سلام کسی تا حالا با این مشکل روبرو شده
بعضی اوقات سیستم صدای دینگ میده و اگر متنی باز باشه واسه خودش عدد تایپ میکنه اگر کسی بتونه کمک کنه یک دنیا ممنوننش میشم
باسپاس
سلام کسی تا حالا با این مشکل روبرو شده
بعضی اوقات سیستم صدای دینگ میده و اگر متنی باز باشه واسه خودش عدد تایپ میکنه اگر کسی بتونه کمک کنه یک دنیا ممنوننش میشم
باسپاس
سلام
دوستان یه سوال دارم
ویندوزم ویروسی شده
نمیدونم ویروسش چی هست ولی وقتی روی درایوهام دابل کلیک میکنم درایو رو توی صفحه جدید باز میکنه
روی show hidden file هم تیک میزنم بعد از اینکه ok میکنم دوباره برمیگرده به حالت Do not show
من به دلیلی نتونستم آنتی ویروسم رو آپدیت کنم ولی فردا صبح آپدیت میکنم
حالا بعد از اینکه ویروس رو پاک کردم چه جوری این تغییرات رو برگردونم؟
دوستان شرمنده صفحه اول خیلی شلوغ و زیاد بود حوصلم نیومد همش رو بخونم
البته من روش زیر رو انجام دادم ولی نشد:
باز شدن درایوها با دابل کلیک در یک پنجره جدید یا باز شدن پنجره search
برای حل این مشکل ابتدا باید مطمئن شوید تیک گزینه Open Each Folder In Its Own Window زده شده است . برای این کار به مسیر زیر بروید .
Tools >> Folder Options و سپس تب General
حال اگر مشکل از این قسمت نبود از روشهای زیر استفاده کنید .
روش اول :
ابتدا به منوی start رفته و گزینه run را بزنید و سپس عبارت regsvr32 /i shell32.dll را در ان کپی کنید و سپس کلید اینتر را بزنید .
روش دوم :
به منوی start رفته و گزینه Run را بزنید و سپس عبارت regedit را تایپ کنید تا وارد محیط رجیستری شوید .
به هر دو مسیر زیر بروید
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
و
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
در پنل سمت راست ، مقادیر پیش فرض عبارات بالا رو پیدا کنید. سپس روی انها دابل کلیک کرده و در قسمت Value data عبارت none را قرار دهید و سپس روی دکمه Ok رو کلیک کنید.
روش سوم :
به منوی start رفته و روی run کلیک کنید و عبارت زیر را داخل ان کپی کرده و کلید اینتر را فشار دهید .
کد:
reg add hkcr\drive\shell /ve /d none /f
Last edited by mahdi_ctr; 17-06-2010 at 23:08.
سلام
من یه چند وقتی هست که فایل های image که ار CD های فیل میگیرم،بعد از با کردنش با VirtualCloneDrive یا IsoBuster فقط حجمشون 2.19 مگ است در صورتی که حجم فایل Image همون 600،700 مگ هست.
لطفا مرا کمکم کنید.
با تشکر از لطفه شما.
خدا حافظ
سلام شما مطمئنی صفخ کلید مشکل نداره از یکی دیگر استفاده کنید
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
ویروس رو سیستمتون اجرا شده شما با نرو برین تو درایوببینین فایل اautorun,inf را بانت پد بازکنید هرچه داره بزارین تو پست تا کمکتون کنم
سلام
آقا توی هیچکدوم از درایوهام این فایلی که گفتی نبود!
الان چیکار کنم؟
سلام
من یه مشکل عجیب دارم که مدت هاست با هاش در گیرم
انواع آنتی ویروس ها را امتحان کردم.اما مشکل از ویروس نیست ظاهرا چون هیچ کدام ویروسی را شناسایی نکردند.
من پنجره task manegr ویندوزم به شکل پایین دیده می شود.در واقع قسمت بالا آن و تب بالا حذف شده اند.تو اینترنت سرچ زده ام ولی نتیجه ای نگرفته ام.کسی می توانید من را کمک کند.
وقتی هم که ویندوز را عوض می کنم بعد از مدتی مشکل پیدا مشه!البته هیچ کار دیگری نمی کند.!!
![]()
این که خیلی ساده است دوبار روی کناره ها کلیک کن
فکرکنم ماروگرفتی آآآ
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
شما توی درایوتون باید فایلی به اسم system volume information رو دیده باشین آیا شما اینو دیدین و اون فایل نبود
system volume information که به صورت Hidden هست و الان من نمیتونم فایل هام رو show کنم
با برنامه Nero هم گفتی رفتم و نبود
در ضمن دفعه قبل یه فایل اتوران توی یکی از درایوهام دیدم ولی سریع رفت!
دو حالت داره
یا هیدن شد یا انتی ویروس پاکش کرد
من تقريبا چند صفحه اول رو خوندم دوستان
اما يه لطفي بكنيد و خلاصه بگيد چكار كنم :
اولا الان آيكون فولدرآپشن من پاك شده و خبري ازش نيست !!!
دوما با آپديت نود32 در يك ويندوزم و نصب آويرا در ويندوز ديگم تونستم تا حدودي ويروسهايي مثل اتوران رو از بين ببرم ( شايد )
سوما آيكون و لوگوي ورود به ويندوزم در هر دوتا ويندوزم عوض شده ( يكي xp و يكي طرح 7 )
به نظر شما نصب مجدد ويندوز خوبه يا مي تونم سيستم رو به همين شكل بازسازي كنم ؟ ايرادات رو چكار كنم ؟ ...
يا علي
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
راستي يك مشكل ديگرم هم اينه كه تا ويندوزم بالا مياد صفحه my document رو نشون مي ده !!!
بازم ممنون
خوب شما برای این بتونین اطلاعات تو فایل رو ببینی بریت تو آدرس
یا تو ران ویندوز بنویسین مثال رو درایو d
D:\autorun.inf
بعد هرچی بود کپی کن نگو که جواب نداد حتما جواب میده تا من بتونم ویزوس روتشخیص بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)