والا اون مال قدیما بود اما الان سرم که دیگه شلوغه کمتر بحث ها رو چک می کنممحمد اگه بدونه جواب سوالي درست نيست خودش مياد جواب صحيحش رو ميده
اما اگه فكر كنه درسته ديگه جوابي نميده
مگه نه رجيستر
والا اون مال قدیما بود اما الان سرم که دیگه شلوغه کمتر بحث ها رو چک می کنممحمد اگه بدونه جواب سوالي درست نيست خودش مياد جواب صحيحش رو ميده
اما اگه فكر كنه درسته ديگه جوابي نميده
مگه نه رجيستر
سلام
این لپ تاپ چطوره؟ همقیمتش مدل بهتری پیدا میشه؟
Vostro 1500
CPU 2.5 T9300 6M Cache
Ram 4 GIG DDR2
Graphic 8600 GT حافظه = 256 مگ خودش داره و 750 تایی هم از رم میگیره. در نتیجه 1 گیگ.
Hard 250
Monitor 15.4 Inch Wide
قیمت 1440
دو بازی Lynch & Kane و COD4 رو تست کردم, با گرافیک بسیار بالا روان اجرا میکنه.
ویستا به کارت گرافیکش امتیاز 4.7 داد که از بقیه قطعاتش پایینتر بود و در نتیجه امتیاز کل شد 4.7.
(راستی Vostro 1520 هم هست که جدیدتره اما با مشخصات ضعیفتر مثل رم 2 گیگ قیمتش 1490 هست. صفحه اش TFT هست و پورت جدید هم داره.)
لطفا در مورد vaio fw توضیح بدید کی تو ایران می یاد و ا توجه به
این که تو سایت سونی بلاترین کنفیگشو قیمت زده1769$ به نظرتون تو ایران چقدر در یمییاد
راستیATI Mobility Radeon™ HD 3470 with Total Available Graphics Memory of 1530MB با کدوم کارت جیفورس
قابل مقایسه و به در بازی می خره یا نه؟
Last edited by angels_eye2006; 22-07-2008 at 13:51.
سلام
آقا من امروز این فروم رو پیدا کردم!
لپ تاپ توشیبا تکرا دارم که می خوام عوضش کنم! چون یه کم وزنش داره اذیتم می کنه و می خوام سبک وزن بخرم! اما بین سونی و دل موندم که کدوم رو انتخاب کنم!
Dell XPS M1330-F
Sony SZ
که مشخصات دل رو در ادامه آوردم! حالا می خوام یه لطف بهم بکنید و راهنماییم کنید! چون نمی خوام به خاطر مونیتور خوب سونی کلی پول بابتش بدم! البته من این لپ تاپ رو واسه همه کاری می خوام از کار با نرم افزار مهندسی گرفته تا فیلم و بازی!
از کسایی که سونی دارم می پرسم همه می گن سونی و از کسایی که دل دارن همه می کن دل بخر!
حالا از شما خواهش می کنم که کمکم کنید و بهم درست و حسابی کمک کنید
اما مشخصات دل
نام نوت بوك Dell XPS 1330-F
دل ايکس پي اس 1330 نوع نوت بوك سبک وزن ساخت ايرلند پردازنده نوع پردازنده Core 2 Duo سرعت پردازنده 2.5 گيگابايت حافظه Cache 6 مگابايت مادربورد نوع تراشه
سرعت Bus 800 مگاهرتز حافظه حافظه RAM 3072 مگابايت نوع حافظه RAM DDR2 SDRAM سرعت حافظه RAM
حداكثر حافظه RAM قابل نصب
هارد ديسك 320 گيگابايت مشخصات هارد ديسك 5400 RPM درايو نوري DVD/RW صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش 13.3 اينچ نوع صفحه نمايش XBrite نسبت صفحه نمايش WXGA حداكثر رزولوشن 1280*800 ساير مشخصات كارت گرافيكي GeForce 8400 GS - 895 MB مودم دارد 56k كارت شبكه (LAN) دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN) دارد WiFi دارد iLink ندارد بلوتوث دارد كارت خوان (Memory Reader) دارد وب كم دارد باتري Li-Ion مدت كاركرد باتري 3 ساعت باتري دوم No وزن 1.8 كيلوگرم ابعاد
سيستم عامل Microsoft Windows Vista ساير امكانات
با تشکر منتظر راهنمایی همه دوستان محترم هستم!
راستی هنوز توی این فروم تازه واردم و تازه این اولین پست من هستش
با تشکر
اودکس
1. ببین اولا xps ها به خصوص 1330 جدیدا بسیار افت کیفیت پیدا کردن.
2. 13.3 واسه بازی و فیلم اصلا جالب نیست.
3. اگه دوست داری می تونی سونی بگیری و 600 $ پولتو واسه اسم سونی دور بریزی.
4. اگه زیاد روی بسیار سبک بودن تاکید نداری پیشنهاد من 14.1 اینچی های hp هست مثل dv 2860 , قوی و نسبتا سبک ( 2.4 kg ) ( چون اکثر مدل ها 2.7 یا 2.8 کیلو هستن )
5. وزنش ایده ال هست و هیچ درد سری واست ایجاد نمیکنه . ((( تضمین )))
.................................................. .................................................. ...................................
cpu : 2.5 6meg cache - bus 800
ram : 4 gig
vga : geforce 8400
hard : 320 gig
lcd : 14.1 inch
windows : wista H
weight : 2.4 kg
با گارانتی ایران اچ پی : 1,560000
******* موفق داداش
Last edited by ravani_13; 22-07-2008 at 19:45.
سلام
چرا کسی به عهده نمیگیره که لیست قیمت ها رو هر چند روز یکبار بزاره تا این همه سوال تکراری ایجاد نشه ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟ .
Last edited by ravani_13; 22-07-2008 at 22:26.
سلام
1. registered user شما گفتین در hp , lcd کم میاره ایا منظورت نسبت به sony هست ? یا اینکه کلا lcd , hp خوبی نداره ?
2. اگه گیم باز حرفه ای نباشم و بیشتر کارم نت باشه , فیلم و تا حدی بازی و زیبایی و وزن هم واسم اهمیت داشته باشه + lcd , کدوم رو پیشنهاد میدی ؟ xps 1530 (2.5 ) - dv 6880 ( sangine ) - dv 2860 ( درکل یکی رو بگوهااااااااااااااااااااا نگو همشون خوین )
3. بین موارد بالا lcd کدوم بهتره و این اختلاف در چه حدی هست ? ( تابلو هست یا نه )
مرسی
داداش فکر نکنم این جوری هم که میگین باشه یعنی چون فقط اسمش vaio گرونه!
حتما باید یه برتری نسبت به dell داشته باشه .
نه تا اينقدر... اما اينم هست
اين هم نظر منه ميتوني نظر كساي ديگه رو هم بپرسي
حرف persia007 رو تایید می کنم .
لپ تاپ های سونی نسبت به برندهای دیگه تازه با کانفیگ پایین تر 500-600 هزار تومان گرونتره و تنها دلیل قانع کننده این شرکت lcd های کمی شفاف تر است . ایا شما رو قانع میکنه ؟؟؟؟خیلی ها که قانع نشدن و تعدادشون هم کم نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)