تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 350 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی control panel وقتی کپی کردی اول یه بار گوشیتو ریستارت کن بعد برو تو کنترل پنل

گزینه more بزن بعد اینو انتخاب کن view as Gride

اگر view as gride میامد که دیگه مشکلی نداشتم که

بنيامين خان شما آيكن هايي كه تو تاپيك زير حامد جان آپ كرده رو بريز ، اگه بازم تغيير نكرد اون موقع مشكل از گوشيته

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینا که ربطی به گوشی ندارن که گوشی خراب باشه یا درست همش به نرم افزار ربط داره که تازه فقط برای من اینطوری نیست mmd12 هم داره میگه عین من میاد آیکن هاش وسطیا نمیان سمت چپ هم وسطیش نمیاد این چندتا پکی که من امتحان کردم همش همین طور بوده حالا اینم که شما دادی امتحان می کنم+اونی که mmd12 گفت فقط یکیش نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض چه فرقی میکنه

من گوشیم P990هست حالا فرض محال که این گزینه fine هم راه بیوفته فرقی نمی کنه باز همون کیفیت هستش البته نظر من اینه از ما گفتن بود

3. این کاربر از mbm2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بازم سلام 007 عزيز آره برادر همون رو نصب كردم نسخه جديدشFLSH منظورمه .حتي فايلهاي word رو با اون ميشه باز كرد ولي flash رو نميتونه باز كنه و همون ارور رو ميده اگه بتوني كمكم كني واقعاً ممنونت ميشم. چون اين يه معضلي شده واسه من.
    اگر هم نشد سرت سلامت آقا از شما به ما خيلي رسيده.
    بازم ممنونم
     منظورم این فایله:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حتما روی درایو C نصبش کن.

افزایش کیفیت دوربین

1- مثل همیشه اول گوشی را هک
    2- فایل دانلود شده را باز کنید و از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.
    3- فایل ها را در مسیر های داده شده کپی کنید
    ...........................

و اما تغییرات :

1- در حالت Burst 4 عکس پشت سر هم گرفته می شود که به 6 رسید هاست

2- مقدار زوم از 250 به 400 ارتقاء پیدا کرده است

3- seft timer از 20 ثانیه به 30 ثانیه افزایش پیدا کرده است.
    4- افزایش کیفیت دوربین
    5- افزایش حجم عکس ها نزدیک به 1 مگابیت
    6- نحوه اسم گذاری عکس ها به صورت Pict0123 در آمده است.
    7- نحوه اسم گذاری فیلم ها به صورت Vid0456 در آمده است.
    8- shutter sounds و seft timer sounds های جدید

در ضمن گوشيتون بايد آخرين فريمور باشه

توجه مهم : از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
     با تشکر از دوستمون
    این هک همه چیزش اسمی هست و هیچ تاثیری رو کیفیت نداره.چون اصلا با فایلهای درایور دوربین کاری نداره.
    حتی یه مشکل هم داره.من یه عکس گرفتم که حجمش فکر کنم با این روش روی 1.3 مگابایت میرفت و گوشی پیغام Not enoje memory رو میداد و عکس رو ذخیره میکرد.
    پس زیاد توصیه نمیشه.

موفق باشید

5. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sekke2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

007 جان واقعاً كه محشري به خدا اينهمه توي سايتها گشتم ولي خودت آخرشي. من مخلص اين تاپيك و بروبچه هاش مخصوصاً جنابعالي بودم ولي الآن ديگه چيزي نمي تونم بگم بازم ممممممممننننننننننونم.
    Last edited by sekke2008; 14-09-2008 at 15:56.

داره خودمونی میشه mehdi yari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

هشدار: آقا این برنامه مشکل داره و مصرف باطری رو دو سه برابر زیاد میکنه . من نصب کردم مجبور بودم روزی دو بار گوشیمو شارژ کنم و بعد پاکش کردم درست شد. انگار این برنامه دوربین رو روشن نگه میداره!!!
    دقيقاً تاييد ميشه! مثل خوره شارژ گوشي رو ميخوره! گوشي رو تو حالت استندباي ميزارم شارژش کم ميشه چه برسه به وقتي که باهاش کار ميکنم...

این هک همه چیزش اسمی هست و هیچ تاثیری رو کیفیت نداره.چون اصلا با فایلهای درایور دوربین کاری نداره.
    حتی یه مشکل هم داره.من یه عکس گرفتم که حجمش فکر کنم با این روش روی 1.3 مگابایت میرفت و گوشی پیغام Not enoje memory رو میداد و عکس رو ذخیره میکرد.
    پس زیاد توصیه نمیشه.
    منم هر کاري که کردم تغييري تو کيفيت نديدم! به قول شما همه چيش اسمي هست! ولي تغيير صداش بد نبود!
    Last edited by mehdi yari; 14-09-2008 at 16:34.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستمون
    پس زیاد توصیه نمیشه.
    چجوري ميشه حجم عكس تغيير كنه ولي كيفيتش بهتر نشه ؟؟ همون جوري كه گفتم ورژن اول اين هكه ، اميدوارم تو ورژن هاي بعدي درست بشه

9. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان كه p990 دارن تونستن در حالت فليپ بسته آيكن چهارم رو تغيير بدن يا نه ؟؟؟
    اگه نتونستن بگن كه من آموزششو بزارم

داره خودمونی میشه sekke2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چجوري ميشه حجم عكس تغيير كنه ولي كيفيتش بهتر نشه ؟؟ همون جوري كه گفتم ورژن اول اين هكه ، اميدوارم تو ورژن هاي بعدي درست بشه
    امير جان كيفيت عكس فقط مربوط به حجمش نيست تو ميتوني توي كامپيوتر با picture manager عكس رو حجمش و تا اندازه اي كه بخواي بالا ببري ولي رزوليشن و كيفيت عكس بالانميره. شايد توي اين قسمت از گوشي هم اينطوري ميشه البته بايد كار بيشتري روش بشه شايد هم در نوع عكاسي كيفيت هم تغيير كنه.
    بايد ديد بچه هاي ديگه چه كار مي كنن چون هك جالبيه فكر كنم تحقيق روش زياد بشه.

اطلاعيه اطلاعيه اطلاعيه
    جهت بررسي هك دوربين حتماً صفحه 210 رو بخونيد
    Last edited by sekke2008; 15-09-2008 at 08:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه se-k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

برای فایلهایی که جایگزین نمیشن خیلی راحت اونا رو پاک کنید و برای اونا که جایگزین میشن قبلش از فایلهای اصلی یه کپی بگیرید.
    007 جون من اون تغییر مسیر سیو شدن رو میگم که یه فایل sis هست و من نصبش کردم ولی الان نمیتونم uninstall ش کنم .. ت.ی درایو z فایلهاشو پیدا کردم ولی پاک نمیشن.. از توی control panel هم uninstall نمیشه هی ارور میده میگه can not uninstall به نظر شما چه کار کنم؟

در ضمن یه مشکل دیگه هم هست که امروز متوجه شدم چرا وقتی flash player رو نصب کردم جایگزین more application شده؟ اصال این گزینه در multimedia نیست دیگه.. میدوند کدوم رو میگم؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

007 جون من اون تغییر مسیر سیو شدن رو میگم که یه فایل sis هست و من نصبش کردم ولی الان نمیتونم uninstall ش کنم .. ت.ی درایو z فایلهاشو پیدا کردم ولی پاک نمیشن.. از توی control panel هم uninstall نمیشه هی ارور میده میگه can not uninstall به نظر شما چه کار کنم؟

در ضمن یه مشکل دیگه هم هست که امروز متوجه شدم چرا وقتی flash player رو نصب کردم جایگزین more application شده؟ اصال این گزینه در multimedia نیست دیگه.. میدوند کدوم رو میگم؟
    متاسفانه اینجور هکها تا جایی که من میدونم قالب برگشت نیست. مگه اینکه بدونی فایل نصبی چه چیزایی رو کپی با جایگزین میکنه و اونا رو پاک یا فایل اصلی رو جایگزین کنی.برای اینکار هم باید تو درایو C بگردی نه دروایو Z

در مورد روش جدید پخش فلش یادم رفت بگم که جایگزین more application میشه.البته به درد ماها نمیخوره.به درد شما میخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •