با تشکر![]()
با تشکر![]()
Last edited by mahdi 1371; 14-09-2012 at 19:01.
سلام
می خواستم یه تعداد سوال بپرسم، لطفا راهنماییم کنید.
من کنکور سراسری رشته ی ریاضی فیزیک قبول نشدم و 91/11/18 هم تاریخ اعزامم به خدمت هست. میخوام اگه میشه پودمانیا ثبت نام کنم و بعد از یه سال دوباره کنکور سراسری شرکت کنم.فقط یه سری سوال داشتم:
1- توی مقررات وظیفه ی عمومی توی دفترچه نوشته شده که ((4. برگه آماده به خدمت بدون غیبت که تاریخ مندرج در آن سپری نشده باشد. ضمن آنکه از تاریخ اخذ مرک دیپلم یا پیش دانشگاهی نباید پیش از یک سال گذشته باشد.)) در حالی که من خرداد 90 تمام امتحانات پیش دانشگاهیا قبول شدم و نمی دونم مدرسه تاریخ فراغت از تحصیلم را تا چه موقعی زده. اگه تا 30 خرداد زده باشه، میشه یک سال و سه ماه و یعنی من نمی تونم ثبت نام کنم ؟
2- من معدلم 17.20 هستش چقدر احتمال آوردن موارد خوب انتخابیم هست ؟
3- در صورت پذیرفته شدن، آیا سالی دیگه میشه هم زمان توی کنکور سراسری شرکت کرد ؟
4- گذروندن درسهای پودمانی علمی کاربردی به چه صورت هستش؟ (مثل دانشگاههای معمولی ترمی و در هر سالی دو ترم هست؟ چقدر از یک هفته صرف کلاسها و خوندن درس هاش میشه؟ یعنی میشه هم زمان برا کنکور سراسری خوند ؟)
با تشکردوست عزیز لطفا اگه جواب اولی را هم می دونی بگو.(آخه خیلی مهمه)
5- جوابهای ثبت نام کی اعلام میشه و شروع کلاسها از کی هست ؟
با تشکر
دوستان راهنمایی کنید امروز باید برم برای انتخاب واحد.
من باید صبر کنم تا جواب ترمی بیاد سپس برای انتخاب واحد اقدام کنم؟چی کار کنم.رشته نرم افزارم ولی تغییر رشته دادم و منتظر جواب ترمی هستم.
یه سوال مهم دیگه:میتونم فعلا از تحصیل انصراف بدم و ترم بعد دوباره ترمی را بگیرم و شرکت کنم؟
سلام
یکی از آشناهامون میخواد پودمانی شرکت کنه! مدرک دیپلومشو از کار و دانش گرفته (کار با وسایل با سیم) حالا میخواستم ببینم میتونه برای دشتیاری قضایی شرکت کنه؟ و اینکه چه رشته رو پیشنهاد میکنین که ریاضی و فیزیک کمتری داشته باشه؟
سلام من ترمی رشته امور شعب بانکی قبول شدم ولی در مور این رشته که چه جوریه و حدود شهریه اطلاع ندارم و نگران آینده شغلیش هم هستم که کار گیرم بیاد یا نه .. خیلی ممنون میشم جوابمو بدین و در جریانم بزارین منتظرم ..ممنووووووون
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا کسی اینجا راهنمایی نمی کنه ما را.
پس این چه انجمنیه که مدیر برای هر بخشش نیست؟تا پشتیبانی کنه.
دوستانی هم که اینجا فعالیت دارند از سر محبته.
موفق باشند
دوستان برای ثبت نام حتما باید اصل مدرک کاردانی باشه یا میشه چک داد؟
من مدرکم را از دانشگاه ازاد هنوز نگرفتم به عدم رعایت پیشنیازی پرونده ام رفته کمیسیون و گفته ان چهارشنبه از کمیسیون بیاد میخواستم بدونم میتونم اینجا به جای مدرک کاردانی چک بدم از طرفی دیگه هم دانشگاه هم 600تومن بدهکارم میخواستم ببینم میتونم 2سال دیگه که کارشناسی مدرکم را بگیرم کاردانی ام را ببرم؟
چکو نمیدونم ولی گواهی موقت نمیتونی بگیری؟
باید تصویه کنم برای گواهی موقت حتما؟!
برای ثبت نام کاردانی ازاد که به جای مدرک چک می گیرفتن
ظاهراً نتایج کارشناسی ناپیوسته سراسری این هفته میاد(28ام تا 30ام)
کسایی که کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی قبول شدن میتونن صبر کنن برا نتایج سراسری چون ثبت نام علمی کاربردی تا 30ام وقت داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)