سلام انگار مارایادتون رفته یکی کمک کنه
سلام انگار مارایادتون رفته یکی کمک کنه
سلام. توی مخاطبین؟ توی log باید باشه.اینجا رو چک کن : settings/ app/log ببین روی no log نباشه.
بچه ها چرا اصلا بازی روی گوشی ما نصب نمیشه ؟
میگه
error
application will be closed
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
یعنی باز نمیشه
فرمتش چیه ؟؟؟ جاوا یا سیمبین ؟؟بچه ها چرا اصلا بازی روی گوشی ما نصب نمیشه ؟
میگه
error
application will be closed
4 تا سوال دارم
چجوری میشه موقع انتخاب زنگ ساعت همه صداهای موجود در گوشی رو یکجا باز نکنه و قابلیت انتخاب پوشه داشته باشیم! ؟
دوم اینکه برای بالاتر رفتن سرعت گوشی چه کارایی میشه انجام داد؟
سوم اینکه موقعی که تو گالری قسمت ویدئو میرم دیگه نمیتونم برگردم صفحه قبلی و باید با دکمه قرمر از منو کلا خارج بشم
آخرین سوالم، فایل های wmv رو با Core player نمی تونم بخونم البته با نرم افزار خود گوشی میشه، ولی موقعی که عقب و جولش میکنم صدا و تصویرش در حد یکی دو ثانیه ناهماهنگ میشه، باید چکار کنم؟
ممنونم میشم راهنمایی کیند
Last edited by miladddd; 08-05-2010 at 18:28.
سلام
میخواستم بدونم که کلید میانبر جانبی ( همون که زیر چراغ آبی gps هست) رو چطوری میشه تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو اجرا کنه ؟
قبلا این کار رو انجام دادم ولی حالا هرچی میگردم جاشو پیدا نمی کنم
setting\general\own keyسلام
میخواستم بدونم که کلید میانبر جانبی ( همون که زیر چراغ آبی gps هست) رو چطوری میشه تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو اجرا کنه ؟
قبلا این کار رو انجام دادم ولی حالا هرچی میگردم جاشو پیدا نمی کنم
سوالای خودمم یکی جواب بده!
4 تا سوال دارم
چجوری میشه موقع انتخاب زنگ ساعت همه صداهای موجود در گوشی رو یکجا باز نکنه و قابلیت انتخاب پوشه داشته باشیم! ؟
سوم اینکه موقعی که تو گالری قسمت ویدئو میرم دیگه نمیتونم برگردم صفحه قبلی و باید با دکمه قرمر از منو کلا خارج بشم
آخرین سوالم، فایل های wmv رو با Core player نمی تونم بخونم البته با نرم افزار خود گوشی میشه، ولی موقعی که عقب و جولش میکنم صدا و تصویرش در حد یکی دو ثانیه ناهماهنگ میشه، باید چکار کنم؟
سلام بالاخره خودم برنامه رو پیداکردم برین داخل پوشه برنامه----بعدش بروز اوری انتخاب کنید----بعد به اینترنت وصل بشین----برنامه conversationروانتخاب کنید تا دانلود بشه بعد از نصب در قسمت مخاطبین قسمتی اضافه شده که تمام پیامهاوتماسایی که گرفتین بامشخصات نشون میده
1.همچین امکانی نیست !4 تا سوال دارم
2.کلاس رم بالا باشه ... یه سری فایل ها هم هستند که باید پاک بشن اما توصیه نمیشه چون ممکنه به گوشی آسیب وارد شه
3.عجیبه ... با آپدیت یا مستر ریست شاید درست شه
4.کورپلیر نمی نونه wmv پخش کنه .. اگه رزولوشنش 320 در 240 باشه اون مشکل پیش نمیاد .. در ضمن بیت ریتش نباید زیاد بالا باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)