تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 413 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

بچه ها
    سایمنتک منو شدیدا غافل گیر کرد
    همه چیز عالی.فقط امیدوارم قدرت سناساییش هم همین قدر عالی باشه و ما تا مدت ها دوست های خوبی برای هم بمونیم
    راستی.با لایسنسش توضیح میدید چکار کنم؟؟؟
    تشکر ویژه از الکس ماهون عزیز...
    قدرت تشخیص محشری داره انلاینم که باشی محشرتر میشه به این ادرسی که گذاشتم برو و تمام نتایج سایمنتک رو ببین و توی اون تایپیک هم فعالیت کن و با ویروس های جدید تستش کن تا بیشتر غافل گیر بشی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شما نورتون 2011 و پاندا رو نصب کن روی سیستمی که رم 512 داره بعد تفاوت رو ببین نورتون توی نسخه 2011 مثل پر سبک شده این تعریف ها زیاد انجام میشه مثلا میگن نود32 خدای ضد ویروسه اما ابلح ترین ضد ویروس خودشه و تا تست هم نکنی حرفمو به سختی متوجه میشی نورتون 2011 واقعا سریع و سبک هست
    خدایی این جمله دقیقا شایسته نود 32 هست .

من به عنوان یه کاربر قدیمی به دوستان میگم که انجمنهای پیسی به شدت رو جامعه آیتی کشور تاثیر گذاره .. هیچ وقت یادم نمیره اون روزای اول ملت اصلا نمیدونستند نود 32 چیه .. همش میگفتند آنتی ویروس فقط مکافی .نورتون ..
    تو همین پیسی ورد من و خیلی از دوستان قدیمی مثل مهدی بست عزیز (همکار قدیم انجمن ) تونستیم حالی کنیم که بابا زمونه فرق کرده و همیشه نرم افزارهای رقیب در بازار وجود دارند .. دقیقا بعد از 2 سال فعالیت مداوم و بررسیهای تخصصی دوستان در همین سایت تمام کافی نتها نود 32 رو نصب کردند( تاثیر پیسی ورد رو از اینجا متوجه بشید !)
    اینارو گفتم تا بدونید که الان من و شما داریم میگید نود ابله ترین آنتی ویروس حال حاضره (در حالی که قدیم اینطور نبود ) حرف من و شما صحیحه ولی متاسفانه همیش جامعه و مردم عادی دیر تر متوجه مسائل روز میشند .. اگر شما دقت کنید کم کم بعد چند سال تو کافینتها و سیستمهای خونگی مردم عادی بر اثر فعالیت دوستان تو سایتهایی مثل پیسی ورد متوجه شدند که باید نود رو بیخیال بشند و سراغ آواست و آویرا و کاسپرسکای و گزینه های دیگه برند . بهرحال این موضوع خیلی در اوره که نتونی به یه عده حالی کنی که بابا قرار نیست چون فلان چیز یه زمانی عالی بوده الانم همینطور باشه یا بهترش وجود نداشته باشه .مخصوصا اگر طرف ادعای کامپیوتر هم داشته باشه دیگه فاجعست .
    موضوع بی ربط به تاپیک نورتون هست . ممنون میشم کسی نقل قول نگیره

4. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

متاسفانه مشکلی که من هم با کسپر و هم کومودو داشتم اینه که وقتی نصبشون میکنم دیگه v p n هام سند و ریسیو نداره حتی توی کسپر موردی داشت که میشد بهش گفت که این کانکشن وی پی مورد اعتماد من هست اما بازم سند و ریسیو نداشت و من مجبور شدم از نود استفاده کنم

حالا یه جورایی نود رو قابل اطمینان نمیبینم من اینو دانلود کردم Symantec EP 11.0.6100.645 Retail

نظرتون چیه ؟
    1گیگو خورده ای هم حجم داره ؟همینو بنصبم خوبه ؟به نظرتون اینم با وی پی مشکل داره ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

