منون
ار من کناره ها خیلی حساسه ولی وسط کمتر !!!
چیکار کنم ؟؟
منون
ار من کناره ها خیلی حساسه ولی وسط کمتر !!!
چیکار کنم ؟؟
محافظو بردار ببین بازم همینطوریه...اگه همینطوری بود احتمالا ایراد داره!!
یک سوال داشتم از برنا مه ی جی پی اس که میتوان از این امکان رایگان استفاده کرد ایا میشه روی این گوشی استفاده کرد؟
کلا چه جور میشه از GPS این گوشی استفاده کرد؟
هنوزی خبری از مدل w این گوشی نیست؟اس 5560 چی؟
کاظم جان شما خودت کاربر فعال کلوپ گوشیایی اونوقت نمیدونی که این گوشی جی پی اس نداره!
الان در حال حاظر ارزونترین گوشی جی پی اس دار ان هفتاد و هشته .
مدل وایفای دارشو میتونی توی علاالدین گیر بیاری ! اون یکی رو بازم توی علاالدین یا گوشی شاپ .
اه راست میگی یه لحظه سوتی دادم.
از دوستانی که به علاالدین دسترسی دارندقیمت مدل وایرلس دار و 5560 رو اگه تونستند برام بگیرند.اگه لیندی هم بود یه جوری میشه تحملش کرد
ای بابا ! دیشب با اپرا آنلاین شده بودم و داشتم مطلب می نوشتم !
کلی هم مطلب نوشته بودم و توضیحات .
یهو یکی از دوستان لطف کردن و تک زنگ زدن !!همه چی رفت پی کارش !!! بای بای کرد !
راستی کسی می دونه چطور میشه اس ام اس هارو ذخیره کرد ؟ یا تو My Folder کپی کرد ؟؟ هر کاری کردم نشد !
ولی خودمونیم این باتری چقدر سگ جون هستش !! یکی بیاد اینو تموم کنه !![]()
عزیز بیا ! اینو دیگه خودم تست کردم !!!
فقط یه مشکل داره !! اونم اینه که مثل قبل با لمس کردن کار نمی کنه ! فقط اون گوشه باید OK رو بزنی تا سنگو بندازه !
انگلیسی هست و کرک شده !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم یه بازی لمسی دیگه !! تست شده .
Black Shark 2 Siberia
خیلی جالبه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamed-Beckham; 21-02-2010 at 09:05.
خوب الان مشکلت چیه؟ اپرا یا سیو کردن اس ام اسا!؟
من سورت میکنم به نام شخص که به نام Contact فکر کنم نوشته باشه! بعد همه رو تیک میزنم انتقال میدم به پوشه .فقط کلا یکم زیاد زمان میبره!!
از باطریش گفتی!
ببین عقل من قدرت تفکر همچین چیزی رو نداره!!!!!
من با گوشی بازی میکنم اس ام اس زنگ کوفت زهرمار هر کاری میکنم حد اقل 3 روزه گوشیم شارژش تموم میشه!
فقط گوش کردن آهنگ با صدای بلند یکم بیشتر باطری مصرف میکنه!! همینه!![]()
اقا واسه من تیک نمی زنه !!تیک کردن غیرفعال شده !! ( به نظر من چون تو حافظه ی سیم کارت هست واسه اونه - میشه بزنم تو گوشی سیو بشه ؟؟؟ )
ویرایش : الان دیدم !! این اس ام اس های من تو حافظه ی سیم کارت هستش ! واسه همینه نمی شه کپی کرد تو فولدر ! چطور میشه حافظه رو عوض کرد ؟؟؟
خدایی این 1209 نوکیا تو دست من 2 روزه تموم میشد !! این الان 3 4 روزه هست ! به زور هر روز 1 دونه خط کم میشه . عجب باتری ای ساختن ! میشه این باتری رو رو 1209 گذاشت ؟( روزگار خرابه همه چی ممکنه )
نه بابا اپرا مشکلی نداره ! یهو حواسم پرت شد و خودم با دست خودم زدم !![]()
Last edited by Hamed-Beckham; 21-02-2010 at 10:32.
دوستان میشه یه عکسی از دوربین این گوشی بذارید ببینیم در حد دی 900 هست یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)