نوت بوک خیلی خوبیست ، اما گرافیکش اصلا برای بازی نیست/
مدل هایی که با گرافیک 330 هستند رو تهیه کنید.
با توجه به قدرت گرافیک 330 و full hd بودن ، ارزش هزینه ی بیشتر دادن رو واقعا داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوت بوک خیلی خوبیست ، اما گرافیکش اصلا برای بازی نیست/
مدل هایی که با گرافیک 330 هستند رو تهیه کنید.
با توجه به قدرت گرافیک 330 و full hd بودن ، ارزش هزینه ی بیشتر دادن رو واقعا داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماکزیمم بودجه من 1.5 هست
یعنی در مقابل ati 4650 کم میاره؟نمیشه بازی های روز رو بازی کرد؟
با این کانفیگ از hpچی پیشنهاد میدید؟
با قیمت 1520 می شه این نوت بوک خوب را از HP خرید:
![]()
با تشکر از راهنمایی هاتون،انصافا این سونی خیلی به دلم نشسته،بعد من دانشجو هستم بازی هم میکنم اما دوستام میگن لپتاپ برا بازی نیست،حالا توش موندم چکار کنم؟!!!
بعد یه سوال فنی داشتم دوستم hp dv6 1225داره که درایو بلوری داره بعد از سرعت پایین درایوش گله داره،حالا این پایین بودن سرعت بخاطر مصرف کم لپتاپ هست یا به دلیل ماهیت درایو بلوری؟
دوستان میشه یک نفر کانفیگ و قیمت CW-21FXرابگه؟
اصفهان با گارانتی الماس 1100 بود؟خوبه؟
ممنون؟
سلام
من دیروز الماس ایران بودم
قیمتش رو زده 1160
2.13 core i3
3 Mb cash
4 GB ram 1066
500+ hdd
14.1"
vga gf g310 256mb
1366*768
usa
ایرکام زده 1120
نسبت به قيمتش مي ارزه
كانفيگ خوبي داره ( نسبت به قيمتش )
من یه وقتی این کانفیگ رو مطرح کردم بچه های همین فروم گفتند گرافیکش ضعیفه....
سلام دوستان
من دانشجوی برق هستم و برای انجام کار های خود به یه لپ تاپ با قیمت حداکثر 1500 نیاز دارم
گرافیک برام مهمه و کلا می خوام که بهترین باشه رفقا پیشنهاد میدن که سونی خوبه حالا می خام که شما راهنماییم کنیین تا یه لپ تاپ توپ بگیرم در ضمن در مورد گرانتی هاهم یکم راهنامییم کنین ودگیه اینکه من شیرازیم و باید از شیراز لپ تاپ بگیرم
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
یه نکته یادم رفت بگم و اون اینه که lcd 15 به بالا داشته باشه و کیفیت تصویرشم خوب باشه...
شاید مطلع نبوده ...من یه وقتی این کانفیگ رو مطرح کردم بچه های همین فروم گفتند گرافیکش ضعیفه....
آخه واقعا کارت خوبیه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)