تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 208 از 577 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مشترکین ADSL مخابرات توجه ویژه بکنند:
    امروز فهمیدم مخابرات دیگه آخر آخر آخر شاهکاره...یعنی اون ته تهش
    امروز زنگ زدم گفتم اگه جواب درست حسابی دادن که هیچ و گرنه میرم اونجا......
    براش گفتم که چند شب پیش چه اتفاقی افتاده و توی تنظیمات مودم من تنظیمات مودم یه نفر دیگه بوده...جواب داد که بعضی وقتا ممکنه خط به خط بشه و شما به تنظیمات مودم یکی دیگه دسترسی پیدا کنید!!!!!!!!!
    بعد از من خواهش کرد که اگه چنین چیزی دوباره برای من رخ داد فیش تلفن را بکشم بیرون و کامپیوتر را ریست بکنم!تا تنظیمات اون شخص بره روی هوا!جالبیش اینجاست که از من خواهش کرد که به اون تنظیمات دست نزنم و سوء استفاده نکنم
    بهش گفتم این چه وضعشه این از این پشتیبانیتون اون از اون سرعتتون که یه روز خوبه یه روز بد،کار بلد نیستین بدید دست شرکتای خصوصی...گفت من اینجا هیچ کارم ولی مطمئن باشید تا چند وقت دیگه همه ی مشکلات حل میشه و ما بهترین سرویس دهی را داریم(وعده ی سرخرمن)
    و اما نکته ی اصلی:
    اگه توی اینترنت اکسپلور 192.168.1.1 را وارد کرده و بعد در هر دو کادر admin را وارد کنید به تنظیمات مودم میروید.در قسمت advanced و سپس wan می تونید در قسمت edit جزئیات را مشاهده کنید.حالا اگر در این قسمت جای یوزرنیم شما چیز دیگه ای نوشته شده باشه،یعنی شماره یه فرد دیگه باشه دیگه میشه فاجعه!یعنی شما می تونید با یک برنامه ی رمز گشا پسوردی که به شکل دایره های توپر نوشته شده را کشف کنید...خب حالا یوزرنیم پسورد شخص دست شماست...تنظیمات مودم شما هم که با او یکیه؟چه می کنید؟
    حتما هر روز به حجم مصرفی خود سرکشی کنید،ممکنه کس دیگه ای همین شیطنت را با شما بکنه و از حجم شما استفاده کنه...حواستون باشه

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اتفاقا من چند وقت پیش رفتم 15 هزار تومان شارژ کردم
    حالا شده 2 هزار تومان
    من دانلود داشتم شاید حدود 2 گیگ ولی این همه کم کرده
    احتمالا یعنی کسی دیگه داره از اینترنت من استفاده میکنه؟
    اگه پسووردش رو عوض کنم درست میشه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    آقا هر حرکتی خواستید بکنید دسته جمعی با این مخابرات
    ما هم هستیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اتفاقا من چند وقت پیش رفتم 15 هزار تومان شارژ کردم
    حالا شده 2 هزار تومان
    من دانلود داشتم شاید حدود 2 گیگ ولی این همه کم کرده
    احتمالا یعنی کسی دیگه داره از اینترنت من استفاده میکنه؟
    اگه پسووردش رو عوض کنم درست میشه؟
    ممنون
    احتمالش که هست اما نمی شه 100 درصد گفت ولی موضوع اینه که یوزرنیم و پسورد ما در امنیت نیست.
    بهترین راهکار اینه که پسورد ساده نذارید.بعضی برنامه ها هستند که پسوردهای عجیب غریب تولید می کنند(اسمش یادم نیست) از اونا میشه استفاده کرد.و یا این که چند روز یکبار پسورد را عوض کنیم.
    حالا این جای خوب ماجراست اگه تنظیمات مودم ما رو یه شخص دیگه هم داشته باشه خیلی کارا میتونه با مودم بکنه
    Last edited by yuzarsiff; 27-06-2010 at 12:57.

5. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام میشه منو راهنمایی کنید؟
    نیاز من به یه اینترنت پرسرعته برای یه ماه با 4 گیگ حدودا دانلود با سرعت حدود 100 تا 120 و شبانه رایگان با 60 70 تا خیلی هم زود میخوام کارمو راه بندازن
    قبلا پیشگامان نصف جهان داشتم 512 الان سه ماهش تموم شده تمدیدشم نکردم برا همین پرتمو جمع کردن
    ممنون
    دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

هیچ کدومشون شبانه 60-70 نمیدند قبلا شاید اما الان اصلا--پارس بعضی وقتا به کلش میزنه سرعتای عجیبی از خودش در میکنه بازم میگم بعضی وقتا -خیلی وقتا هم داغونه روزانه هم به نظر من صبا بعد هم شاتل

