بچه ها امروز تو جاده یه سنگریزه از لاین مقابل محکم خورد به زیر گوشه ی چپ شیشه ی جلو و رفته رفته ترکش به اندازه ی نوک انگشت شد .الان چیکار کنم؟
بچه ها امروز تو جاده یه سنگریزه از لاین مقابل محکم خورد به زیر گوشه ی چپ شیشه ی جلو و رفته رفته ترکش به اندازه ی نوک انگشت شد .الان چیکار کنم؟
سلام
ببین دوست عزیزم بهترین منبع برای شما دفترچه اتومبیل هست اگه که من یه راهنمایی کنم بر اساس تجربه خودم ممکنه درست نباشه و یا حتی ایراد هم داشته باشه!
اما در کل یسری چیز ها هست باید رعایت کرد! مثلا هیچ وقت ماشین رو با حالت خلاص نرونید! اگر که به علت خرابی موتور مجبور شدین حداکثر تا 50 کیلومتر طبق گفته دفترچه! اگر بوکسل بشه به وسیله یدک کش بهتره!
اگر احله گاز دادن تیک زدن معکوس دادن و کل بازی کردن با دنده هستین سراغ دنده اتومات نرین! مخصوصا تویه هوایه گرم که باعث داغ کردن گیرباکس شده و شروع به ضربه زدن موقع تعویض دنده بشه!
از معکوس های شدید تویه حالت تیپ ترونیک استفاده نکنید یا خیلی کم!
روغن گیرباکس رو هر از چند هزار کیلومتری مثلا 20 هزارتا فقط چک کنید تا اگه سطحش به دلیل نشتی کم شده بر طرفش کنین و همچنین محل نشتی! روغن گیرباکس بعضیا میگن عوض بشه بعضیا هم میگه نه اما چیزی که خود دفترچه گفته تا 100 هزارکیلومتر هم گفته تعویش نشه فقط در صورت کم بودن سر ریز بشه!
و....
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
بهترین کار تعویش شیشه با نمونه مرغوب هست! این ترمیم شیشه و خط انداختن برای جلوگیری از افزایش فقط یه مدت کوتاه جواب میده (برا من که اصلا جواب نداد)![]()
یعنی رفته رفته این ترک کوچیک کل شیشه رو فرا میگیره؟بهترین کار تعویش شیشه با نمونه مرغوب هست! این ترمیم شیشه و خط انداختن برای جلوگیری از افزایش فقط یه مدت کوتاه جواب میده (برا من که اصلا جواب نداد)
درضمن اگه شیشه جلو بشکنه به داخل ریخته و خرد میشه ؟
الان نوع مرغوب و خوبی که گفتید چنده قیمتش و کلا چن درمیاد این عمل؟
دوستان به نظر شما شرایط فروش تیر ماه چه تغییری میکنه؟ یعنی قیمت 206 گرون تر میشه یا ارزون تر؟
میخام ثبت نام کنم، نمیدونم وایستم تا 10 روز دیگه که شرایط جدید اعلام بشه یا نه!؟؟
خیر خرد نمیشه فقط بیشتر میشه و به هر جهتی که بره معمولا تا انتهاش میرهمثلا از بالا تا پایین!
والا شیشه هایی که رویه خودشونه البته اگه جدیده! کیفیتشون خوبه اما شیشه های قدیمیتر بهتر هستن که ساخت فرانسه هستن! فرانسویشم گیر میاد مارک guardian نمیدونم اسپلش درست باشه البته
شرمنده قیمتی ندارم اما فکر کنم نمونه ایرانی دور ور 60 تا 70 نومن باشه
البته اگه دیدی فرانسوی خیلی تفاوت داره زیاد دودل نشو همین ایرانی هاشم تحت لیسانس هست و کیفیت خوبی دارن
ویرایش!:
دوست عزیز یکم تحقیق کردم شیشه های ایرانی الان رویه ماشین های جدید مارک ونوس هست که خود شیشه ها از بلاد کفر میادو اینجا فقط برش و خم داده میشه آدرس کارخانه ونوس گلاس در جاده قم!!!
پس بنظر من همون ونوس بنداز و الکی پول بالای فرانسوی بودن نده![]()
Last edited by total_overdose; 22-06-2011 at 23:42.
سلام الان مسافت 230 کیلومتر رفتم با ماشین متوجه عکس یه آچار شدم این چی هست الان هم روشن یعنی چه ؟
مصرف داره کم میشه دیروزو امروز متوسطش شده 8.91![]()
صدای جیر جیر هم از تسمه تایم هست که حتما بعدا برطرف میشه .
چرخ های جولو هم نیاز به بالانس و میزان فرمان دارن.
فعلا هم متوحه گیج زدن شناور و پمپ نشدم بشم خبر میدم .
راستی رو 206 تیپ 5 سنسور اول و دوم اکسیژن نصب هست که به سلامتی؟
یا باید خ.دمون نصب کنیم ؟
Last edited by isbn; 23-06-2011 at 11:47.
این lcd روی 207 ها خستند از کارخونه ؟؟ { من یادم نمیاد دیده باشم تو ماشین همسایه }
و اینکه اگر ضبط ماشین lcd دار باشه میشه کاری کرد که تمام تنظیمات lcd type b &c روی اونها نمایش داده بشه ؟؟؟
راستی یک سوال دیگه ..این lcd هایی که روی 207 تو عکس بالا هست برای 206 هم هست ؟؟ { حتما هست دیگه }
سلام.دوست من تو بخش مشاوره میپرسیدین زودتر جواب می گرفتین.
ماشین ارزون نمیشه خیالت راحت.
به نظر من صبر کن تا 10 روز دیگه.
تفاوت شرایط فروش هر ماه با ماه قبل شاید تو زمان اقساط و مبلغ چک ها باشه
سلام
اون صدا تسمه تایم معمولا از اون پلاستیک دوریش هست صدا میده!
رو مدل های 90 به بعد مثل اینکه سنسور دوم هم نصب کردن! سنسور اول هم که حتما داره
نه دوست عزیز رویه 207 ایران هم همون نوع a نصب هست !این lcd روی 207 ها خستند از کارخونه ؟؟ { من یادم نمیاد دیده باشم تو ماشین همسایه }
و اینکه اگر ضبط ماشین lcd دار باشه میشه کاری کرد که تمام تنظیمات lcd type b &c روی اونها نمایش داده بشه ؟؟؟
راستی یک سوال دیگه ..این lcd هایی که روی 207 تو عکس بالا هست برای 206 هم هست ؟؟ { حتما هست دیگه }
بستگی به نوع ظبط داره بعضی مدل های سونی و پایونر کار میدن!
انو تا جایی که میدونم LCD type D هست که کلا هم گرون هم اینکه عمرا رو تولید داخل یافت بشه
وقتی LCD Ttype C 500 تموان هست اینو ببینین دیگه چنده !!!!
total جان مطمئنی که سنسور دوم رو داره ؟ اگه نداره برم نصب کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)