میگم شما از چه فروشگاهی(اینترنتی)خرید کردین؟
اگه خلاف قوانینه تو پروفیلم بگین(چقدر من پٌر رو اَم
)
میگم شما از چه فروشگاهی(اینترنتی)خرید کردین؟
اگه خلاف قوانینه تو پروفیلم بگین(چقدر من پٌر رو اَم
)
از فروشگاه سایت پی سی ورلد خودمون میتونید بخرید خیلی از دوستانم این کارو کردن.
تبلیغ فروش بازی هم بالای فروم میاد .
با تشکر از جوابت...
میخواستم ببینم روی سیستمم جواب میده(قبلا هم گفتم ولی کسی جواب نداد)
8400gs
2gig
core 2 doe E2180 2.0Ghz
با چه سطح گرافیکی میشه بازی کنم؟low?...medium??...high??یا شاید هم very highکدوم؟
Last edited by !@#$%^&*(); 20-11-2009 at 22:30.
آقا شما دایرکت ایکس ماه آگوست 2009 رو نصب کن دوباره ......
من هم همین مشکل رو داشتم درست شد .
اين همه صبر فقط براي 8 ساعت بازي كردن ؟! اصلا قابل قبول نيست ! بازي خيلي خيلي كوتاه بوود ! تنها مشكلش همين بود !
درست وقتي كه داستان بازي به اوج خودش رسيده بود و ميتونست پر جزئيات تر از اين باشه بازي تموم شد !
به همه ي دوستاني كه بازي را بازي نكردن يا در اواسط اون هستند پيشنهاد ميكنم اصلا عجله نكنيد! روزي 20 دقيقه بازي كنيد چون زودتر ازين كه فكرش را هم بكنيد تمام ميشود !
در ضمن اگر رو رگيولر هستيد لطفا بازي را از اول بر روي وترن بريد !
همه اين نكاني كه پيشنهاد كردم براي بردن لذت بيشتر از بازي بود !
در كل فوق العاده بود !
با اين اوضاع من كه راضي نشدم و بي صبرانه منتظر يك پك الحاقي و يا نخسه بعدي هستم! اخه خيلي زود تموم شد !
بابا ایول من که با این مبحث خیلی حال کردم خدارو شکر وسط بازی مونده بودم دستتم درد نکنه اینقدر روم تاثیر گذاشت که تصمیم گرفتم عضو شم که شدم
ووووووووووواااااااااااااا یییییییییی . عجب بازی هیولایی بود خدایی. کف کردم ، شدییییییید . دمشون گرم .
راستی منم اون مشکلی که دوستان گفتن یعنی اینکه وسط بکش بکش تا چنتا تیر میزنی طرف سینه خیز میشه رو دارم . ضمنا تو یکش هم همین مشکل رو داشتم . برای بقیه هم همینطوره ؟؟!!!
از الآن منتظر شماره 3 هستم![]()
با حداقل جزئیات هم به خاطر رم و سی پی یو ممکنه کمی اذیت کنه
با سطح پایین (low) اجرا میشه اونم به خاطر گرافیکه اگه گرافیک مثلا 8800GTX بود رو high هم اجرا میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)