سلام
قبلا دانلود منیجر من فیلهای رو که دانلود کره بودم رو دانلود نمیکرد(یعنی یه پیغام میداد که ایا دوباره دانلودش کنم یا نه؟)ولی الان تکراری ها رو دانلود میکنه
چکارش کنم درست شه؟
سلام
قبلا دانلود منیجر من فیلهای رو که دانلود کره بودم رو دانلود نمیکرد(یعنی یه پیغام میداد که ایا دوباره دانلودش کنم یا نه؟)ولی الان تکراری ها رو دانلود میکنه
چکارش کنم درست شه؟
درسته دوست عزیز،زبانو رو english گذاشتم که اینجوری منظورمو برسونم
وقتی تب scheduler باز میکنی،و از پنجره queues گزینه main download queue رو انتخاب میکنی فقط on time downloading تیکش فعاله و وقتی synchronization queue رو انتخاب میکنی تیک periodic synchronization فعاله
حالا سوال اینجاس تفاوت periodic synchronization و on time downloadingچیه؟
اصلا کلا تفاوت دوصف synchronization queue و main download queue چی هستش؟چه فرقی میکنه که فایل تو کدوم صف باشه؟
انتخاب تب option و بعد downloads
انتهای پنجره و تو قسمت if a duplicate download link is added گزینه show a dialog and ask what to do رو انتخاب کن
پیشنهاد من به دوستان اینکه واس بهره گیری حداکثری از idm خودتون زبانشو روی فارسی قرار بدین،هرچی باشه زبان مادری هس و حالام که یه شرکت واس ما ایرانی ها ارزش قائل شده مام از این امکانات استفاده کنیم
برنامه IDM یه جایی داره برای ببرسی وضعیت ویروس یابی
یه مسیر میخواد که من آنتی ویروسو بهش معرفی کنم
باید آیکون برنامه ویروس یابو بهش آدرس بدم؟
سلام
تنظیمات همین جوری بود که ذکر کردید اما انگار مشکل از جای دیگه ایه؟؟؟![]()
آره، فایل با پسوند exe که در پوشه نصب برنامه هست.
تو همونجایی که گفتم یه گزینه دیگرو انتخاب کنید،ok را بزنید
بعد یه فایلا حداقل انتخاب کنید واس دانلود،دوباره برگریدید به تنظیمات و همون تنظیمات قبلیرو انتخاب کنید،بعد بازم برید همون فایلی که تو لیست دانلودتون هستو دوباره انتخاب کنید(البته از صفحه وب)
اینبار باید درست شده باشه
اگه نشد از منو تسکبار idm رو close کنید و بعد چن دقیقه دوباره اجرا کنید و اینکارایی که گفتمو دوباره انجام بدین![]()
دوستان زمانی که IDM من داره فایل رو به چند قطعه تقسیم میکنه و درخواست ها رو به سرور ارسال میکنه سرعتم 2 برابر حد معمول میشه ولی وقتی میره رو دریافت و کانکشن ها دارند فایل ها رو دریافت میکنند سرعت نصف زمان ایجاد کانکشن ها میشه ! قبلا اینجوری نبود یه جورایی احساس میکنم میشه با سرعت بیشتری هم گرفت یا اینکه از تمام سرعتم استفاده نمیشه ...
راهی ، روشی برای تست اگر لطف کنید ممنون میشم .
Last edited by milad_gta; 10-01-2012 at 01:37.
حالا به اون چن ثانیه زیاد گیر نده،اگه بشه خودش سرعتو واست زیاد میکنه
نرم افزاراییم هستن که سرعتتو نشون میدن
ببین اگه چنتا فایلو باهم دانلود کنی بازم سرعتت میره بالا؟
نه فرقی نداره ، حدودا به صورت مساوی تقسیم میشه بینشون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)