تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 966 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان بدجوری گیر کردم خواهش میکنم کمکم کنید رشتم مطمئن شدم که میخوام مکانیک جامدات بخونم ولی نمیدونم کجا بین قزوین و تهران مرکزی موندم به نظرتون چیکار کنم ؟ خودم کرج هستم تقریبا میشه گفت رفت و آمد شبیه هم باشه ولی سطح علمی چی کدوم بهتره؟ جو کدوم دانشگاه بهتره؟ شما جای من بودید کدوم انتخاب میکردید البته دانشگاه علوم هم تو ذهنم بود ولی واقعن خیلی سخته تراز بیشتری میخواد که بیخیالش شدم.
    بدجوری گیر کردم
    من هیچ کدام ندیدم
    اما قزوین میرفتم جای شما بودم.
    هر شهر خلوت تر
    هم مردمان خوب
    و ... .

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

من هیچ کدام ندیدم
    اما قزوین میرفتم جای شما بودم.
    هر شهر خلوت تر
    هم مردمان خوب
    و ... .
    و .... یعنی چی؟
    بعد مطمئنی مرماش خوبن؟(البته اصلا قصد توهین ندارم)
    از دوستانی که هر اطلاعی تو این زمینه دارن خواهش میکنم کمکم کنید واقعا دو راهی سختیه پارسال هم سخت افزار قزوین قبول شدم ولی چون خوب نخونده بودم نرفتم و به امید سراسری موندم امسال دیگه واقعا دارم میخونم اگه خدایی نکرده سراسری قبول نشم باید برم آزاد میخوام بعدا به هیچ وجه پشیمون نشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما داری اشتباه می کنی
    من همه توضیحاتو دادم

شما اگه میخواین دو تاشو ثبت نام کن ولی موقع آزمون که کارتی صادر نشد متوجه میشی

دیگه واقعا نمیدونم چطور توضیح بدم که فقط ی مجموعه و فقط ی بار میتونی ثبت نام کنی

در مورد اون حرفتون بزارین بچه های ریاضی بیان و حرفمو تائید کنن
    اگه پست مو درست خونده باشی گفتم آزمون ریاضیش سخته درسای دیگه ش که از آب خوردن هم راحتتره ... شما اصلا تا به حال برای کنکور ریاضی شرکت کردی؟!!!
    اینجا بقیه به حرف شما می خندن نه من اوکی؟

در ضمن اگه میشه
    بگین کجای دفترچه گفته با دو کارت غیر پزشکی میشه 2 تا آزمون غیر پزشکی ثبت نام کرد ؟!!
    بگین دیگه.......
    یعنی ثبت نام نکنم ؟؟؟ اگه کنم هیچ کارتی صادر نمی شه؟حرف شما رو باور کنم یا علی رضا
    یکی یه تحقیق می کنه به ما جواب بده دستشو می بوسم جواب درست بده به خدا کلافه شدم

خو یه سوال دیگه به نظر شما پزشکی کارت بگیرم در میام ؟؟درس نخوندم زیاد

و .... یعنی چی؟
    بعد مطمئنی مرماش خوبن؟(البته اصلا قصد توهین ندارم)
    از دوستانی که هر اطلاعی تو این زمینه دارن خواهش میکنم کمکم کنید واقعا دو راهی سختیه پارسال هم سخت افزار قزوین قبول شدم ولی چون خوب نخونده بودم نرفتم و به امید سراسری موندم امسال دیگه واقعا دارم میخونم اگه خدایی نکرده سراسری قبول نشم باید برم آزاد میخوام بعدا به هیچ وجه پشیمون نشم
    رامبو واقا اینقدر مردمش برات مهم هستن؟؟تو میری و میایی چه کار به مردمش داری
    جسارتا دختر هستی شما؟ ولی به نظر من کاری نداشته باش
    Last edited by shk021051; 03-03-2010 at 17:26.

5. این کاربر از shk021051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

رامبو واقا اینقدر مردمش برات مهم هستن؟؟تو میری و میایی چه کار به مردمش داری
    جسارتا دختر هستی شما؟ ولی به نظر من کاری نداشته باش
    نه بابا خدا نکنه !!!
    راست میگی مردم بیخیال اصلا من میرم میام دیگه با مردمش چیکار دارم !(دوستمون گفت مردمش خوبن منم گفتم مطمئنی یا همینجوری میگی همین اصلا مردم واسم مهم نیست)
    سطح علمی کدوم بهتره؟ (البته فقط تو رشته مکانیک میگم) هر دو دانشگاه از کرج سرویس دارن دیگه درسته؟ کسی هست از کرج بره قزوین ؟ چند ساعته میرسید؟ تهران چطور؟ حالا در کل کدوم پیشنهاد میکنید تهران مرکزی یا قزوین؟؟؟
    Last edited by rambo_1386; 03-03-2010 at 17:36.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه بابا خدا نکنه !!!
    راست میگی مردم بیخیال اصلا من میرم میام دیگه با مردمش چیکار دارم !(دوستمون گفت مردمش خوبن منم گفتم مطمئنی یا همینجوری میگی همین اصلا مردم واسم مهم نیست)
    سطح علمی کدوم بهتره؟ (البته فقط تو رشته مکانیک میگم) هر دو دانشگاه از کرج سرویس دارن دیگه درسته؟ کسی هست از کرج بره قزوین ؟ چند ساعته میرسید؟ تهران چطور؟ حالا در کل کدوم پیشنهاد میکنید تهران مرکزی یا قزوین؟؟؟
    کل ایرانی ها خوب هستند
    با چندتا قزوینی رفیقم ادم های خوبی هستند

8. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من الان ترم 4 هستم و دارم میخونم حالا میخوام کنکور بدم برم یه جا دیگه . کد نظام وظیفه رو چی باید بزنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان سبز کشورم

پيش فرض

نه ولی پارسال ازادم 5500 شد
    ببین مهندسی صنایع رباط کریم امسال تازه اومده ، پس این یه شانس برای تو . اینکه دانشگاه واسه پر کردن ظرفیت خیلی انعطاف نشون میده . مثلا دانشگاه پرند تراز تحلیل سیستم سال پیشش 5700 بود به نظرم رباط کریم امسال حتی تا 5400 هم میرسه . با توجه به اینکه تراز سال پیش تو آزاد 5500 بود اگه امسال به طور معمولی هم درس خونده باشی راحت میتونی تهران جنوب یا تهران شمال قبول شی . تراز هر دوتاشون 6400 هست . من اگه جای تو بودم تحلیل سیستم تهران جنوب رو میزدم . آخ آخ راستی یه چیزی امسال تهران غرب هم تحلیل سیستم تازه گذاشته . خدا وکیلی ترازش رو تا 6200 هم پایین میاره قبولیت با توجه به تراز سال پیشت تو تهران غرب 100% شک نکن !!

11. 2 کاربر از alireza-sabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

آقا یکی میشه این دانشگاه هارو بر اساس سطح علمی مرتب کنه!!!
    علوم تحقیقات - تهران جنوب - تهران مرکزی- تهران غرب - تهران شمال - پرند
    علوم و تحقیقات که اوله پس هیچ بقیه رو هرچی از هر کدوم مطمئنه بگه مثلا جنوب از پرند بهتره

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا می شه این لینک مجله شماره 49 نیمکت (گاج) که ترازها توش هست را به ما بدین ؟
    هرچی توی خود گاج می خوام دان کنم نمی شه !

داره خودمونی میشه nightboyh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببین مهندسی صنایع رباط کریم امسال تازه اومده ، پس این یه شانس برای تو . اینکه دانشگاه واسه پر کردن ظرفیت خیلی انعطاف نشون میده . مثلا دانشگاه پرند تراز تحلیل سیستم سال پیشش 5700 بود به نظرم رباط کریم امسال حتی تا 5400 هم میرسه . با توجه به اینکه تراز سال پیش تو آزاد 5500 بود اگه امسال به طور معمولی هم درس خونده باشی راحت میتونی تهران جنوب یا تهران شمال قبول شی . تراز هر دوتاشون 6400 هست . من اگه جای تو بودم تحلیل سیستم تهران جنوب رو میزدم . آخ آخ راستی یه چیزی امسال تهران غرب هم تحلیل سیستم تازه گذاشته . خدا وکیلی ترازش رو تا 6200 هم پایین میاره قبولیت با توجه به تراز سال پیشت تو تهران غرب 100% شک نکن !!
    اره خوب ولی وقتی معدلت 11 باشه یه مقدار ریسکش میره بالا

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

آقا یکی میشه این دانشگاه هارو بر اساس سطح علمی مرتب کنه!!!
    علوم تحقیقات - تهران جنوب - تهران مرکزی- تهران غرب - تهران شمال - پرند
    علوم و تحقیقات که اوله پس هیچ بقیه رو هرچی از هر کدوم مطمئنه بگه مثلا جنوب از پرند بهتره
    1-علوم تحقیقات 2- تهران مرکزوجنوب زیاد فرق ندارن جنوب دانشگاهش یه ذره بهتره 3- تهران شمال 4- تهران غرب 5- پرند این اخری رو خودم هم توش رفتمبد نیست ولی نسبت به تهران ضعیف تره یه سری از استاداش هم با پیام نور پرند مشترکن

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

آقا می شه این لینک مجله شماره 49 نیمکت (گاج) که ترازها توش هست را به ما بدین ؟
    هرچی توی خود گاج می خوام دان کنم نمی شه !
    چرا گاج مبتکران هم که همرو زده به سایتش یه سر بزن

15. 2 کاربر از nightboyh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •