همین i10 خوبه
نه
هدفونش یه کم از معمولی بالاتره ولی اگه میخواین باید حتما یه 100 تومنی هم خرج هدفون کنین
همین i10 خوبه
نه
هدفونش یه کم از معمولی بالاتره ولی اگه میخواین باید حتما یه 100 تومنی هم خرج هدفون کنین
دوستان من یه ibeats برام اوردن...میخواستم بدونم با کدوم پلیر میشه نهایت لذت رو ازش برد؟ بیشترم dance,hip hop,pop گوش میدم
من كه ديگه خسته شدم آدم يه ذره صبر ميكنه دو ذره صبر ميكنه!
از خير Z2 گذشتم چون ميترسم اگه زودتر پلير نخرم بزنه به سرم يا بيخيالش بشم يا تصميم واسه اين برند عوض بشه!
يه i10 16 گيگ با يه هدفون 160 170 تومني!
چطوره؟ فعلا اصل كاري هنوز نيومده .هدفون هم اميدوارم تا I10 مياد گروون نشه!
سلام
z2 و i10 خیلی باهم اختلاف دارن شما باید ببینی چه انتظاری داری از پلیر
در هر حال الان جفتشون نیستن و باید منتظر بمونید
ميدونم فرق دارن. يه پبلير كامل واسه من i10 هست ولي خوبي Z2 اينكه كه هم سيستم عامل اندرويد رو داره كه از خيلي جهت كار آمده واسه من كه همش تو نت هستم هم كه wifi داره! چون گوشي خودم ساده هست و دسرسي به نت رو هميشه ندارم!
و توي خونه هم خيلي وقتا لازمه واسه كار كوچيك PC يا لپ تاپ رو روشن كنم!
من دلم ميخواست يه پلير جديد كه سيستم واي فاي ساپر كنه و آندرويد داشته باشه بگيرم. D3 خوشم نيومد! ولي از اين مدل Z2 خوشم اومد. هم قدرت پردازنده اي كه داره خوبه . هم آندرويد هست هم واي فاي داره هم تمام تكنولوژي يك پلير خوب رو در خودش داره. فرمت هاي مختلف هم ساپورت ميكنه!
حالا تا كي بايد صبر كرد!
اين چيزي هست كه من ميدونم. ولي مهم تر از همه اينه كه قبلاً تستش كردم ( I9 )
میگم چطوریه که اینجا که شهرستانه هست(i10)
یعنی تو تهران نایاب شده؟
فروشنده هاي ديگه وارد ميكنن. دوستمون شركت امرتات رو ميگن كه هنوز وارد نشده چون خود منم تو پايتخت چند تا مغازه رو پيدا كردم كه تمام محصولات كوون رو داشتن i10 هم داشتن ولي چون من 16 گيگ ميخواستن و نداشتن مجبور شدم صبر كنم تا بياد!
خب مصلما توی شهرستان سرعت فروش محصولات کووان پایین تر به نسبت تهران و شهر های بزرگ هست که این باعث میشه تو تهران سریعتر کمیاب بشه
ووارد کننده دیگه ای در کار نیست البته تا اونجایی که من خبر دارم
منظورم من از اینکه الان نیست یک موجودی خودم و دو موجودی امرتات و سه موجودی همکارانی که من باهاشون کار میکنم هست
بله افرادی هستن که دارن و حتی مدل هایی مثل u5 A3 هم دارن ولی چون بسیار گرون میدن نمیشه روی اونها حساب کرد به عبارتی من ازشون خرید نمیکنم چون سوءاستفاده هست
سلام، i10 هنوز نیومده؟ اگه بیاد قیمتش چه حدودی میشه؟
تفاوت های i9 و i10 رو میشه ذکر کنید؟ ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)