MC372 : 2120
MC373 : 2400
MC372 : 2120
MC373 : 2400
ببخشید میدونم این سوال خیلی تکراریه واقعا شرمنده ولی...
یعنی هیچ مشکلی برای مک پرو پیش نمیاد که روش سون هم بریزیم ؟
اینکه میگن گرم میکنه روی سون ( با اینکه میدونم گرم کردن صحت ندارهو لوپارد از وین7 بهتره
)... و منم میخوام از سون هم گاها استفاده کنم این حکمش چیه؟
نهایت استفاده من از سون دیدن فیلم اچ دی و یکم فتوشاپه در حد کارای کوچیکه مشکلی نداره ...؟
![]()
یکی از دوستانی که mc 372 یا mc 373 داره لطفا یک review ازش بنویسه..ما هم کمال استفاده رو ببریم..
پیشاپیش تشکر..
با سلام به شما دوست عزیز ،
خیر!یعنی هیچ مشکلی برای مک پرو پیش نمیاد که روش سون هم بریزیم ؟![]()
ببین ، هیچ مشکلی نیست ، دما میره بالا --> دور فن های داخلی میره بالا --> دوباره خنک میشه!اینکه میگن گرم میکنه روی سون ( با اینکه میدونم گرم کردن صحت ندارهو لوپارد از وین7 بهتره
)... و منم میخوام از سون هم گاها استفاده کنم این حکمش چیه؟
فوتوشاپ ورژن مک داره ، فیلم ها رو هم با مک ببینید!نهایت استفاده من از سون دیدن فیلم اچ دی و یکم فتوشاپه در حد کارای کوچیکه مشکلی نداره ...؟
![]()
موفق باشید ،
امید
سایت کیمیا
دوباره سلام و خسته نباشید.
راستش من یه کم دو دل شدم وقتی رفتم مدل های وایو رو دیدم.مدل انتخابیم 375 بود اما وایو با کانفیگگای خیلی خوب و بالاتر (به خصوص گرافیک و سی پی یو و نمایشگر) چیزی حدود 1.600.000 در میومدن.
سوال من از شما اینه که اگه من این هزینه گزاف رو پرداخت کنم واسه خرید اپل ... این کانفیگ 375 واسه چند سال دیگه کم نیست تو این پیشرفت خیلی زیاد قطعات و افت قیمت ها؟
خواهش دارم بدون تعصب رو مارک خاصی جواب به این یوالم بدید.ممنون
شما داری اپل می خری؟!
باتری ۱۰ ساعته و lcd با کیفیت!بدنه الومینیوم!
کارایی کانفیگ های اپل خیلی بالاست چون قطعات کاملا با هم مچ هستند
راستش رو بخواهید ، همین که ما اسم الماس ، نقش و... رو میاریم خلاف قوانین هست ، و خود من هم به همین دلیل اخطار گرفتم!
متاسفانه امکان چنین کاری نیست!
موفق باشید ،
امید[/QUOTE]
امید عزیز یه سر به لینک زیر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب اینجا هم برای همین سایت دیگه ÷س چرا نظرسنجی دارن؟
(البته من قصد بحث ندارم چون دیدم خیلی به درد می خوره ÷یشنهاد دادم)
آره میخوام بخرم
نظرم 99% هست روش
صفحش که led هست - فقط میخوام متوسط عمر رو با حفظ مزیت هاش بدونم چقدره با توجه رشد سریعی که فناوری داره
سلام مجدد
آقا امید تو صفحه 40 فرموده بودی که:
ولی این درایو به هیچ وجه نباید Defrag شود!
دیفرگ مربوط به دیسک سخت می شود ، و اگر یک درایو حالت جامد دیفرگ شود! دیگه بدرد Trash می خورد!
پس اگر ویندوز نصب کردید ، باید دیفرگ اتوماتیک هارد توسط ویندوز رو خاموش کنید!
من خوب متوجه نشدم.
وقتی که Win ریختم نباید بذارم درایم Defrag بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)