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

نه صبانت رو که بیخیال
    شاتل هم تعرفه هاش به درد خودش میخوره اینقدر گرونه بهترین سرویساش تازه با پیشگامان برابری میکنه و گرنه سرویس ارزونش که همه ازش مینالن من با همون پیشگامان اولا که خریدم شبا 50 تا دانلود بود روزم 80 90 100 ولی بالاتر نود زیاد نمیموند بیشتر روی نود اگه سرور دانلودش خوب بود ولی به عید که خورد و اون چهار روز مجانی خراب شد سرعتا تا اخرای عیدم خراب بود بعدم که تموم شد اینترنتم به خاطر درس تمدید نکردم حالا فکر کنم خوب شده باشه دوباره میرم میگیرم

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
    شما شک نکن در حال حاظر پیشگامان بهترین گزینه هست...
    راستی جالبه ماه پیش 256 شارژ کرده بودم سرعتم 70 بود حالا این ماه 128 شارژ کردم سرعتم 60 هست...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مشترکین ADSL مخابرات توجه ویژه بکنند:
    امروز فهمیدم مخابرات دیگه آخر آخر آخر شاهکاره...یعنی اون ته تهش
    امروز زنگ زدم گفتم اگه جواب درست حسابی دادن که هیچ و گرنه میرم اونجا......
    براش گفتم که چند شب پیش چه اتفاقی افتاده و توی تنظیمات مودم من تنظیمات مودم یه نفر دیگه بوده...جواب داد که بعضی وقتا ممکنه خط به خط بشه و شما به تنظیمات مودم یکی دیگه دسترسی پیدا کنید!!!!!!!!!
    بعد از من خواهش کرد که اگه چنین چیزی دوباره برای من رخ داد فیش تلفن را بکشم بیرون و کامپیوتر را ریست بکنم!تا تنظیمات اون شخص بره روی هوا!جالبیش اینجاست که از من خواهش کرد که به اون تنظیمات دست نزنم و سوء استفاده نکنم
    بهش گفتم این چه وضعشه این از این پشتیبانیتون اون از اون سرعتتون که یه روز خوبه یه روز بد،کار بلد نیستین بدید دست شرکتای خصوصی...گفت من اینجا هیچ کارم ولی مطمئن باشید تا چند وقت دیگه همه ی مشکلات حل میشه و ما بهترین سرویس دهی را داریم(وعده ی سرخرمن)
    و اما نکته ی اصلی:
    اگه توی اینترنت اکسپلور 192.168.1.1 را وارد کرده و بعد در هر دو کادر admin را وارد کنید به تنظیمات مودم میروید.در قسمت advanced و سپس wan می تونید در قسمت edit جزئیات را مشاهده کنید.حالا اگر در این قسمت جای یوزرنیم شما چیز دیگه ای نوشته شده باشه،یعنی شماره یه فرد دیگه باشه دیگه میشه فاجعه!یعنی شما می تونید با یک برنامه ی رمز گشا پسوردی که به شکل دایره های توپر نوشته شده را کشف کنید...خب حالا یوزرنیم پسورد شخص دست شماست...تنظیمات مودم شما هم که با او یکیه؟چه می کنید؟
    حتما هر روز به حجم مصرفی خود سرکشی کنید،ممکنه کس دیگه ای همین شیطنت را با شما بکنه و از حجم شما استفاده کنه...حواستون باشه
    ایول به این سرویس دهیییییی باباااااااااااااا، جدا که شاهکاره.من شنیده بودم همچین چیزی رو ولی فکر نمی کردم واقعا اینجوری بشه! باید به مخابرات تبریک گفت که حتی نمی تونه امنیت یوزراشو تامین کنه، واسه جامعه adsl داران مخابرات و جناب خود مخابرات نهایت تاسف را دارم و از خداوند متعال برای همه مشترکین آرزوی صبر و توفیق الهی را دارم
    خدا به همه مشترکین مخابرات صبر و تحمل عنایت فرماید
    آمین

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

شما شک نکن در حال حاظر پیشگامان بهترین گزینه هست...
    راستی جالبه ماه پیش 256 شارژ کرده بودم سرعتم 70 بود حالا این ماه 128 شارژ کردم سرعتم 60 هست...
    کی گفته پیشگامان بهترینه؟!!! فعلا بهترین سرویس دهنده و بهترین سرعت بدون شک مخابراته!!!!! که البته این لطف شامل حال ما شده و از سرویس بسیار عالیه مخابرات داریم فیض می بریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

سلام
    آقا هر حرکتی خواستید بکنید دسته جمعی با این مخابرات
    ما هم هستیم
    من، تو ،او... همه با هم ما میشویم و مخابرات را به سزای اعمالش می رسونیم!!

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کی گفته پیشگامان بهترینه؟!!! فعلا بهترین سرویس دهنده و بهترین سرعت بدون شک مخابراته!!!!! که البته این لطف شامل حال ما شده و از سرویس بسیار عالیه مخابرات داریم فیض می بریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آخه برادر من سرعت اگه در حد گیگا باشه ولی پهنای باند و ترافیک کم باشه چه فایده داره...
    شبانه رایگان اگه نباشه که اصلا برای کاربرانی که دانلود اونم در سطح متوسط به بالا دارند مناسب نیست...
    خلاصه اگه مخابرات جواب گو بود مطمئن باش مابقی سرویس دهنده ها به خاک سیاه میشستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •