واقعاً ممنون
امّا همون طور که گفتم می تونم بازی کنم .
می خواستم اگه چیز اظافی دانلود کردم بتونم بریزم .
پس باید دوباره بازیو نصب کنم .
واقعاً ممنون
امّا همون طور که گفتم می تونم بازی کنم .
می خواستم اگه چیز اظافی دانلود کردم بتونم بریزم .
پس باید دوباره بازیو نصب کنم .
آقا يه سوال خيلي منو داشت آزار ميداد اونم اينكه توي هر شهر فقط يه خونواده رو ميشه بازي كرد؟چون توي The sims 1 و The Sims 2 همه خونواده ها رو ميشد بازي كرد.بعدم اينكه نميشه شهر ساخت؟ببخشيد اگه سوالام يكم ابتداييه ولي چون از طرفداراي قديمي سيمزم ولي اين سري رو زياد بازي نكردم دوست داشتم تا جايي كه ميشه باهاش حال كنم.![]()
سلام دوست خوب!, چرا می شه با یه خونواده ی دیگه بازی کرد, کافیه از منویی که با دکمه ی سه نقطه میاد Edit Town رو انتخاب کنید بعد که شهر رو دیدید سمت چپ صفحه یه دکمه ی آبی هست روش وایسید می نویسه Change Active Household اونرو بزنید بعد اون خانواده ای رو که می خواید انتخاب کنید(آلبته آرزوهای سیمی داشتید باهاش بازی می کردید پاک میشه!آقا يه سوال خيلي منو داشت آزار ميداد اونم اينكه توي هر شهر فقط يه خونواده رو ميشه بازي كرد؟چون توي The sims 1 و The Sims 2 همه خونواده ها رو ميشد بازي كرد.بعدم اينكه نميشه شهر ساخت؟ببخشيد اگه سوالام يكم ابتداييه ولي چون از طرفداراي قديمي سيمزم ولي اين سري رو زياد بازي نكردم دوست داشتم تا جايي كه ميشه باهاش حال كنم.![]()
راجع به شهر هم نمی شه ساخت!!(شاید هم فعلا نمی شه!)
موفق باشید.
SIMs 3 Add-on Mod v0.02 by IW
This MOD will add new/enhance textures to your Sims 3 game.
Add-on on in this MOD are below. What is New in this version is in RED.
1) Muscle tone for Male's (so they don't look like a barbie doll as much, more realistic). Beta v0.1
2) Female are more defined (more realistic, not so barbie like) Final v.1.0
3) Brest Mesh (Brest are more defined when in swimwear, with gravity effects) Beta v0.1
4) Eye Replacements (Gives you slicker/better shine in the eyes, fully customizable) Final v2.0
5) Nails (This will give your males & females new nail colors, fully customizable) Final v1.0
6) Toe Nails (For women only, do there nails, fully customizable) Final v1.0
7) Baby Bottle (Real Milk look know, no more of that green goo) Final v1.0
8) Shiny Lip Gloss (Just give a better shine to your lip glows colors, fully customizable) Final v1.0
9) Life & Flame Fruit (Now you can just buy these fruits at the store and no need to plant them)
10) Censor Patch (This will remove those ugly pixel blocks on your Sims)
11) Hidden Traits (This will un-lock some extra traits for your Sims)
MOD v0.02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي داداش خيلي لطق كردي.
این دیگه آخر مسخره بازیه !
من تو خونمم دزد میاد جلو چشمم مبلمو می دزده می بره و هیچکاری هم نمی تونم بکنم !!!!![]()
خب دوست عزيز، يه دزدگير بخريد بزاريد كنار در ورودي تا پليس بياد خودش كارا رو بكنه!.
دزدگير يه شكل مكعبي داره!.
موفق باشيد.
میخواستم بگم من حدود 2 هفته است که sims 3 بازی می کنم.بازی رو از آشنا گرفتم.اما چون احتمالا بازی از ارشاد مجوز نمی گیره نباید تو ویترین مغازه ها دنبالش باشید.88/5/1
سلام
ولی فکر کنم باشه ...
چند تا از دوستان تو همین تاپیک گفتن که بازی سیمز خیلی زودتر از این که در فروشگاه های اینترنتی بیاد تو مغازه ها اوده بود...
شاید یه مدت دیگه پیدا نشه ولی الان که تازه اولشه فکر کنم میشه پیداش کرد ...![]()
چه جالب من تا حالا دزد ندیدم ... خیلی وقته که در حسرت دیدن یه دزدم !!!این دیگه آخر مسخره بازیه !
من تو خونمم دزد میاد جلو چشمم مبلمو می دزده می بره و هیچکاری هم نمی تونم بکنم !!!!![]()
شاید چون خونه ی فقیرانه ایی دارم به خودش زحمت نمیده بیاد !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)