دين و زندگي كتاب سبز خوبه و براي زبان به نظر من كتاب دكتر شهاب اناري
دين و زندگي كتاب سبز خوبه و براي زبان به نظر من كتاب دكتر شهاب اناري
دوست عزيز
يه كتاب هست به نام راضي پايه انتشارات راه علم ، ماشا... رضوي هم مولفشه خيلي خوب درس ميده ، همه چي هم توشه!
فقط بايد يه كتاب تست عالي هم بگيري مثل انديشه فائق يا ...
رمزينه ، حرف نداره ...![]()
سلام
هیشکی تحلیلی گاج سبز و رمزینه رو مقایسه کرده؟
مولفاشون یکیه (کشاورزی) میخواستم ببینم مطالبش هم فرق داره یا نه؟
من خودم گاج سبز دارم راضیم دوستم میخواد بگیره کدومو بهش پیشنهاد بدم؟
من در دسترسم نیست رمزینه یعنی یزد اصلا فکر نکنم باشه! اگه شما 2تاشو باهم میتونین ببینین بگین
ممنون
تیک 8 اصلآ توصیه نمیشه.برای لغات زبان حتمآ کتاب لغات زبان انگلیسی کنکور کتاب سبز تالیف دکتر جابری و دکتر هاشمی رو بگیر.کامل ترین کتاب لغات زبانی که دیدم همین کتاب بوده.شک نکن عالیه.
راستی برای گرامر زبان کتاب های زبان دکتر شهاب اناری انتشارات مبتکران عالیه.رتبه ی اول کنکور 87 ریاضی سجاد فولادی هم این کتاب رو توصیه کرده بود.البته بعد از عید هم کتاب زبان کم حجم و مقوی انتشارات کتاب سبز رو حتمآ مطالعه کن.
اگر هم زبانت از ریشه مشکل داره بهتره اول کتاب زبان انگلیسی از دبیرستان تا دانشگاه تالیف عباس فرزام رو بخونی بعد بری سراغ کتاب هایی که نوشتم.
در کل بهترین کتاب های زبان در بازار مبتکران و کتاب سبز هستند.
از امسال براي reading 2 تا مي دن كه سختم هست . بهترين كتاب بنظرم و كارشناسان علاوه بر شهاب اناري كتاب قلمچي هست كه همش reading هست . حتما بخونيد
به غیر از کتاب قلم چی چه کتابی واسه ریدینگ هست؟از امسال براي reading 2 تا مي دن كه سختم هست . بهترين كتاب بنظرم و كارشناسان علاوه بر شهاب اناري كتاب قلمچي هست كه همش reading هست . حتما بخونيد
ميگم اين ريدينگ قلمچي كتاب آبيه ؟(فقط تسته ؟)
سلام
لطفا چند کتاب مناسب برای این درس ها معرفی کنید.(کتاب تست)
1.فیزیک پایه و پیش(قلمچی خوبه یا نه؟)
2.دیفرانسیل
برای دیفرانسیل چه آموزشی خیلی خوبه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)