متاسفانه مشکلی که من هم با کسپر و هم کومودو داشتم اینه که وقتی نصبشون میکنم دیگه v p n هام سند و ریسیو نداره حتی توی کسپر موردی داشت که میشد بهش گفت که این کانکشن وی پی مورد اعتماد من هست اما بازم سند و ریسیو نداشت و من مجبور شدم از نود استفاده کنم

حالا یه جورایی نود رو قابل اطمینان نمیبینم من اینو دانلود کردم Symantec EP 11.0.6100.645 Retail

نظرتون چیه ؟
    1گیگو خورده ای هم حجم داره ؟همینو بنصبم خوبه ؟به نظرتون اینم با وی پی مشکل داره ؟
    دوست من من خودم چیزپی ان دارم و مشکلی هم نداشتم این محصولی که دانلود کردی قدرتمنده و بیشتر مخصوص کافی نت و شرکت های کوچیک هست شما بهتر بود از نورتون اینترنت سیکیوریتی یا نورتون 360 استفاده میکرده چونکاربر خانگی هستید اما مشکلی با چیز پی ان نخواهید داشت

7. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست من من خودم چیزپی ان دارم و مشکلی هم نداشتم این محصولی که دانلود کردی قدرتمنده و بیشتر مخصوص کافی نت و شرکت های کوچیک هست شما بهتر بود از نورتون اینترنت سیکیوریتی یا نورتون 360 استفاده میکرده چونکاربر خانگی هستید اما مشکلی با چیز پی ان نخواهید داشت

مر30 بله کاربران اون 2 تا محصولم مشکلی نداشتند اما خیلی معدود افرادی هستند که مشکل دارند

یعنی حالا ازین استفاده نکنم ؟یه چی سبک تر دانلود کنم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

مر30 بله کاربران اون 2 تا محصولم مشکلی نداشتند اما خیلی معدود افرادی هستند که مشکل دارند

یعنی حالا ازین استفاده نکنم ؟یه چی سبک تر دانلود کنم ؟
    میتونید استفاده کنید اما من خودم اینترنت سیکیوریتی اون رو پیشنهاد میکنم

10. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پالس اپدیت قابلیت دوم اپدیت نورتونه که هر 5تا 15 دقیقه اپدیت های مهم رو سریع دانلود میکنه که همون ویروسهای تازه شناسایی شده هستند برعکس لایو اپدیت که اپدیت های کل بخش هارو دانلود میکنه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

میتونید استفاده کنید اما من خودم اینترنت سیکیوریتی اون رو پیشنهاد میکنم

یعنی این با این حجم عظیم اندازه اون اینترنت سکوریتی قدرت نداره ؟

اینترنت یکوریتی کار آنتی ویروسم میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

لازمه به نظرت هر چند دقیقه آپدیت کنم یا آخر شب یه بار آپدیت شه کافیه؟؟؟
    اپدیتش حجم بالایی نداره و همونجور که قبلا گفتم هر 10 تا 15 دقیقه اپدیت هاشو دانلود میکنه اونم در حد 100 کیلو بایت در روز یه بار لایو اپدیت بشه کافیه اونم صبح تا صبح

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

یعنی این با این حجم عظیم اندازه اون اینترنت سکوریتی قدرت نداره ؟

اینترنت یکوریتی کار آنتی ویروسم میکنه ؟
    قدرت داره اما گفتم کارایی اون بیشتر برای جاهایی مثل کافی نت ها هست و خود شرکت سایمنتک برای کاربران خانگی نسخه انتی ویروس-اینترنت سیکیوریتی ونورتون 360 رو پیشنهاد میده
    اینترنت سیکیوریتی اون دارای بخش های زیر هست:
    فایروال
    انتی اسپایور
    انتی ویروس
    انتی روت کیت
    محافظت شبکه
    محافظت ایمیل
    محافظت وب
    محافظت از هویت انلاین
    و...
    شما هر ورژنی رو که میخوای نصب کن و مطمئن باش قدرتشون نه تنها کم نیست بلکه هر ورژن قدرت خاص خودشو داره
    Last edited by AlexanderMahone; 28-06-2011 at 15:08.

14. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

الکس جان
    این 1 گیگ تز کجا اومده؟؟؟مال من 100 مگ به زور میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •