حالا جان من بیا بگیر.دی:
نگفتی شبانه رایگان هم داره؟!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
حالا جان من بیا بگیر.دی:
نگفتی شبانه رایگان هم داره؟!
بدانید و آگاه باشید که در حالی که تهران و اصفهان و تبریز و کرج 3 گیگ هدیه تولد از شاتل می گیرند ولی در شیراز از این خبرا نیست. پس همچنان بروید و از شاتل با اون پینگ بالا و اوضاع خراب سرویس بگیرید![]()
مخابرات چرا 1ماهه نمیده آخه که 1تست بزنیم
کسی از بچه ها تو مخابرات آشنا نداره تهتوی قضیه ذو در بیاره؟؟
واسه شبانه هم احتمالا رایگان داره چون خود آسیاتک شبانه رایگان میداد
من اخر همین هفته تولدم هست اگه نگرفتم ازشون...![]()
آقا سعید شما که پارتی داری سفارش ما رو هم بکن![]()
اگه گرفتی ما رو هم خبر کن... یه سفارشی بکن بقیه از نداشتن گیگ نمی دونن چکار بکنن...
تبعیض برایث شیرازی ها. یعنی دریافت نکردن هدیه 3 گیگی تولد از شرکت شاتل. تنها برتری که می شد مثلا گفت شاتل داره همین هست وگرنه از نظر پینگ واقعا افتضاح ترین شرکت هست.
Last edited by pashangparsi6; 26-07-2010 at 15:36.
مرسی دوست عزیز از این راهنمایی کامل.فقط یه موردی که هست مودم من از نظر ظاهری یه کم با مال شما فرق داره.مال من usb هم داره که عکسشو گذاشتم
و صفحه تنضیمات مودم من با مال شما فرق داره.حالا به خاطر ورژن برنامست یا چیز دیگه نمیدونم.اگر ریست کنم مراحلی که گفتیدو میتونم پیدا کنم؟
و دیگه اینکه username و password ای که باید از شرکت بگیرم رو ندارم.یعنی اگه تماس بگیرم بهم میدن؟
ممنونم میشم از راهنماییتون
من که رفتم از مخابرات گرفتم 30000 با8 گیگ ترافیک 4 ماه ولی گفت شاید دوره بعد 3 ماه بشه + 30000 مودم راه ا ندازی رایگان گفت 1 هفتای هم وصل میکنیم .دم این پارس افلاین گرم با این قیمت های نجومی تو سایش یه قیمت داده رو کاغذ یه چیز دیگه شاتل هم فکر کرده صف نانوای نفر 120 هستی برو تو صف معلومم نیست کی وصل کنیم
خیلی جالبه من زنگ زدم 1888 بعد گفتم سرویس ها نا محدوده؟ گفت اره سرویس ها همش نا محدوده فکر کنم نمی فهمیده نا محدود چیه همین جور گفته اره !
برو توی جستار (تاپیک) شاتل ببین چقدر وضعیتش خرابه. اشتباهی که ما کردیم رو نکنید. از من گفتن بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)