دوستان شما که از جشنواره دارید و تعرفه قدیم ندارید برید امتحانی نامحدود بگیرید ببینید چجوریه! اگه بد بود برگردید به همون محدود!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان شما که از جشنواره دارید و تعرفه قدیم ندارید برید امتحانی نامحدود بگیرید ببینید چجوریه! اگه بد بود برگردید به همون محدود!
دوستان یه چکی بکنند مثل اینکه ریزکارکرد ها درست شده ولی کارکرد کلی اصلاح نشده! من ترافیک مازاد ندارم بعد توی کارکرد کلی توی نموداره 70% برام زده مازاد!!!
اره درس شده اما توی بدهی تغییری نکرده . نموداره هم باحال بود . حرومزاده تر از مخابرات نیست .
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این کارا عمدیه!
ایده خیلی خوبه وقتی نمی تونی از راه قانونی نرخ هارو ببری بالا با این ترفندها هزینه تمام شده برای کاربر رو به نرخ مد نظر میرسونی! اگرم احیانآ شکایتی چیزی راه بیفته بهانه خرابی سیستم ها و ارتقا تجهیزات راهگشاست!
اون زمان که تعرفه 3 گیگ داشتم هر دوره یر به یر میشد و چیزی به اسم ترافیک مازاد نداشتم ولی از وقتی که این طرح های مزخرف تشویقی اومد مصرف ما هم به یکباره سر به فلک کشید و این دوره تا امروز 15 گیگ ترافیک روزانه دارم![]()
یه حس دیگه بهم می گه این درست شدن ریزکارکرد به خاطر اعتراضاست (کسی به غیر منم اعتراض کرده؟) اعتراض کنید به خودشون به بازرسی به ... ! حضوری هم می شه رفت ساختمون مخابرات طبقه دوم بگی ریزکارکردت را با کارکرد کلی مقایسه کنن البته من باسه کار دیگه رفتم جواب داد (برای این کار هنوز نرفتم سرم شلوغه) یکی دیگه را هم می شناختم سر یه گیگ اونقدر کلید کرد تا توی قبض بستانکاری زدن.
شما یه نگاهی به ریزکارکردا بنداز ببین کانکشنی داری که برای شبانه قطع نشده باشه دوره پیش برای من هم که زیاد شده بود یه دلیلش همین بود یه دلیلش هم دوبار حساب کردن!
یکی اینو ترجمه کنه !!
اونجا که زده مصرف مازاد یعنی درواقع منظورش تعرفه هست دیگه ؟ زده 3000 تومن..
قیمت مصرفی هم چیزیه که تاحالا برام اومده.
حجم مصرفی هم مقدار ترافیکی که تاحالا استفاده کردم
گیگ اضافی یا مازاد نداشتم.
حجم باقی مانده هم 2200 گیگ برام مونده تا پایان این ماه.
درسته ؟
پس چرا توی نمودار مصرف مازاد رو با زرد اشتباهی زده ؟!!! اصن از لحاظ ریاضی مگه میشه مصرف مازاد و ترافیک مصرف شده توی یه دیاگرام قرار بگیرن ؟!!
اعداد درست میگن البته دقیقن مصرفم همین بوده ولی دیاگرام نه.
![]()
امین جان به ترتیب از راست به چپ :
هزینه هر گیگ مصرف مازاد 3000 تومن
کارکرد شما تا به امروز 17442 تومن
ترافیک مصرفی شما تا به امروز 5959 مگابایت
هزینه ترافیک مازاد 0 تومن
گیگ ترافیک مازاد 0 مگابایت
ترافیک شبانه 1105 مگ (خیلی کم مصرفی نکنه دوگانه سوز کردی)
حجم باقیمانده روزانه 2232 مگابایت
نمودار هم برای همه مشکل داره!
ممنون بهار جان !
والا از وقتی که دانلود شبانه از ساعت 2 شروع میشه زیاد رغبت نمیکنم بیدار بمونم ، چون لینک دانلودها اکثرن اکسپایر میشن باید بیدار بمونی!!
کلن زیاد دانلودی نیستم به جز چندتا سریال که دنبال میکنم.
زنگ زدم 2020 برا تغییر تعرفه گفت باید حضوری برید خ مخابرات نمیدونم طبقه چندم پیش آقای ترابی!!!
اینهمه تبلیغ غیر حضوری رو میکنن آخر اینطوری میگن...
بهار خانوم شما میتونید به نامحدود تغییر بدید یا کلا بستس؟
این آقای ترابی بعدازظهر هم هست یا فقط ساعات اداری؟
یه سوال دیگه اینکه من تا الا 12 گیگ دو ماهم مصرف شده 5 گیگ هم مازاد رفتم! پول این که رو قبض این دوره میاد حالا اگه تغییر تعرفه بدم الان (20 اسفند) قیمت 256 نا محدود هم که 15 تومن هست یعنی فقط 5 تومن اضافه میشه به قبض دیگه؟ (فقط هزینه این 10 روز تا پایان اسفند میاد؟)
Last edited by I-Tech; 10-03-2013 at 13:05.
این سوال آخریتو خوده اونایی که تو مخابرات کار میکنن هم جوابشو نمیدونن فک کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)