سلام.
من کدتون تست نکردم یعنی اجرا نکردم. ولی چندتا اشکال ظاهری داشت که برطرف شد. این کدی که میزارم رو امتحان کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من کدتون تست نکردم یعنی اجرا نکردم. ولی چندتا اشکال ظاهری داشت که برطرف شد. این کدی که میزارم رو امتحان کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم همون ارور رو میده
من کلاستونو اجرا کردم البته فقط قالب تابع هارو یعنی فقط حالت تعریف تابع هارو و بجز یه مشکل چیز خاصی ندیدم و برنامه بدون مشکل کامپایل شد.
مشکلی که وجود داشت این بود که شما تابع main رو باید بصورت int تعریف کنید:
اگر بعد از انجام این کار باز هم با خطا مواجه شدید ممکنه مشکلتون مربوط به پیکربندی لینکر بشه که باید نام کامپایلرتون و متن خطا رو بنویسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناتوانی در محاسبه ی اعداد بزرگ ...
من با کدیلاکس برنامه مینویسم و به تازگی میخواستم با فرض اینکه قلب در یک ثانیه یک بار میزند تعداد ضربان فلب فرد 78 ساله رو میخواستم محاسبه کنم با کمال تعجب عدد منفی در میاد
برنامه ای که نوشتم :
جواب باید بشه 1434888000 ولی میشه -1835159296کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by salar moghaddam; 14-12-2012 at 09:59.
بله این مشکل در زبان ها مختلف وجود دارد و راه حل هم استفاده از تکنیک های مختلف برنامه نویسی است
یکی از این تکنیک ها شایع مورد استفاده در بین برنامه نویسان کمک گرفتن از ارایه ها جهت انجام اعمال بزرگ محاسباتی است اگر در گوگل سرچ بفرمائید ضرب اعداد بزرگ برنامه های فراوانی و به روش های مختلفی برای شما نمایش خواهد یافت
پاسخ صحیح میشه 2459808000 نمیدونم شما چطور به اون عدد رسیده اید![]()
سلام خسته نباشيد اگه ميشه لطفا به سوالم جواب بديد در زبان c++
اگر 4 تا دانشجو داشته باشيم و 5 تا درس ([5][4])براي هر دانشجو:
الف)بالاترين وكم ترين نمره هر دانشجو
ب)معدل هر دانشجو
ج)بالاترين و كمترين معدل كل دانشجويان را نمايش دهد.
اگه يه دونشم ميدونيد جواب بديد لطفا خيلي فوريه.ممنون
سلام اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم قسمتش برم آخه؟؟؟؟؟؟؟همه رو گشتم نيس ):
Last edited by m_j_cr9; 15-12-2012 at 19:38.
سلام دوستان ،میخوام یک فایل متنی رو بخونم و در داخل برانامه ای به زبان c++ بازش کنم و ااستفاده کنم.
وقتی این فایل باز شد درر این فایل که شامل چندین سطره و هر سطرش 4 ستون داره ،میخوام تمامی اعداد ستون چهارم هر سطر رو بخونم و داخل یه متغیری بریزم و ازش استفااده کنم قدم به قدم.باید از getline استفاده شه؟ چجوری کدش؟میشه این تیکه کدو بزارید!! گیر کردم!!!!!!!!
Last edited by skygirl_0000; 17-12-2012 at 00:45.
سلام به همه....
من دنبال 1برنامه به زبان c++ هستم
سوالشم اینه:
جمع 2تا عدد اعشاری که طرف صحیحش حداکثر10 تا عدد و طرف اعشارشم حداکثر 10 تا عدد باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)