سلام دوستان یک سئوال داشتم و اونم اینه که من قبلا یاهو 7 داشتم و حالا یاهو 10 نصب کردم ، آیا یاهو 10 ترافیک بیشتری از ADSL من رو مصرف میکنه!؟؟
اگر اینطور باشه که برم همون 7 رو نصب کنم!؟
ممنون میشم
سلام دوستان یک سئوال داشتم و اونم اینه که من قبلا یاهو 7 داشتم و حالا یاهو 10 نصب کردم ، آیا یاهو 10 ترافیک بیشتری از ADSL من رو مصرف میکنه!؟؟
اگر اینطور باشه که برم همون 7 رو نصب کنم!؟
ممنون میشم
نه دوست عزيز. فرقي نميكنه !!! حالا ممكنه چند مگابايتي فرق داشته باشند،اما اونم فقط در حد چند مگا بايت هست بيشتر نيست.
موفق باشيد.
سلام
دوستان سوالی داشتم
میخوام ببینم میشه اسم تمام کسایی رو که از ابتدای اینکه آیدیرو ساختی و ادشون کردیرو پیدا کرد
منظورم اون آیدی هایی هستش که اد کردی و بعدا پاکشون کردی
میشه فهمید کلا چه آیدیهایی رو اد کردی ؟
معمولا وقتی میخوای آی در رو پاک کنی ازت میخواد که توی address book ذخیره شه یا نه. حالا اگه این کار رو شما انتخاب کرده باشید که اگه به آدرس بوکتون برید میتونید تمام آی دی ها رو که از اول ذخیره کردین رو ببینید.
موفق باشید.
سلام
بله اونو میدونم
مشکل همینجاست که از اونجا هم پاک کردم
البته طبیعی هستش خیلی آیدیهاشون واسه 6_7 سال پیش هستش خیلیارو از لیستشون پاک میکنن
میخواستم اونایی که کلا پاک شدن رو برگردونم بلاخره یه جایی ذخیره شده
به نظرت میشه برگردوند؟
من دو تا سوال داشتم
1- من از نسخه 10.0.0.1102 یاهو مسنجر استفاده می کنم در xp به خوبی کار می کنه ولی در ویندوز سون کار نمی کنه و کانکت نمیشه مشکل چیه؟؟؟؟
2- تصویر ها و کلیپ هایی که من از طریق یاهو مسنجر در اتاق چت دانلود می کنم کامل دانلود نمیشن فقط نام فایل را میاره ولی حجمش 0 بایته چه جوری باید دانلودشون کنم؟؟؟؟
اگه در address book هم نيست، پس راهي ديگه فكر نكنم وجود داشته باشه. حالا واستون سرچ ميكنم اما بعيد ميدونم پيدا شه.
موفق باشيد.
محبت كنيد دو تا سوالتون رو يا توي همون تاپيك هاي جداگونه مطرح كنيد يا اينجا!!!! واسه ادامه توي همونا پاسخ بدين.
موفق باشيد.
سوال اولتون: به منوي كانكشن برو و گزينه ي preference رو انتخاب كن. بعد مطمئن شو كه گزينه ي اول يعني connect directly to the internet فعال هست.
سوال دومتون: اونها رو با چه نرم افزاري دانلود ميكنيد، يا با پيش فرض ويندوز ميگيريد؟؟
منظورتون هم از كاملا د انلود نميشن چيه؟ يعني اينكه نيمه كاره دانلود ميشن و به 100 درصد نميرسن؟!
Last edited by joe_satriani; 26-02-2010 at 14:38.
دوستان ممکنه بفرمایید که واقعا راهی هست که بشه ایدی کسی رو -- کرد و پسوردش رو بدست اورد
بچه ها یک سایتی هست که میگه چه کسانی ما را از لیست خودشون پاک کردند؟
کسی می دونه آن سایته چیه من قبلا یادم بودم ولی الان یادم رفته
نرم افزارهايي براي اين كار هستند كه اكثرشون جواب نميدن و فقط براي تبليغات هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)