دوست عزیز فاصله 132 با تیبا خیلی زیاده
جنازه تیبا شرف داره به پرایدواتفاقا پراید جدید از لحاظ کیفیت افتضاح
از لحاط امکانات و امنیت تیبا خیلی بهتره
دوست عزیز فاصله 132 با تیبا خیلی زیاده
جنازه تیبا شرف داره به پرایدواتفاقا پراید جدید از لحاظ کیفیت افتضاح
از لحاط امکانات و امنیت تیبا خیلی بهتره
یعنی این همه بدنه و قطعاتشو تقویت کردن همش الکیه؟؟؟
واقعا اینطوره یا از روی تعصب میگین؟؟؟
آخه از پرایدای جدید خیلی تعریف میکنن
آقای بندری.حتما این یه دو روز میرم عوضش کنم
پراید
دیگه خودتون حساب کنین ماشینی که 780 کیلو باشه امنیت تو کجاش میتونه باشه
همون ورقش جز کاغذ میتونه چه چیزی باشه؟؟
همینو بگین من که هیچ نمیگم.
مثلا فکر کردین میگن تقویت کردن چه کارش کردن؟
فوق فوق فوقش رفتن و یه ذره ورق کلفت تر گذاشتن
و شاسیو محکم تر کردن
پراید ماشین تو شهریه
خارج شهر رفتن با پراید اصلا امن نیست
یه سمند از کنارش رد بشه خدای نکرده پرواز میکنه با این وزنش
دیگه خودتون حساب کنین وقتی وزن پراید از 111 هم 60 کیلو کمتر باشه
و وقتی وزنش حدود وزن ژیان هست و هیکلش 1.5 برابر ژیان
چه ماشینیه پراید...
حقا که قانل خوبی بوده در این سال ها
من بدنه این پرایدای تصادفی رو که حتی تو شهر تصادف کردن میبینم تنم میلرزه...
تقوبتشم کرده باشن ماشین ماشین تو شهره
یادتون باشه سال 75 که رئیس کره ای کیا اومد تا از تولید پراید بازدید کنه
حاضر نشد سوار پراید بشه و باهاش به کارخونه بره
همون جا گفت این ماشین ماشین تو شهره و من نمیتونم باهاش از شهر خارج بشم.
اون موقع این خبر خیلی خنده دار بود. الان میفهمیم داستان چی بوده.
تیبا همون سپرش به خود پراید می ارزه
جمش کنن این قاتل مردم رو که هنوزم داره کشته میگیره از ملت بیچاره
تیبا بدنش مثل ریو از میله های فولادی داخل درها استفاده شده و ورقش هم اصلا نمیشه با پراید قیاسش کرد ورق تیبا و ریو رو
دوست عزیز پرایدو اصلا با تیبا مقایسه نکن به نظرم 3 میلیون بیشتر خرج کن یه تیبا بخر.در کلا تو این قیمت تیبا واقعا ماشین خوبیه.
من بدون تعصب میگم
تو این اشفته بازار وقتی ماشین گرون شده تو رنج 9 تومان شاید ماشین خوبیه نسبت به اردی و ماشین چینی و ...
همین پراید جدید که شما میگی ما 111رو 3 دستگاه پارسال گرفتیم
با داشبورد جدید .بدنه تقویت شده و .....
هر 3 تا یه جور ایراد داشتن
یکیش درب عقبش اندازه 4 انگشت بازه و لاستیکاش بعد 2 ماه ترک خورد و فرمان جیر جیر میکنه و بخاریش بعد 1 ساعت گرم میشه و کولر که میگیری امپر میره رو 100 و حتی به قرمز میرسه.
همین ماشین تمام درب پشتش جای انگشتا مونده و در ها موج برداشته.خوب افرین باید گفت به این تقویت بدنه!!!
راستی ترمز به ظاهرABS شده منو به یاد پیکانای جاده چالوس میندازه.چون چند تا بزنی دیگه واینمیسه و حسابت با اون دنیاست
یه دستگاه دیگه در ظاهر خوبه اما یه کارواش رفتیم بعد که سوار ماشین شدیم فکر کردیم یارو تو رو هم شسته
نگو کیفیت لاستیک دور درب خیلی خوب بوده .
اون یکی دیگه هم مخلوطی از مشکلات اولی و دومی رو به ارث برده
یه 132 تازگیا دوستم گرفته .گیربکس صدا میداد و ...
.
Last edited by captainpersian; 03-08-2011 at 08:15.
اميدوارم كه بتوني قعه پشت آمپر رو پيدا كني و مشكل ديگه هم اينه كه نمايندگي به راحتي زير بار تعويض پشت آمپر بدون مشكل نميره مگر اينكه آشنا قوي داشته باشيد
يا اگر بتوني از بازار آزاد تهيه كني از جيب خودت كه نمايندگي برات تعويض ميكنه
---------- Post added at 05:27 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------
مقايسه كردن اين دو ماشين با هم از نظر امنيت كاملا اشتباه هست تيبا بدنه به شدت قوي تري نسبت به پرايد داره
بنده پرايد تقويت شده و يه سري قطعات هم به كل تعويض شدن ولي كلا پرايد ،پرايد هست نميشه به عنوان خودرو مستحكم روش حساب كرد
من هم حرف دوستمون رو قوبل دارم اگر ميخواهيد ماشين صفر بخريد با اندكي هرزينه بيشتر بريد سراغ تيبا پرايد كيفيتش شانسي هست ولي كيفيت تيبا بهتر ميشه روز به روز
من هم حرف دوستمون رو قوبل دارم اگر ميخواهيد ماشين صفر بخريد با اندكي هرزينه بيشتر بريد سراغ تيبا پرايد كيفيتش شانسي هست ولي كيفيت تيبا بهتر ميشه روز به روز
سلام .تیبا باپراید قابل قیاس نیست.باماشینهای خارجی هم همینطور .ولی الان که نگاه میکنم و900کیلومترباهاش رفتم میبینم ارزش 2سال وخرده ای صبروداشتش امایه توصیه بکنم ازهرچیزی باید به اندازه بضاعت وظرفیت خودش توقع داش ازش به قول جناب بندری که واقعاًمن بنوبه خدوم خیلی از راهنمائیاش بهره بردم تیباخیلی جاداره ازین بهتربشه .اما به عشاق شتلب بگم پرشیا،405وسمند وواقعاًسوسک میکنه حالااگه بنزین یه خورده بیشترمیخوره باتوجه به وزنش که فقط 70کیلو از405کمتره نوش جونش.
پرايدهاي جديد به دليل به كار بردن لوله براي استحكام بيشتر در بدنه مصرف سوختشو بالا برده وبا توجه به قدرت موتور پرايد بالاش فشار مياد و با 2 تا 3 ميليون قيمت بيشتر تيبا صد در صد بهتره
با سلام آقای بندری با توجه به فرمایشات شما در خصوص نشانگر سی ان جی روی صفحه کیلومتر تیبا میشه بعداً اگه تبیا رو خارج از کارخونه گازسوز کرد از امکانات این نمایشگر استفاده کرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)