مشکلی بود که حل شد .
مشکلی بود که حل شد .
Last edited by amin_pwa; 07-04-2011 at 21:41.
ببخشيد ميشه بپرسم اسوس چه افتضاحي به بار آورد؟
من همچین حرفی نزدم.
ببینید کانفیگ همیشه ملاک نیست.
دلیلش هم سادس الآن مدل های 2010 اپل با cpu های 2 هسته شون از نظر پردازشی با cpu های core i5 رقابت میکنن. بحث فقط کانفیگ نیست بلکه توانایی شرکت سازنده و مچ بودن قطعات با هم ، هم هست.
برا همینه که 540 ایسوس با اینکه رو کاغذ ضعیف تره از 550 ام اس آی پردازش بهتری انجام داده و نشون میده تکنولوژی ساخت ایسوس چقدر بالا تره.
بحث در مورد لنوو هم که فرمودید ، این شرکت از نظر من idea pad هاش لپتاپ های خوبی نیست ( از ام اس آی قطعا بهترن) چون که خودشون تولید کننده نیستن و باید بتونن با برند های دیگه از لحاظ قیمیت مقابله کنن در نتیجه تا حدودی از کیفیتشون کم میکنن.
در مقابل سری think pad لنوو که از همون شرکت ibm آمریکا تولید میشه واقعا بی نظیره و حرف های زیادی برای گفتن داره.
این کارو انجام نده ،خود من اول دنبال سری بامبو بودم منتها وقتی واسه خرید رفتم هنوز وارد نشده بود و دل زدم به دریا و u 45 گرفتم،البته کانفیگ هر دویکی بود و اون فقط usb3 داشت و این نداره که برای من به شخصه مهم نیست . ولی هنوزم که هنوزه چشمم دنبال بامبو مونده!
صبر کن![]()
دوست عزیز من هم همین مشکل داشتم و با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک (nvidia) مشکلم حل شد و الان همه بازی ها رو با سرعت مناسب اجرا میکنه ، در ضمن مدل لپ تاپ من u45 و مدل لپ تاپ شما n82jv که مخصوص game (اگه اشتباه نکنم) به نظرم برو به سایت ایسوس و درایور گرافیک آپدیت کن اگه درست نشد اونوقت برو سراغ bios .
راستی اگه تونستی بایوس آپدیت کنی توضیح بده تا یاد بگیریم ثواب داره به خدا![]()
دوستان من طی چند پست (قبلاً) عنوان کرده بودم که لپ تاپم وقتی در حالت hibernate خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم و میخوام با وایرلس به اینترنت وصل بشم هنگ میکنه . تا اینکه چند روز پیش برنامه CCleaner نصب کردم و از اون روز هر وقت که این برنامه را قبل از روشن کردن وایرلس اجرا میکنم دیگه لپ تاپ هنگ نمیکنه! ولی اگه اجراش نکنم بازم هنگ میکنه!
دوستانی که از کامپیوتر بیشتر سررشته دارند میشه لطف کنند دلیل این اتفاق توضیح بدند
در ضمن این مسئله اینجا مطرح کردم که اگه کسی همچین مشکلی داره بره CCleaner نصب کنه درست میشه.
دوستان من یه سایت پیدا کردم که ادعا میکنه تمام سخت افزارهای ایسوس آپدیت میکنه اععم از بایوس و گرافیک و ....
ولی موفق نشدم استفاده کنم، دوستانی که مهارت بیشتری دارند اگه ممکنه تست کنند و ماروهم راهنمایی کنند
اینم آدرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iهمین الان چک کردم و نوشت که تحت تاثیراین مشکل هست.
الان باید چیکارکنم؟ راهی هست که درست شه؟لپ تاپ من 2 سال گارانتی داره و از شرکت مهر ترید گرفتم.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
فرق سری x و K در چیست ؟ قیمت و ظاهر آنها شبیه هم است ( البته سری x در سایتهای رسمی
موجود نیست )!!!!؟؟؟
تو ساعت کاری زنگ بزن به گارانتیش . ببین چی بهت می گن . نگذار بپیچوننت یا اگر هنوز بازش نکردی به ببر پیش فروشنده ی که ازش خریدی بزن تو سرش ببین چیمیگه . خوب بود حالا همه گفتن رفتی بخریش از اینترنت همان جا چکش کن .
Last edited by amin_pwa; 07-04-2011 at 17:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)