قدرت تشخیص محشری داره انلاینم که باشی محشرتر میشه به این ادرسی که گذاشتم برو و تمام نتایج سایمنتک رو ببین و توی اون تایپیک هم فعالیت کن و با ویروس های جدید تستش کن تا بیشتر غافل گیر بشی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قدرت تشخیص محشری داره انلاینم که باشی محشرتر میشه به این ادرسی که گذاشتم برو و تمام نتایج سایمنتک رو ببین و توی اون تایپیک هم فعالیت کن و با ویروس های جدید تستش کن تا بیشتر غافل گیر بشی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدایی این جمله دقیقا شایسته نود 32 هست .
من به عنوان یه کاربر قدیمی به دوستان میگم که انجمنهای پیسی به شدت رو جامعه آیتی کشور تاثیر گذاره .. هیچ وقت یادم نمیره اون روزای اول ملت اصلا نمیدونستند نود 32 چیه .. همش میگفتند آنتی ویروس فقط مکافی .نورتون ..
تو همین پیسی ورد من و خیلی از دوستان قدیمی مثل مهدی بست عزیز (همکار قدیم انجمن ) تونستیم حالی کنیم که بابا زمونه فرق کرده و همیشه نرم افزارهای رقیب در بازار وجود دارند .. دقیقا بعد از 2 سال فعالیت مداوم و بررسیهای تخصصی دوستان در همین سایت تمام کافی نتها نود 32 رو نصب کردند( تاثیر پیسی ورد رو از اینجا متوجه بشید !)
اینارو گفتم تا بدونید که الان من و شما داریم میگید نود ابله ترین آنتی ویروس حال حاضره (در حالی که قدیم اینطور نبود ) حرف من و شما صحیحه ولی متاسفانه همیش جامعه و مردم عادی دیر تر متوجه مسائل روز میشند .. اگر شما دقت کنید کم کم بعد چند سال تو کافینتها و سیستمهای خونگی مردم عادی بر اثر فعالیت دوستان تو سایتهایی مثل پیسی ورد متوجه شدند که باید نود رو بیخیال بشند و سراغ آواست و آویرا و کاسپرسکای و گزینه های دیگه برند . بهرحال این موضوع خیلی در اوره که نتونی به یه عده حالی کنی که بابا قرار نیست چون فلان چیز یه زمانی عالی بوده الانم همینطور باشه یا بهترش وجود نداشته باشه .مخصوصا اگر طرف ادعای کامپیوتر هم داشته باشه دیگه فاجعست .
موضوع بی ربط به تاپیک نورتون هست . ممنون میشم کسی نقل قول نگیره
متاسفانه مشکلی که من هم با کسپر و هم کومودو داشتم اینه که وقتی نصبشون میکنم دیگه v p n هام سند و ریسیو نداره حتی توی کسپر موردی داشت که میشد بهش گفت که این کانکشن وی پی مورد اعتماد من هست اما بازم سند و ریسیو نداشت و من مجبور شدم از نود استفاده کنم
حالا یه جورایی نود رو قابل اطمینان نمیبینم من اینو دانلود کردم Symantec EP 11.0.6100.645 Retail
نظرتون چیه ؟
1گیگو خورده ای هم حجم داره ؟همینو بنصبم خوبه ؟به نظرتون اینم با وی پی مشکل داره ؟
دوست من من خودم چیزپی ان دارم و مشکلی هم نداشتم این محصولی که دانلود کردی قدرتمنده و بیشتر مخصوص کافی نت و شرکت های کوچیک هست شما بهتر بود از نورتون اینترنت سیکیوریتی یا نورتون 360 استفاده میکرده چونکاربر خانگی هستید اما مشکلی با چیز پی ان نخواهید داشت
مر30 بله کاربران اون 2 تا محصولم مشکلی نداشتند اما خیلی معدود افرادی هستند که مشکل دارند
یعنی حالا ازین استفاده نکنم ؟یه چی سبک تر دانلود کنم ؟
میتونید استفاده کنید اما من خودم اینترنت سیکیوریتی اون رو پیشنهاد میکنم
لازمه به نظرت هر چند دقیقه آپدیت کنم یا آخر شب یه بار آپدیت شه کافیه؟؟؟پالس اپدیت قابلیت دوم اپدیت نورتونه که هر 5تا 15 دقیقه اپدیت های مهم رو سریع دانلود میکنه که همون ویروسهای تازه شناسایی شده هستند برعکس لایو اپدیت که اپدیت های کل بخش هارو دانلود میکنه
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
قدرت داره اما گفتم کارایی اون بیشتر برای جاهایی مثل کافی نت ها هست و خود شرکت سایمنتک برای کاربران خانگی نسخه انتی ویروس-اینترنت سیکیوریتی ونورتون 360 رو پیشنهاد میده
اینترنت سیکیوریتی اون دارای بخش های زیر هست:
فایروال
انتی اسپایور
انتی ویروس
انتی روت کیت
محافظت شبکه
محافظت ایمیل
محافظت وب
محافظت از هویت انلاین
و...
شما هر ورژنی رو که میخوای نصب کن و مطمئن باش قدرتشون نه تنها کم نیست بلکه هر ورژن قدرت خاص خودشو داره
Last edited by AlexanderMahone; 28-06-2011 at 15:08.
الکس جان1گیگو خورده ای هم حجم داره ؟همینو بنصبم خوبه ؟به نظرتون اینم با وی پی مشکل داره ؟
این 1 گیگ تز کجا اومده؟؟؟مال من 100 مگ به زور میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)