سلام.
مراحمید .اون مسائل هم با تنظیم کردن درست میشه.![]()
سلام.
مراحمید .اون مسائل هم با تنظیم کردن درست میشه.![]()
من رفتم setting/Local & text/Regional ، ولی انگلیسی عربیک نداره.اینم بگم ،برنامه های ارجینال مثل" ویندوز لیو "تو منوی استارت ،همون طور انگلیسی مونده،اما مثلاsetting اسمش همون عربی چپ چینه.
دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید
Last edited by hirondelle; 27-04-2010 at 00:30.
دوستان لطفا راهنمایی کنید
چطور میشه ebook ها که پسوند exe دارند رو با hd2 خوند؟
مثل این ایبوکها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب ما رو نداد! کسی بدون گارانتی خریده؟ از نظر کیفیت فرقی بینشون هست؟
سلام خدمت دوست عزیز من htc hd2 خریدم بدون گارانتی هیچ فرقی نداره من توصیه میکنم بدون گارانتی بگیری حالا هرطور که خودتون صلاح میدونید همون کار رو بکنید ولی حتما بگیری خیلی گوشی مشتیه من که دارم ازاین گوشی نهایت لذتمو میبرم
فرقی نداره.فقط باید یه نفر رو با خودت ببری تست کنه.ومواظب باشی دست دو به جای نو ندن بهت که البته تا حدودی از تمیز بودن گوشی و نداشتن خطوخش معلومه.شکل باتری رو هم از قبل تو اینترنت ببین.من یه خورده بدبینانه گفتم و لی تو 10-20 درصد موارد پیش میاد.البته چون گوشی جدیده دست دوش کمه و چون خیلی باکیفیته احتمال اینکه مشکل داشته باشه کمه.کلا یه دست بزن نوع تاچش رو ببین و یه زنگ هم باهاش بزن.در کل رودربایستی با فروشنده نداشته باش.
توی سایت hTC بعضی از رام ها مخصوص ارائه شدن, برای مثال یک رام برای touch hd فقط برای مصر ارائه شده که اگر یک نفر با سریال گوشی که به بازار ایران فرستاده شده بخواد دانلودش کنه نمیتونه و دقیقا همین اروری که میفرمائید رو میده, ولی اگه رام مناسب با شرایط جغرافیایی رو دانلود کنین مشکلی نباید وجود داشته باشه.
اون رو فقط میگن ! میگن که بازار این ابر گوشی رو خراب کنند. من تا به حال جایی نشنیدم که کسی که استفاده ی معمولی و آدمیزادی (!) از گوشی داشته دچار چنین مشکلی شده باشه. فقط دو سه تا عکس تو کل نت به این صورت پیدا کردم که دیدم دوستان توی همین تاپیک گذاشتن (صفحات خیلی قبل, حدود 90. دقیق یادم نیست)
دوست عزیز من این رام رو تو خود سایت دیدم.ببین می تونی دان کنی.نکته شما میتونی به جای اسیا ،آمریکا رو هم به عنوان لوکیشن انتخاب کنی که در این صورت سرعت دان هم زیادتر میشه!
سریال رو از زیر باتری بخون.فکر کنم شما اشتباها به بخش گوشی دیگه ای رفته بودید.سریال در قسمتinformation هم موجوده ازداخل گوشی.
البته این رو بریز که اصل رام عربیه من این رو دارم دو ماه و فقط یه بار هنگ کرده:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)