مشترکین ADSL مخابرات توجه ویژه بکنند:
امروز فهمیدم مخابرات دیگه آخر آخر آخر شاهکاره...یعنی اون ته تهش
.gif)
امروز زنگ زدم گفتم اگه جواب درست حسابی دادن که هیچ و گرنه میرم اونجا......
.gif)
براش گفتم که چند شب پیش چه اتفاقی افتاده و توی تنظیمات مودم من تنظیمات مودم یه نفر دیگه بوده...جواب داد که بعضی وقتا ممکنه خط به خط بشه و شما به تنظیمات مودم یکی دیگه دسترسی پیدا کنید!!!!!!!!!
بعد از من خواهش کرد که اگه چنین چیزی دوباره برای من رخ داد فیش تلفن را بکشم بیرون و کامپیوتر را ریست بکنم!تا تنظیمات اون شخص بره روی هوا!جالبیش اینجاست که از من خواهش کرد که به اون تنظیمات دست نزنم و سوء استفاده نکنم
.gif)
بهش گفتم این چه وضعشه این از این پشتیبانیتون اون از اون سرعتتون که یه روز خوبه یه روز بد،کار بلد نیستین بدید دست شرکتای خصوصی...گفت من اینجا هیچ کارم ولی مطمئن باشید تا چند وقت دیگه همه ی مشکلات حل میشه و ما بهترین سرویس دهی را داریم(وعده ی سرخرمن
.gif)
)
و اما
نکته ی اصلی:
اگه توی اینترنت اکسپلور 192.168.1.1 را وارد کرده و بعد در هر دو کادر admin را وارد کنید به تنظیمات مودم میروید.در قسمت advanced و سپس wan می تونید در قسمت edit جزئیات را مشاهده کنید.حالا اگر در این قسمت جای یوزرنیم شما چیز دیگه ای نوشته شده باشه،یعنی شماره یه فرد دیگه باشه دیگه میشه فاجعه!یعنی شما می تونید با یک برنامه ی رمز گشا پسوردی که به شکل دایره های توپر نوشته شده را کشف کنید...خب حالا یوزرنیم پسورد شخص دست شماست...تنظیمات مودم شما هم که با او یکیه؟چه می کنید؟
.gif)
حتما هر روز به حجم مصرفی خود سرکشی کنید،ممکنه کس دیگه ای همین شیطنت را با شما بکنه و از حجم شما استفاده کنه...حواستون باشه
.gif)