میشه به من یاد بدید...من دسته رو وصل می کنم ولی مثل pes نیست که اتوماتیک بشناسه و وقتی می خوای home یا away رو انتخاب کنی فقط 2 حالت هست...کیبورد و کیبورد+ماوس.....دسته رو چجوری باید به fifa 10 معرفی کنم؟
میشه به من یاد بدید...من دسته رو وصل می کنم ولی مثل pes نیست که اتوماتیک بشناسه و وقتی می خوای home یا away رو انتخاب کنی فقط 2 حالت هست...کیبورد و کیبورد+ماوس.....دسته رو چجوری باید به fifa 10 معرفی کنم؟
دوست عزیز دیگه اینقدر افتضاح نو بره به همون اسم EA قسم فکر نمیکنید
بهتر بود اصلا برای pc ریلیز نمیشد آخه این چه جور سیاستی که باید حتما
انجام بشه . مهمترین دلیلشم فروش بازی روی نسخه کنسولیه اونها میتونستن
بازی رو با شش ماه تاخیر بدن بیرون اما نه این جوری.
متاسفانه همينطوره فقط مال كنسوله![]()
اسم و مدل دستتون چیه؟ اغلب مشکلات دسته ها با این بازی بر میگرده به نشناختن چند تا از دکمه ها، نه اینکه اصلا دسته رو نشناسه. توی قسمت انتخاب home و away باید شکل یک دسته هم وجود داشته اگه ویندوز دستتون رو شناخته.میشه به من یاد بدید...من دسته رو وصل می کنم ولی مثل pes نیست که اتوماتیک بشناسه و وقتی می خوای home یا away رو انتخاب کنی فقط 2 حالت هست...کیبورد و کیبورد+ماوس.....دسته رو چجوری باید به fifa 10 معرفی کنم؟
آقا من برای یکی از دوستام میخوام بازی رو نصب کنم ولی dvd-RW کامپیوترش خرابه بازیو رو با کول دیسک رو
هاردش ریختم و خواستم از رو هارد نصب کنم که نصفش رو نصب میکنه و پیغام میده dvd 2 رو بزار نمیدونم چیکار
کنم تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟
شما چرا لقمه رو بر عکس میخواهید بذارید در دهان مبارک خب از روی dvd ها با
نرم افزاری مثل Alcohol 120% از روی dvd ایمیج بگیر بعدش با نرم فزاری مثل
Deamon tools راحت اونها رو نصب کن.
روش نوشته general...
از همین دسته 5 تومنی ها که شکل دسته ی ps2 هست...شوک و آنالوگ هم نداره....
ویندوز که شناخته....مثلا pes رو بدون هیچ مشکلی بازی می کنم....ولی تو فیفا خبری از شکل دسته اصلا نیست
چیکار باید بکنم؟
عزیز من اولا که من تو ایران رو گفتم که طرفدار های زیادی داره دوما چرا شلوغش میکنی مگه دعوا داری![]()
یه سوال آیا برای xbox 360 هیچ Emulator ی وجود نداره؟
سلام
من تو سایت گیم اسپات قسمت pc فیفا 10 این عکسهارو دیدم،مثل اینکه مال منیجر موده ولی منیجرمود من که از لحاظ ظاهری هیچ فرقی با 09 نداره.
سه حالت به نظر من وجود داره :
1-عکسها برای کنسوله و pc همچین چیزی نداره(چون دکمه های A و B توی عکس ها وجود داره)
2-عکسها مربوط به قسمت آنلاین بازی است
3-عکسها مربوط به نسخه اصلی بازیه و بازی که اکثرا دارند و با ریزور کرک شده اصلی نیست و ترکیبی از فیفا 09 و نسخه آنلاک شده دموی 10 است
لطفا یکی منو از این سردرگمی در بیاره
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)