تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 630 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه f.taghizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سهميه پذيرش بومي براي دانشگاه‌هاي مادر كشور حذف مي‌شود
    جمعه 20 دی 1387

منبع: ایسنا

نماينده مردم آبادان درمجلس شوراي اسلامي گفت: به منظور رعايت عدالت و استفاده همه شهرستان‌ها از دانشگاه‌هاي مادر کشور، اين مراکز از رديف دانشگاه‌هاي بومي خارج مي‌شوند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ سيدعلي موسوي‌ با بيان اين مطلب اظهار داشت: 70 درصد پذيرش مراکز علمي و دانشگاه‌هاي هر شهر به افراد بومي آن شهر اختصاص داده شده كه در اين ميان دانشگاه‌هاي مادر همچون تهران، شيراز، اصفهان و... از اين قانون مستثني شده‌اند.

وي افزود: رديف بودجه مناطق بازسازي به مدت پنج سال گشوده شده و اميدواريم با اعتباراتي که از اين رديف بودجه به آبادان اختصاص داده مي‌شود، بتوان براي عمران و آبادي آن بيشترين استفاده را كرد.
    ببین من همچین چیزی را ندیدم: اخرین تغییرات این بوده که تو رشته های کاردانی 100% بومی گزینی شده...
    و اما
    :
    مدیرکل شورای گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت از تغییرات بومی گزینی در رشته های علوم پزشکی خبر داد و گفت: در کنکور سال آینده بومی گزینی رشته های علوم پزشکی اعمال می شود و تعداد رشته هایی که بومی پذیری در آنها صورت خواهد گرفت، افزایش می یابد.
    دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تغییرات بومی گزینی ادامه داد و همانند سال گذشته در کنکور سال آینده نیز در 8 رشته ای که در سال گذشته بومی گزینی انجام گرفته این روند اعمال می شود.
    وی یادآور شد: در کنکور سال آینده نیز در صورت فراهم شدن شرایط پذیرش دانشجو در 3 تا 4 رشته دیگر نیز به صورت بومی گزینی صورت می گیرد.
    ضیایی گفت: این رشته ها اگر توزیع مناسبی در کشور داشته باشند به صورت بومی در آنها گزینش صورت می گیرد اما در صورتی که در همه دانشگاهها موجود نباشند به صورت منطقه ای در آنها پذیرش دانشجو صورت خواهد گرفت.

2. 2 کاربر از f.taghizadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببین من همچین چیزی را ندیدم: اخرین تغییرات این بوده که تو رشته های کاردانی 100% بومی گزینی شده...
    و اما
    :
    مدیرکل شورای گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت از تغییرات بومی گزینی در رشته های علوم پزشکی خبر داد و گفت: در کنکور سال آینده بومی گزینی رشته های علوم پزشکی اعمال می شود و تعداد رشته هایی که بومی پذیری در آنها صورت خواهد گرفت، افزایش می یابد.
    دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تغییرات بومی گزینی ادامه داد و همانند سال گذشته در کنکور سال آینده نیز در 8 رشته ای که در سال گذشته بومی گزینی انجام گرفته این روند اعمال می شود.
    وی یادآور شد: در کنکور سال آینده نیز در صورت فراهم شدن شرایط پذیرش دانشجو در 3 تا 4 رشته دیگر نیز به صورت بومی گزینی صورت می گیرد.
    ضیایی گفت: این رشته ها اگر توزیع مناسبی در کشور داشته باشند به صورت بومی در آنها گزینش صورت می گیرد اما در صورتی که در همه دانشگاهها موجود نباشند به صورت منطقه ای در آنها پذیرش دانشجو صورت خواهد گرفت.
    اینم لینکش برای شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از faraz-hacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

100% و من اين نظرو ميپرستم و ممنونم از اون كسي كه منو با اين حقيقت آشنا كرد
    افکار ما اینده ما رو می سازند = راز هستي
    يكي از مهمترين دلايلي كه من پارسال قبول نشدم همين بود و شايد اگر قبل كنكور ميدونستم الان داشتم يه دانشگاه خوب درس ميخوندم
    ایول به همه اونایی که به این نظریه اعتقاد دارن !
    نظر بالایی تک تک جملاتش تایید می شه !
    واقعا فوق العادس !
    بازم میگم کتاب "چهار اثر فلورانس اسکاول شین" رو حتما بگیربن و بخونین !
    اگه بهش ایمان بیارین ورق زندگیتون 180 درجه برمی گرده ! دقیقا اونطوری که دوست دارین زندگی می کنین و هیچ کسی نمی تونه خوشبختیتونو ازتون بگیره !
    تو هر شرایطی که باشین می تونین بهترین ها رو داشته باشین ! می تونین بهترین رتبه و بهترین رشته و بهترین دانشگاه قبول شین ...

من که از الآن دارم عمیقا به رتبه 1 فکر می کنم !

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نقل قول:

شیره!!!!!!!!!!!

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

البته فکر کردن بهش که ایرادی نداره
    ما که بخیل نیستیم
    دست ما رو هم بگیر

8. این کاربر از majid.khaledi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

البته دركنارفكر كردن و باور كردن 2 چيز مهم ديگه هم وجود داره
    1-خواست خدا
    2-تلاش تلاش تلاش....
    موفق باشين

10. 2 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amirlike2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیدم همه بچه ها صحبت از انگیزه و خواستن می کنن
    اینو نوشتم

((((((((((خواستن واقعی یعنی اینكه برای رسیدن به هدف باید به اندازه آن تلاش هم داشته باشی. موانع كوچك كه گاهی باعث توقف حركت می‌شود. تنها با یك خواست واقعی از بین می‌رود. تصور كنید یكی از روزهایی كه حوصله درس خواندن ندارید و بیكار نشسته‌اید. ناگهان زلزله بیاید. شما چه كاری انجام می‌دهید؟ حتما با تمام توان و تلاش از جای خود برمی‌خیزید و به سمت درب خانه می‌دوید تا خود را نجات دهید. در حالی كه تا چند لحظه قبل از آن حوصله بلند شدن از جایتان را هم نداشتید اما وقتی هدف بزرگتری (نجات جان خودتان) پیدا كردید. مانع كوچك (بی‌حوصلگی) از بین رفت.

آیا می‌توانید فكر كنید كه در لحظه‌ای كه زلزله می‌آید بگویید :«حوصله ندارم»، «خسته‌ام»، «نا‌امیدم» و... حتما به نظر خنده‌دار می‌آید چون هدف شما (نجات جانتان) آنقدر مهم و بزرگ است كه هیچ مانعی نمی‌تواند حركت شما را متوقف كند. چون واقعا می‌خواهید خود را نجات دهید... واقعا...

هر هدفی می‌تواند باعث شود كه شما با انرژی و انگیزه واقعا بخواهید و موانع كوچك روی شما تاثیری نگذارد و در حقیقت لازم است قبل از هر اقدامی اهداف خود را معین كنید و آنها را واقعا بخواهید)))))))))

وقتی اینو خوندم خیلی از مثالی که زد خوشم اومد

12. 8 کاربر از Amirlike2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان عزیز می خوام فقط و فقط منطقی و با امید باشید نه خیال باف!

ببینید این یک حرف ایده ال و غیر عملی هست که ما انچه می شویم که حتما در افکارمون می پرورانیم.

این یک فکر اشتباه هست که خود رو موفق 100% بدانیم. این باعث ضربه شدید روحی می شود اگر نتونید موفق بشید.

ببینید ما بشر هستیم ... اشتباه هم می کنیم. مهم اونه که اشتباهتمون رو اصلاح کنیم .

ببینید من دوست دارم ارشد رو در دانشگاه تهران در رشته برق بخونم. این فکر بسیار زیباییست.
    من برای 4 سال دانشگاهم برنامه ریختم که کی درس بخونم چه درساهایی رو بردارم کی در مسابقات رباتیک شرکت کنم و چه طور درس هامو یاد بگیرم که رتبم متناسب با قبولی در دانشگاه تهران بیاد ولی باید اینو قبول داشته باشم که خداوند مصلحت انگار واقعی هست و هر جه مصلحت بداند انطور خواهد شد .

شاید افکارم و یا افکارتان باعث موفقیتیتمان بشه ولی سخن اخر اینکه این افکار باید منطقی باشه.

کاربری میاد و میگه من تا الان چیزی نخوندم و میخوام زیر 1000 بیارم ، ایا درسته که من بهشون بگم شما 100% قبولید چون تعداد اندکی در کنکور اینطور موفق شدند ؟ ایا احتمال این طور قبولی ها پایین نیست؟
    ببینید قرار نیست حتما با خوندن در دانشگاه های شهر تهران موفق باشید.سعی کنید فقط و فقط درس بخونید و کاری به رتبه و قبولی نداشته باشید که این یه نوع فکر استرس زاست.
    محتوای مطلب اینکه درست فکر کنیم این درست فکر کردن هست که شخص رو موفق می کنه نه خیال بافی.

14. 4 کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

دوستان عزیز می خوام فقط و فقط منطقی و با امید باشید نه خیال باف!

ببینید این یک حرف ایده ال و غیر عملی هست که ما انچه می شویم که حتما در افکارمون می پرورانیم.

این یک فکر اشتباه هست که خود رو موفق 100% بدانیم. این باعث ضربه شدید روحی می شود اگر نتونید موفق بشید.

ببینید ما بشر هستیم ... اشتباه هم می کنیم. مهم اونه که اشتباهتمون رو اصلاح کنیم .

ببینید من دوست دارم ارشد رو در دانشگاه تهران در رشته برق بخونم. این فکر بسیار زیباییست.
    من برای 4 سال دانشگاهم برنامه ریختم که کی درس بخونم چه درساهایی رو بردارم کی در مسابقات رباتیک شرکت کنم و چه طور درس هامو یاد بگیرم که رتبم متناسب با قبولی در دانشگاه تهران بیاد ولی باید اینو قبول داشته باشم که خداوند مصلحت انگار واقعی هست و هر جه مصلحت بداند انطور خواهد شد .

شاید افکارم و یا افکارتان باعث موفقیتیتمان بشه ولی سخن اخر اینکه این افکار باید منطقی باشه.

کاربری میاد و میگه من تا الان چیزی نخوندم و میخوام زیر 1000 بیارم ، ایا درسته که من بهشون بگم شما 100% قبولید چون تعداد اندکی در کنکور اینطور موفق شدند ؟ ایا احتمال این طور قبولی ها پایین نیست؟
    ببینید قرار نیست حتما با خوندن در دانشگاه های شهر تهران موفق باشید.سعی کنید فقط و فقط درس بخونید و کاری به رتبه و قبولی نداشته باشید که این یه نوع فکر استرس زاست.
    محتوای مطلب اینکه درست فکر کنیم این درست فکر کردن هست که شخص رو موفق می کنه نه خیال بافی.
    با احترام به شما و همه دوستان باید بگم من 100% با قسمتی از حرفاتون مخالفم !
    خیلی دوست دارم راجع به این قانون و حرفایی که این بالا گفتین صحبت کنم ولی ممکنه بحث تاپیک منحرف شه و دوستان شاکی شن !
    موفق باشین !

16. این کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

البته دركنارفكر كردن و باور كردن 2 چيز مهم ديگه هم وجود داره
    1-خواست خدا
    2-تلاش تلاش تلاش....
    موفق باشين
    بازم تک تک جملات بالا تایید میشه !
    منم باهاتون موافقم ولی من بحث اصلیم روی قانون جذب بود که شما یه جمله قشنگ راجع بهش گفتین :
    "افکار ما اینده ما رو می سازند = راز هستي "
    این دو تا موردی که گفتین ( خواست خدا و تلاش ) تو خود قانون وجود داره و جزئی از این قانونه !

شما هم موفق باشین !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •