من می خوام گوشیم رو ریست کنم lock code می خواد این کد اصلیش چنده؟من هنوز تغییرش ندادم.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
من می خوام گوشیم رو ریست کنم lock code می خواد این کد اصلیش چنده؟من هنوز تغییرش ندادم.
هشت تا صفر
دوستان اگر میشه رینگتونهای اصلی گوشی بزارید....یا اگه نیست،من اینارو میخوام... supersonic.mp3 & mirage tone.mp3
کسی نداشت؟
Last edited by best; 05-11-2009 at 02:03.
اگه هنوز گیر نیاوردی بگو تا برات آپلود کنم
.............
بچه ها فریمور جدید چیزی ریلیز نشده ؟ چند روزیه تو جریان اخبار نیستم
من فکر کنم یه چینی جدید اومده باشه از خود سایت آی 8910 ولی دانلودش رو نمیدونم کجاست !
[QUOTE=ali racer;4382204]اگه هنوز گیر نیاوردی بگو تا برات آپلود کنم
.............
سلام...دوست عزیز اگر امکان داره...واسم آپلود کن...این عکس bachgroung گل آفتابگردان رو هم اگر بزاری ممنون میشم....مرسی
با xplore or active file برو به این مسیر تمام z:\data\sounds\digital تمام رینگ تن ها هستش
درایو z: همون romه
اگه بخواید تمام صداهای گوشیرو می ذارم حتی صدای شاتر
Last edited by ali8510; 08-11-2009 at 12:00.
ددوست عزیز من گوشی رو به فرمور کوک شده فلش کردم..متاسفتانه هرچی بود پاک کرده...و چندتا دیگه جاش اومده که جالب نیست....با backup هم که بر نگشت...حالا اگه کسی اینارو بتونه upload کنه که عالیه...تو نت گشتم ولی پیدا نشد....به هرحال مرسی
*** راستی من فقط این دو تارو میخوام supersonic.mp3 & mirage tone.mp3 .....و تم اورجینال گوشی ایا تو نت هست؟من پیدا نکردم....!؟ **
Last edited by best; 08-11-2009 at 14:22.
سلام
منم این گوسی رو خریدم با گارانتی 640 تومن (بدون گارانتی میگفت 605) خوب خریدم یا نه
یه سوال هم داشتم این که اگه یه فریمور دیگه روش بریزم منو و دستخط فارسیش از بین میره ؟؟
سلام ، مبارک باشه
بستگی داره چه فرمویری بریزین ، بعضی هاش منو و دستخط فارسی داره ، بعضی هاش نداره ، برای دسترسی به تمام فرمویر ها به نظرم بهتره یه سر به فروم موبایلستان بزنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)