سلام گوشیم هنگ کرد باتریشو دراوردم بیرون گذاشتم جاش وقتی روشن میکنم آرم اوله نوکیا میادو باز خاموش میشه به کامپیوتر وصل میکنم اول میشناستش ولی بعد ارور میده و وصل نمیشه چه باید کرد؟
سلام گوشیم هنگ کرد باتریشو دراوردم بیرون گذاشتم جاش وقتی روشن میکنم آرم اوله نوکیا میادو باز خاموش میشه به کامپیوتر وصل میکنم اول میشناستش ولی بعد ارور میده و وصل نمیشه چه باید کرد؟
شما وقتی که خاموشه گوشی این سه دکمه رو که تو عکس میبینی بگیر همینطور که این دکمه ها رو گرفتی دکمه پاور رو هم بزن . ... همینطور دستت رو سه دکمه باشه تا ارم نوکیا رو وسط صفحه ببینی.... اگه با این کار مشکلت حل نشد مشکل سخت افزاریه....
![]()
Last edited by hasanoooooooo; 10-04-2011 at 23:13.
مرسی اینو بزنم دفتر تلفنم و برنامه هام پاک میشن راه دیگه نداره که اونا پاک نشن؟
یه سوال دیگه داخله گوشیم از دفترچه تلفن بک آپ گرفته بودم اونم پاک میشه؟ پسوند فایل بک اپ که با گوشی میگیریم چیه؟ پیش فرض کجا ذخیره میشه؟
راه دیگه عمرا نیست. بک اپتون کجا بود؟ mass memory فرمت نمیشه. اما پیش فرض تو همون c هست... شما مطمعن باش هیچ راهی برای گرفتن اون شماره ها نیست... با همین کار شاید حداقل بتونی گوشیرو نجات بدی.... تعمیرات موبایل هم از نظر نرم افزاری کاری بیشتر از این انجام نمیدن. راستی شماره هات تو گوشی بود یا سیم کارت؟ ....
برای اطمینان مموری و سیم کارتتو در بیار شاید شماره هات رو همین 2 تا باشه....![]()
شماره هام رو مموری گوشی بوده متاسفانه
ولی دیگه چاره ای ندارم الان اون کارو انجام دادم گوشی بالا اومد ولی شماره تلفن و اس ام اسو اینام نابود شد
حداقل گوشی بالا اومد... ببین شماره ای تو سیم کارت نبود؟ باید بری و از سیم کارت منتقلش کنیا....![]()
منظور از كانكشن ad hocچيه؟من اينترنتم از يك شبكه داخلي تامين ميشه.چطور ميتونم موبايل را بهش وصل كنم
دوستان هیشکی خبر از آپدیت نداره؟!
من آپدیت میـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــخوام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)