یادگار ماندگار بدک نیست
البته اونو خودت داشتی!
یادگار ماندگار بدک نیست
البته اونو خودت داشتی!
حالا نتیجه ها اگه 15 بیاد از کی تا کی برای ثبت نام وقت هست ؟؟
( آخه من کلاس رانندگی هام داره باهاش قاطی میشه)
مشکلی نیست از 24 ساعت قبل زنگ میزنی یکی دو جلسه از کلاساتو کنسل میکنی
کسی آخرین رتبه قبولی مهندسی شیمی شریف پارسال رو میدونه تو منطقه 2؟
به جز یادگار ماندگار چون اون فقط 57 تا رو داره...
اخه من يكي رو ديدم مكانيك امير كبير قبول شده بود يك ترم رفت خوشش نيمد رفت رشته ي بعديش كه عمران شريف بود خودش گفت نمره ي اونم اورده بوده برا همين بالاييش رو مي تونسته حذف كنه حالا نمي دونم دقيق چي كار كرده
دوستان سلام
منم یه همچین مشکلی دارم با این تفاوت که ممکنه زمان ثبت نام بخوره توی کمیسیون معافیت از سربازیمحالا نتیجه ها اگه 15 بیاد از کی تا کی برای ثبت نام وقت هست ؟؟
( آخه من کلاس رانندگی هام داره باهاش قاطی میشه)
شنیدم که معمولا بین 23 تا 30 شهریور ثبت نام دانشگاه ها است، درسته؟
علی علی
فکر کنم قضیه کارنامه دوم همینه دیگه. یعنی اگه شما حد نصاب رشته های پایین تر از اون چیزی رو که قبول شدین رو بیارین با رضایت دو دانشگاه میتونین برین ثبت نام . از سال 86 همچین قضیه ای برقراره.
مثلا این دوستمون اول مکانیک امیرکبیر زده بعد عمران شریف ولی توی مکانیک گیر کرده . از طرفی حد نصاب دیگری رو هم کسب کرده .
taze moadele sevom rahnamaiye manam hamin bud, yadame faghat joghrafi ro shodam 19.75![]()
با عرض سلام و خسته نباشید به تمام برو بچ تاپیک
اگه لطف کنید ممنون میشم جواب سوالم رود بدبد چون واقعا مشکل دارم و فکرم شدیدا درگیره
و سوال : من رتبه ام در گروه زبان های خارجی منطقه 2 (18000) شده ((البته با خجالت زیاد)) و کشوری 43000 شدم و پیام نور و غیر انتفاعی فقط قبول شدم که در زیرگروه 1 که مترجمی و ادبیات زبان باشه 15000 شدم میخواستم ببینم با این رتبه دانشگاه غیرانتفاعی مفید قم (مترجمی)قبول می شم؟؟؟پیام نور قم چطور؟؟؟
فقط ممنون میشم که دوستان محبت کنند و جوابم بدند با کمال تشکر
سلام اميدوارم خسته نباشيد.
يك سوال داشتم كه شايد خيلي ربط نداشته باشه ولي داره
من 89 كنكور ميدم. ميخواستم بدونم با چه درصدهايي ميشه رتبه زير 5000 اورد.
لطفاآحدسي نگيد با دليل و مدرك.
متشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)