تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 587 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

بچه ها کجای شیراز ipod گیر میاد؟
    من هر چی میگردم نمیبینم
    فقط نکیسا توی ملاصدرا داره. من چند هفته قبل ازش یه تاچ گرفتم. تو پاساژ جرمن موکت هم همون اول پاساژ سمت راست مغازه دوم ممکنه گیرت بیاد.

2. این کاربر از MusicManiac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نه ببین وقتی ایپاد رو وصل میکنی لودینگ بالا شروع میکنه ضربدر برای کنسل کردن بک اپ بعد که کنسل شد
    اگه میخوای Sync کنی مثل همیشه دکمه SYNC رو بزن تا تبادل اطلاعات انجام بگیره همین ! ...
    ........
    * ممنون از توضیحات محمد حرف حقو زد ! ...در مورد گرم شدن هم عوامل منفجر شدن ایپادتاچ هایی که در 2009 اتفاق افتاده همین امر یعنی گرم شدن باتری بوده حال روبه روی افتاب قرار داده بودند یا زیاد تو شارژ مونده بود ( این به این معنی نیست که ایپادتون منفجر میشه فقط موردهای معدودی بودند)
    * در ضمن با توجه به جنس بدنه ایپاد سعی کنید روی جای گرم یا جایی که نور افتاب بهش برخورد میکنه نذارید چون فلز هست و خیلی زود داغ میشه و همین امر هم باعث خرابی باتری میشه !
    *قبلا هم گفتم اگرم نمیخواید زود به زود شارژ بکنید وقتی اروری که بر مبنای تموم شدن باتری هست که سر 20 % داده میشه باتری رو شارژ بکنید !
    (گرچه برای کسانی که مثل خودم روزی چندبار |sync میکنند این اتفاق نمیوفته !)
    داداش این کاری را که میگیند را انجام دادم (قبلن جواب میداد) ولی حالا ضرب در را که می زنم و بعدش دوباره sinc را بزنم دوباره back up میگیره......

راستی دوستان اگر لینک دانلود nfs shift را دارید و بزارید عالی میشه......
    Last edited by psp2004; 13-02-2010 at 15:39.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

راستی دوستان اگر لینک دانلود nfs shift را دارید و بزارید عالی میشه......
    لینک مستقیم NFS: Shift :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از MusicManiac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر ميشه يه توضيح كوچولو راجه به اين جمله آخرت بده و روشش رو توضيح بده. ممنون.
    بد نیست اگه ماهی یه بار خلاف این عمل کنیم و چرخه شارژ-دی شارژ 0-100 رو دقیق رعایت کنیم تا کالیبره بشه باتری اصطلاحاً.
    روشش رو توضیح بدم یا فلسفه اش رو (یعنی چرا باید این کار رو بکنیم) ؟ .. وگرنه روش اش خب همونه که گفتم : ماهی یه بار ، دو ماهی یه بار (یا بهتره براساس تعداد دفعات شارژ و دی شارژ معمولی --- همون 1/4 تا 3/4 بگیم، فرض کن : 20-30 تا چرخه شارژ معمولی به روشی که گفتم رو وقتی انجام دادی: ) بذار کامل خالی باشه باتری و بعدش بذار 100% شارژ بشه ..
    خب الان چیکار کنم؟
    کجا باتریشو عوض کنم؟ چقدر خرج داره؟ کجا معتبره...
    ممنون
    سوال: در راستای اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که درباره باتری ها زده بودم آیا شما الگوی کار با باتری ات بصورتی بود که کاملاً تخلیه اش کنی و بعدش هم باز فرضاً همون باتری خالی رو چند روز بیکار بذاری؟ ... یا الگوی مرسومی بوده؟ ...

سوال: alarm دستگاه رو چک کن .. شاید خیلی ساده به نظر بیاد .. اما چندین مورد برای دوستان پیش اومده که دستگاه بدون اینکه حواسشون باشه روی alram رفته و مثلاً نصف شبی خودبخود روشن شده و کار کرده!! ...

ضمن اینکه ما از عادات کاربری شما هم بی خبریم ... اگه دوستی فامیلی کسی رو داری که به نظرت تجربه بیشتری به این پلیر داره و میتونه حضوری برای چند روز تست اش کنه فکر خوبیه ..

بهرحال اگه خدای نکرده مشخص بشه که عیب از باتریه ، یا هر کاری که کردی نتیجه ای نگرفتی و خواستی برای تعویض باتری اقدام کنی، احتمالاً 50-60 تومن هزینه برداره .. شاید کمتر .. بسته به انصاف فروشنده ... اگه خواستی خودت باتری رو عوض کنی قطعاً باید کمی هزینه ات کمتر بشه و ضمناً روی وب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تعویض باتری توسط خود کاربر هم وجود داره که میشه استفاده کرد.
    Last edited by seymour; 13-02-2010 at 20:55.

