تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 208 از 1759 اولاول ... 1081581982042052062072082092102112122182583087081208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مودمت جز مودمهای شرکت نیست پس انتظاری نداشته باش که پشتیبانی برات حلش کنن.
    شما مودم را بدون اسپلیتر وصل کن...
    اطراف مودم دستگاهای الکترونیکی رو دور کن(موبایل و تلفنهای بی سیم و...)
    ببین چی میشه؟
    اره ولی اینام خیلی سخت میگیرن روز اول واسه نصبش زنگ زدم به پشتیبانی صبا راهنمایی کرد چون اینا گفتن ما ساپور تت نمیکنیم . الان هر وقت میزنگم همینو میگن باز 1 ماه پیش اگه یه مشکل بود یه راهنمایی میکرد ولی تازگی که خیلی سخت میگیرن .
    حالا مهدی جان اسپلیتر رو جدا کردم . وسایل برقی هم تا 2 متریش چیزی نیس. کم کم میخوام ببرم بذارمش رو پشت بوم ولی بازم dc شدم !!!!! راه دیگه ای به ذهنت نمیاد؟؟
    Last edited by kod89; 22-01-2009 at 22:07.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خط تلفنتون نویز نداره؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

اره ولی اینام خیلی سخت میگیرن روز اول واسه نصبش زنگ زدم به پشتیبانی صبا راهنمایی کرد چون اینا گفتن ما ساپور تت نمیکنیم . الان هر وقت میزنگم همینو میگن باز 1 ماه پیش اگه یه مشکل بود یه راهنمایی میکرد ولی تازگی که خیلی سخت میگیرن .
    حالا مهدی جان اسپلیتر رو جدا کردم . وسایل برقی هم تا 2 متریش چیزی نیس. کم کم میخوام ببرم بذارمش رو پشت بوم ولی بازم dc شدم !!!!! راه دیگه ای به ذهنت نمیاد؟؟
    خط شما نویز پیدا کرده...
    من هم چند ماه پیش این مخابرات لعنتی امد سیم کشی توی کوچه ها (از خونه تا کافو ) را عوض کرد و از همون روز چراغ link مودمم(aztech) روزی چند بار چشمک زن می شد و از ثابت بودن در می امد رفتم یک مودم دیگه جور کردم(fiber home an1020) و مشکلم حل شده
    البته میگن این مدل مودمه نویز گیر خوبی داره
    شما میتونی یه نویز گیر بخری بگذاری پشت مودمت شاید مشکلت حل بشه! یا یک مودم دیگه گیر بیاری با اون امتحان کنی ببینی مشکلت حل میشه یا نه...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من الان یه سوالی واسم پیش اومده
    اگه این دوستمون زنگ بزنه شاتل بگه مودم من بیلیون هستش..بعد این مشکل رو دارم چی میگن؟ (از کجا میفهمن که از چه مودمی استفاده میکنه؟)
    فوقش میگن خطت نویز داره اونوقت تازه واسش پیگیری هم میکنن.

میشه اینکارو کرد یا نه‌به نظرتون؟؟؟

5. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خط شما نویز پیدا کرده...
    من هم چند ماه پیش این مخابرات لعنتی امد سیم کشی توی کوچه ها (از خونه تا کافو ) را عوض کرد و از همون روز چراغ link مودمم(aztech) روزی چند بار چشمک زن می شد و از ثابت بودن در می امد رفتم یک مودم دیگه جور کردم(fiber home an1020) و مشکلم حل شده
    البته میگن این مدل مودمه نویز گیر خوبی داره
    شما میتونی یه نویز گیر بخری بگذاری پشت مودمت شاید مشکلت حل بشه! یا یک مودم دیگه گیر بیاری با اون امتحان کنی ببینی مشکلت حل میشه یا نه...
    حالا که گفتی بزار اینم بگم من از وقتی این مشکل واسم پیش اومد که یه تعمیر کار تو خونه داشت دیوارو میکند که سوتی داد سیم تلفن جدا شد کنده نشده بودا جدا شده بود که کلا دیدیم تلفن قطع شده وقتی سیمارو به هم وصل کردیم تلفن وصل شد ولی از اون موقع این مشکل پیش اومد.
    برند مودمو نشنیدم سخت گیر میاد؟ نویز گیر چیه؟ اسپلیتر؟ یا چیزه دیگه ای هم هست؟
    یه چیزه دیگه ahriman جان از این پاسارگاد بازم عکس بزار چون چند وقت دیگه چیزی ازش نمیمونه ما باید فقط عکس ببینیم
    خط تلفنتون نویز نداره؟؟
    قبل از این مشکل نویزم بالا بود (42) ومیگفت مشکلی واست پیش نماید ولی بعد از این مشکل زنگیدم گفت نویزت 38 .دوباره الان زنگیدم گفت نویزت 45
    من الان یه سوالی واسم پیش اومده
    اگه این دوستمون زنگ بزنه شاتل بگه مودم من بیلیون هستش..بعد این مشکل رو دارم چی میگن؟ (از کجا میفهمن که از چه مودمی استفاده میکنه؟)
    فوقش میگن خطت نویز داره اونوقت تازه واسش پیگیری هم میکنن.

میشه اینکارو کرد یا نه‌به نظرتون؟؟؟
    روزه اول نصاب اومد مودمو دید خوب. بعد من به خودشون همینو گفتم . گفتم اگه من نگم از کجا میفهمین که طرف گفت از تظیمات مودم میشه راحت فهمید. خدایی اگه از کیفیت شاتل راضی نبودم تا حالا 100 بار ISP رو عوض میکردم

یه چیز جالب که کشف کردم اینه که وقتی اسپلیتر نیس رو خط بیشتر دیس میشم!! جالبتر این که وقتی چراغ DSL خاموش میشه اگه گوشی تلفن رو خط باشه و من روشنش کنم زود چراغ مودم دوباره روشن میشه
    فکر کنم مشکل نویزم که هیچ راه حلی هم نداره
    Last edited by kod89; 22-01-2009 at 23:10.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

حالا که گفتی بزار اینم بگم من از وقتی این مشکل واسم پیش اومد که یه تعمیر کار تو خونه داشت دیوارو میکند که سوتی داد سیم تلفن جدا شد کنده نشده بودا جدا شده بود که کلا دیدیم تلفن قطع شده وقتی سیمارو به هم وصل کردیم تلفن وصل شد ولی از اون موقع این مشکل پیش اومد.
    برند مودمو نشنیدم سخت گیر میاد؟ نویز گیر چیه؟ اسپلیتر؟ یا چیزه دیگه ای هم هست؟
    یه چیزه دیگه ahriman جان از این پاسارگاد بازم عکس بزار چون چند وقت دیگه چیزی ازش نمیمونه ما باید فقط عکس ببینیم
    قبل از این مشکل نویزم بالا بود (42) ومیگفت مشکلی واست پیش نماید ولی بعد از این مشکل زنگیدم گفت نویزت 38
    روزه اول نصاب اومد مودمو دید خوب. بعد من به خودشون همینو گفتم . گفتم اگه من نگم از کجا میفهمین که طرف گفت از تظیمات مودم میشه راحت فهمید. خدایی اگه از کیفیت شاتل راضی نبودم تا حالا 100 بار ISP رو عوض میکردم
    خوب شما سیم کشی را عوض کن طوری که کمترین اتصالات در مسیر باشه...شاید با این مشکلت حل بشه اینجور که میگی...
    مودمه قدیمی هست توی نظر سنجی بالا هم اسمش هست نمیدونم من نخریدم از کسی گرفتم...
    نمیدونم من یک چیز خریدم به اسم نویز گیر که روش نوشته micro filter که خودمم نفهمیدم این نویز گیره یا همون اسپلیتر... از پشتیبانی بپرس ببین چی میگه؟!
    اره به این سایت مراجعه کن برای عکس و اطلاعات pasargadae.ir
    از تنظیمات مودم؟! منظورش را نفهمیدم!! حالا سیم کشی را عوض کن اگه نشد زنگ بزن بگو بیلیون هست حالا فوقش بفهمه چی میشه!!

8. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

با lan اسانتر و راحتر و بهتر هست و نیاز به نصب درایور مودم نیست...
    از نظر سرعت چطور؟سرعت هم فرق داره؟
    نمایندگی شاتل از من 50000 تومن پول واسه مودم بیلیون گرفت. توی شهر ما فقط و فقط شاتلadsl میده.با توجه به این مسایل پیشتهاد شما چیه؟داغ نمیکنه؟مشکل پیش نمیاد؟اصلا مدل این مودم با این قیمت چیه؟و یه لینک یه سایت خوب واسه ی اینکه یه اطلاعات جامعی بهم بده

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

از نظر سرعت چطور؟سرعت هم فرق داره؟
    نمایندگی شاتل از من 50000 تومن پول واسه مودم بیلیون گرفت. توی شهر ما فقط و فقط شاتلadsl میده.با توجه به این مسایل پیشتهاد شما چیه؟داغ نمیکنه؟مشکل پیش نمیاد؟اصلا مدل این مودم با این قیمت چیه؟و یه لینک یه سایت خوب واسه ی اینکه یه اطلاعات جامعی بهم بده
    نه از نظر سرعت فرقی نداره با این اینترنت ذغالی ایران
    من مودم بیلیون نداشتم ولی مودم خوبی هست بدی در موردش نشنیدم
    داغ که همه دستگاه های الکترونیکی داغ میکنن ولی در مارک های مختلف فرق داره یک نفر مودم بیلیون داره که 1 ماه خاموشش نمیکرده!ولی آخ نگفته!
    سایت خود بیلیون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی سایت شاتل هم که اوزش نصب و راه اندازی مودم بیلیون هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

این مودم ها چندپورت دارن؟وایرلس رو پشتیبانی میکنن؟
    Last edited by HAMID.MCI; 23-01-2009 at 02:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

این مودم usbرو ساپورت نمیکنه؟!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •