سلام یه سوال من میخوام لپتاپ سونی مدل Z540NMB رو بگیرم . با یکی از دوستانم مشورت کردم گفتن ویندوز 7 روش نصب نمیشه آیا واقعا نمیشه ؟
سلام یه سوال من میخوام لپتاپ سونی مدل Z540NMB رو بگیرم . با یکی از دوستانم مشورت کردم گفتن ویندوز 7 روش نصب نمیشه آیا واقعا نمیشه ؟
اینو باید تو انجمن لپتاپ ذکر کنی.
ویندوزت که 7600 است ولی به احتمال بسیار زیاد کرکی که استفاده کردی مطمین نبوده
موفق باشید
اخه شبیه ویندوز XP نیست آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام من یک سوال داشتم که من هیجای سایت برای ارسال این پیام نداشتم ببخشید
من اول ویندوز xp نصب کردم و من اینترنت وایرلس دارم من در xp به راحتی ip هار وارد میکنم وconectino میسازم و به اینترنت وصل میشم ولی من الان 7 نصب کردم ودر قسمت کانکشن یه کانکشن میسازم وip ها رو وارد میکنم ولی وقتی conection رو میزنم و conect میشم فقط veryfing user name رو میزنه وlog on to internet نمیشه و اخرش میزنه ارور 800من باید چیکار کنم که در ویندوز7 به اینترنت وصل بشم مادر بورد من albatron هست
حالا شما به بزرگی خودتون ببخشید
آره متصفانه پیکر بندی هارد رو بطور کندویی نشون نمیده که هم در ویستا چنین بود و هم 7!
دوست عزیز من کمک زیادی نمیتونم در مورد مشکل شما بگم ولی Error 800 مربوطه به:نوشته شده توسط meti_victor
""قادر به ایجاد اتصال --- نمیباشد.سرویس دهنده --- در دسترس نمی باشد و یا ممکن است پارامترهای امنیتی برای اتصال به درستی پیکربندی نشده باشد.""
جدیدترین نسخه ویندوز 7 چیه؟7600؟این نسخه نهاییه دیگه؟یا از این جدیدتر هم میاد؟
نسخه ی نهایی ویندوز 7 در 22اکتبر منتشر خواهد شد! تقریبا 8 روز دیگه!
سلام دوستان
من پکیج کوانتوم رو خریدم و ویندوز 7 رو نصب کردم الان شماره سریال میخواد و من نمیتونم پیداش کنم لطفا راهنمایی بکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)