7. 8 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

دوستان آیا برنامه یا راهی هست که بشه بدون استفاده از اینترنت فایل های پی دی اف رو در آیپاد تاچ دید؟

ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا من موندم چی بخرم. هم واسم صدا مهمه هم اینکه اپل دوست دارم و نرم افزاراشو. از یه طرفم به کیفیت ال سی دی خیلی اهمیت میدم که گویا کوون اس 9 خیلی سرتره. بلوتوثم واسم مهمه. از یه طرف گیم هم دوست دارم که اس 9 نداره. راحتی کار واسه جابجایی فایل ها هم واسم مهمه که انگار تو ایپاد تاچ دردسر اما نمیدونم تو اس 9 چجوره. البته این ایکس اف ای کریتیوم صداش عالیه. شما بگین توروخدا

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

میگم حالا که بحث Replace پیش اومد، میخواستم ببینم باتری اصلی پیدا میشه و قیمت حدودا چقده ؟
    خب الان چیکار کنم؟
    این قسمت سئوال سیمور عزیز واقعا جالب بود، آیا شما میذاشتی باتریت تا ته خالی شه و بعد شارژ میکردی، چقد بصورت مداوم میذاشتی تو شارژ بمونه و آیا همیشه همین رویه بود ؟ کلا چه مدلی شارژ میکردی ؟
    هدف از این سئوالا دونستن یه الگوی خوب برای شارژ و پرهیز از آزمون و خطاست که بنظرم هزینه بر و مشکل سازه .
    ممنونم .
    Last edited by fade2amin; 14-02-2010 at 09:22.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آیا برنامه یا راهی هست که بشه بدون استفاده از اینترنت فایل های پی دی اف رو در آیپاد تاچ دید؟

ممنون.
    از برنامه quick office استفاده کن یا ezshare pro یا ifile
    البته اگر وایرلس نداری که باهاش فایلهاتو انتقال بدی باید با ifunbox فایلهاتو انتقال بدی و با ifile توی آیفون یا آی پادت ببینی

12. 3 کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

یه مسئله ای در مورد باطری ها رو بگم که جدیدا دیدم ! و چندین نفر هم بهم گفتن این مشکل هست !(جمله بندی هم یادمون رفته !)

من خودم آیپاد تاچ تری جی دارم ! و این نکته رو خیلی از اوقات دیدم ! وقتی وارد یه برنامه ای میشم که باطری رو زیاد کم میکنه ! باطری مثلا به زیر 20% میرسه !(اون چیزی که ما میبینیم !) ولی وقتی که مثلا یه موزیک معمولی پخش می کنم ! شارژی که نشون میده دوباره زیاد میشه حتی به 50% هم رسیده ! به نظره من مهم ترین مشکل مشکل فریموره ! که این فریموره که اومده یعنی 3.1.3 شنیدم تا حدود خیلی زیادی این مشکل رو برطرف کرده ! ولی خب به دلیل جیل بریک نشدنش برای 3GS و ایپاد های 3g هنوز تستش نکردم ولی اگه شما 3g دارین یا آیپاد 2G هست ! می تونین اوکی کنین ! این جوری که معلومه خیلی خوبه !
    Last edited by bersam; 14-02-2010 at 12:00.

14. 3 کاربر از bersam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من موندم چی بخرم. هم واسم صدا مهمه هم اینکه اپل دوست دارم و نرم افزاراشو. از یه طرفم به کیفیت ال سی دی خیلی اهمیت میدم که گویا کوون اس 9 خیلی سرتره. بلوتوثم واسم مهمه. از یه طرف گیم هم دوست دارم که اس 9 نداره. راحتی کار واسه جابجایی فایل ها هم واسم مهمه که انگار تو ایپاد تاچ دردسر اما نمیدونم تو اس 9 چجوره. البته این ایکس اف ای کریتیوم صداش عالیه. شما بگین توروخدا
    s9 "خیلی" سرتر نیست، اونقدر که مثلاً احساس ضرر کنیم بخاطر خرید آیپاد تاچ .. این تفاوت ها رو باید معقول ببینیم... اگه فیلم دیدن برای شما یه سرگرمی جانبیه که شاید و گاهی سراغش میخوای بری آیپاد تاچ بسیار راضی کننده اس .. به همین ترتیب کیفیت صداش برای فردی که تجربه موسیقی شنیدنش تا حالا بیشتر با موبایل یا کامپیوتر خانگی بوده خیلی هم خوبه ..

پی نوشت: یه نکته جالب درباره xfi2 بگم که در واقع حکایت آیپاد هم هست .. اصولاً hype برای عموم مشتری ها مهمه و روی نظر نهایی شون تاثیر میذاره .. hype خیلی ساده یعنی جو و فضا و اتمسفری که دور یه محصول ایجاد میشه .. انسان چنین موجودیه: وقتی ببینه درباره یه پلیر (فرضاً) صحبت میشه، همه دارن میرن سمتش، جذب میشه ناخودآگاه .. عیناً xfi2 اینطوری بوده: یعنی تا چند وقت پیش من باید با احتیاط می گفتم xfi2 و خیلی ها هم محل نمیذاشتن .. اما به محض اینکه چندتا از دوستان همزمان این مدل رو خریدن، کاملاً جو برعکس شده و همه دنبال این مدل هستند .. جوی که قبلترش روی cowon D2 بود (حدود یکسال پیش) ...

این رو به قصد مذمت نمیگم .. صرفاً دارم مشاهدام رو بیان می کنم.. و اصلاً چقدر خوب که دعوا سر مدلهای معتبر باشه

میگم حالا که بحث Replace پیش اومد، میخواستم ببینم باتری اصلی پیدا میشه و قیمت حدودا چقده ؟
    پاساژ پایتخت .. پاراگراف آخر این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببین.

16. 6 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •