دوستان از شما خواهش میکنم اگر تجربه کافی دارید من رو راهنمایی کنید ممنون
دوستان از شما خواهش میکنم اگر تجربه کافی دارید من رو راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان
می خواستم بدونم این دو مدل tp-link چه تفاوتی دارن باهم ؟ مدل 8960 با 8961 ؟!
بیست هزار و خورده ای تفاوت قیمت دارن...
+
تو رنج قیمت همین مودم های بالا گزینه ی بهتری میشه پیدا کرد ؟!
قیمت لینکسیس X2000چنده؟؟
دی لینک DSL-2750U Wireless N ADSL2+ 4-Port Wi-Fi Router را کسی کار کرده باهاش؟ پیشنهاد بهتر؟
مدل ٨٩٦٠ پيشنهاد بهتري هست چوت داراي امكانات بيشتري نسبت به مدل ٨٩٦١ داره.
ولي مودم خودم ٨٩٦١ هست خيلي راضي هستم الان ٥ ماهه خريدم كلا تو اين مدت فكر كنم يه هفته خاموش بوده تا الان كه خيلي راضيم البته انت هاشو عوض كردم و ٢ تا انتن ٥ دسي بل دي لينك وصل كردم كه كيفيت انتن دهيش رو بهتر كرده اگه كاربر عاديه خانگي هستين همين مدل ٨٩٦١ گزينه خوبي هست.
بين اين ٢ مدل براي يه كاربر خانگي به نظر من فرقي نيست.
سلام به همگي
من ميخواستم يه مودم وايرلس بگيرم بين tp-link 8960 و 8968 موندم. 8968 usb ميخوره و از طرفي هم تعريف 8960 رو زياد شنيدم .نظر شما چيه . واسه من كيفيت آنتن دهي و سرعتش مهمه
البته مدل 8961 پورت USB نداره که باعث میشه در صورت نیاز نتوانید فایلی را شر کنید!
Last edited by Raziel007; 15-01-2013 at 11:34.
درود دوستان
من یه سوالی داشتم اونم اینه که در کاتالوگ مودم DSL-2750U یک قسمت نوشه
1 USB Port For 3G & External Storage خواستم بدونم قابلیت دقیق این موضوع چیه؟
آیا خشاب سیم کارت داره برای استفاده Gprs یا اینکه مودم Gprs را ساپورت میکنه؟
با تشکر
سلام دوست عزیز.
برند دیلینک که کلا داره به فنا میره. کیفیت و کاراییش بشدت ضعیفه!!!
برای کاربرد شما مدل 8951 تی پیلینک مناسبه. البته نباید انتظار داشته باشین که هر دو صبقه با آنتن دهی بالا پوشش بده. ولی خب، میتونید با بهره گیری از جایگذاری مناسب مودم، از حداکثر قدرت اون استفاده کنید. سعی کنید سری NB رو تهیه کنید.
سلام گلم.
این برای استفاده از خشاب 3g هستش. شما سیم کارت رو داخل خشاب میزاری و اون رو به پورت مودم وصل میکنی. با این کار پراش امواج مودم 3G بیشتر میشه و میتونید تا مسافتهای بیشتری از اینترنت بیسیم 3G استفاده کنید. در اصل این پورت برای بالا بردن کیفیت اتصال و افزایش انتن دهی برای مودمهای 3Gهستش.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)