قدرت مند تر هستید نمیکنید ولی طی مرور زمان که نرم افزار ها و خیلی از چیزای دیگه به سمتی پیش رفت که شما به یک سیستم قدرتمند نیاز داشتید اون موقع این تفاوت رو متوجه میشید حالا درسته این سیستم شما اون زمان افت قیمت داشته ولی شما آینده نگری داشتید
    تو گوشی هم همین جوره اگه شما گوشی ای میخرین میخواین بیش از 1 سال دستتون باشه در خرید این گوشی شک نکنید ولی اگه بعد 1 ماه میخواین بفروشین و همه چیز از این سیستم عامل تازه متولد شده میخواین برین سراغ گوشی هایی با سیستم عامل های جا افتاده تر ...
    حتی شاید این دست افراد گوشی باز از سیمبین بیشتر خوششون بیاد به نظر منم حق دارن چون دوست دارن گوشیشون خیلی جا افتاده باشه...!
    یکی از دلایل دیگه من برای خرید این گوشی همین سیستم عامل نو پاش بود چون دوست داشتم خودم پیشرفت این سیستم عامل رو تو گوشیم به مرور زمان احساس کنم به خاطر این که مطمئنم این جوری به مرور زمان گوشی دلمو نمیزنه
    حالا دیگه انتخاب با خودتونه
    به نظر من اگه معیاراتون با من یکی هست در خرید این گوشی شک نکنید
    همچنین باید بگم در خرید این گوشی من حدود 3 ماه تحقیقات جدی داشتم!!!
    Last edited by ali_saeedi; 09-11-2010 at 18:50.

10. 5 کاربر از ali_saeedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

ممنون ازهمه دوستان گل این تاپیک که جواب دوستان رو بدون تعصب میدن به خصوص آقای گرافیکار ...
    خود من از دارندگان ویو هستم نظرات خودمو راجع به این گوشی میگم:
    گوشی قبلی من پی 990 بود باید بگم به نظر من اون گوشی امکاناتش نسبت به زمان خودش بسیار عالی بود به طوری که الان هم که من ویو دارم از اون گوشی همیشه به خوبی یاد کردم ولی یک مشکل بسیار بزرگ داشت اون هم این بود که پتانسیل سخت افزاریش پایین بود یعنی رم و سی پی یو و ... خیلی وقت ها شما رو اذیت میکرد خوب منم با توجه به تجربه ام تصمیم گرفتم گوشی بعدیم از لحاظ سخت افزاری قدرت مند باشه با توجه به معیار های من فقط 2 گوشی پیش رویه من بود یکی گالاکسی و یکی هم ویو
    با توجه به قیمت و یک سری پارامتر های دیگه من ویو رو انتخاب کردم
    بزارین روشن ترتون کنم فکر کنید به شما 5 میلیون میدن و میگن یک pc ببندین و شما یک پی سی بسیار خوف از لحاظ قطعات میبندین ولی وقتی با یک پی سی 1 میلیونی قیاسش میکنین اصلا احساس این که 5 برابر قدرت مند تر هستید نمیکنید ولی طی مرور زمان که نرم افزار ها و خیلی از چیزای دیگه به سمتی پیش رفت که شما به یک سیستم قدرتمند نیاز داشتید اون موقع این تفاوت رو متوجه میشید حالا درسته این سیستم شما اون زمان افت قیمت داشته ولی شما آینده نگری داشتید
    تو گوشی هم همین جوره اگه شما گوشی ای میخرین میخواین بیش از 1 سال دستتون باشه در خرید این گوشی شک نکنید ولی اگه بعد 1 ماه میخواین بفروشین و همه چیز از این سیستم عامل تازه متولد شده میخواین برین سراغ گوشی هایی با سیستم عامل های جا افتاده تر ...
    حتی شاید این دست افراد گوشی باز از سیمبین بیشتر خوششون بیاد به نظر منم حق دارن چون دوست دارن گوشیشون خیلی جا افتاده باشه...!
    یکی از دلایل دیگه من برای خرید این گوشی همین سیستم عامل نو پاش بود چون دوست داشتم خودم پیشرفت این سیستم عامل رو تو گوشیم به مرور زمان احساس کنم به خاطر این که مطمئنم این جوری به مرور زمان گوشی دلمو نمیزنه
    حالا دیگه انتخاب با خودتونه
    به نظر من اگه معیاراتون با من یکی هست در خرید این گوشی شک نکنید
    از همه خشنگ تر

ممنون بابت پست شما و گرافیکار پست شمارو می بینم جذب این گوشی می شم.

12. 2 کاربر از tired friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال
    بعضی وقت ها وقتی از ویجت ها استفاده می کنم یهو در حین کار با منوی اصلی یه ارور حاوی اینکه مموری کافی نیست، ویجت بسته میشه، میاد که یکی از ویجت هام رو می بنده، مشکل از کجاست؟ مموری خود گوشی خالیه و هیچی روش نریختم
    فقط مموری 16 رو 14 گیگش رو پر کردم

14. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!

وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!

16. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان برنامه های بادا رو از کجا میشه گرفت؟؟؟

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

SAMSUNGAPPS
    باید با نرم افزار کیس ازش بگیری

19. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •