تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 1126 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.

یه هارد اکسترناله جیبی دارم : GB 500 western my passport e

8ماهه خریدم. تا الان سالم بود
    ولی دیروز وقتی زدم به دستگاه ، خیلی طول کشید تا یه درایو به اسم Local Disk ظاهر شد (آخه همیشه اسمش my passport بود) و وقتی روش کلیک میکنم میگه :
    you need to format the harddisk before you can use it
    Format it , Yes ... No همین ...

no که میزنم میگه :
    Data error . Cyclic redundancy check
    J: is not accessible

ینی سوخته ؟
    گارانتی سازگاره ... باید ببرمش سازگار یا اینکه ببرمش همون جایی که خریدم ؟ (از پایتخت خریدم)

راستی :
    سیم هاردم همیشه بهش وصل بود و کیف نداشت و میذاشتم تو جیب کیف کوله ام و سیمش یکم خم میشد و از یه ماه پیش یکم قطعی داشت ینی باید تکون میدادی سیمشو تا هارد بیاد بالا .... و چند باری هم بدون اینکه استاپ کنم، هاردو از دستگاه کشیدم بیرون ... با یه سیم usb دیگه که ماله هارد وسترن بود تست کردم و نیومد بالا ... پس مشکل از سیم نیست !
    روش هم نمیذاره راست کلیک کنم تا scan بشه .... هنگ میکنه !

از طریق command prompt یه چک دیسک کردم و این شد نتیجه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا راهنماییم کنید !
    Last edited by brain; 18-09-2010 at 23:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یه هارد اکسترنال wd 320 دارم امروز به اشتباه هاردمو فرمت کردم آیا راهی برای بازگردانی اطلاعاتم وجود داره؟؟؟

داره خودمونی میشه N.H.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

پيش فرض

سلام.

یه هارد اکسترناله جیبی دارم : GB 500 western my passport e

8ماهه خریدم. تا الان سالم بود
    ولی دیروز وقتی زدم به دستگاه ، خیلی طول کشید تا یه درایو به اسم Local Disk ظاهر شد (آخه همیشه اسمش my passport بود) و وقتی روش کلیک میکنم میگه :
    you need to format the harddisk before you can use it
    Format it , Yes ... No همین ...

no که میزنم میگه :
    Data error . Cyclic redundancy check
    J: is not accessible

ینی سوخته ؟
    گارانتی سازگاره ... باید ببرمش سازگار یا اینکه ببرمش همون جایی که خریدم ؟ (از پایتخت خریدم)

راستی :
    سیم هاردم همیشه بهش وصل بود و کیف نداشت و میذاشتم تو جیب کیف کوله ام و سیمش یکم خم میشد و از یه ماه پیش یکم قطعی داشت ینی باید تکون میدادی سیمشو تا هارد بیاد بالا .... و چند باری هم بدون اینکه استاپ کنم، هاردو از دستگاه کشیدم بیرون ... با یه سیم usb دیگه که ماله هارد وسترن بود تست کردم و نیومد بالا ... پس مشکل از سیم نیست !
    روش هم نمیذاره راست کلیک کنم تا scan بشه .... هنگ میکنه !

از طریق command prompt یه چک دیسک کردم و این شد نتیجه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا راهنماییم کنید !
    هوالعلیم
    با سلام ، هارد اکستر نال شما دارای مدار مجزا تبدیل ولتاژ USB هست IC مبدل این مدار نسبت به نوسان ولتاژ و قطع ناگهانی ارتباط در هنگام ترانسفر دیتا بسیار آسیب پذیر است اگر در هاردتان اطلاعات مهمی دارید مجددا درخواست نمایید تا راهنمایی فنی شوید اما اگر اطلاعاتی ندارید به شرکت گارانتی کننده ارجاع دهید.
    موفق باشید

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

من یه هارد اکسترنال wd 320 دارم امروز به اشتباه هاردمو فرمت کردم آیا راهی برای بازگردانی اطلاعاتم وجود داره؟؟؟
    هوالعلیم
    با سلام ، ناراحت نباشید ، کل اطلاعات شما قابل بازیابی است در صورت تمایل به بازیابی اطلاعات پیام خصوصی بزنید تا راهنمایی شوید.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه flashmemory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    هارد Seagate 7200.12 1Tb من detect میشه ولی پیغام a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart میده ظرفیت کل هارد رو هم 33 مگ نشون میده
    به سیستم دیگه هم وصل کردم یک درایو با همون ظرفیت 33 مگ نشون میده ...
    win7 تو درایو C نصب بود و xp-sp3 تو درایو D ...
    با ریکاوری کنسول win7 هم سعی کردم mbr رو فیکس کنم ولی بعد از فیکس کردن فرقی نکرد ...
    اطلاعات روی هارد برام خیلی مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هوالعلیم
    با سلام ، هارد اکستر نال شما دارای مدار مجزا تبدیل ولتاژ USB هست IC مبدل این مدار نسبت به نوسان ولتاژ و قطع ناگهانی ارتباط در هنگام ترانسفر دیتا بسیار آسیب پذیر است اگر در هاردتان اطلاعات مهمی دارید مجددا درخواست نمایید تا راهنمایی فنی شوید اما اگر اطلاعاتی ندارید به شرکت گارانتی کننده ارجاع دهید.
    سلام.
    امروز رفتم خونه دوستم ، لپتاپ اپل داره ، وقتی هاردو وصل کردم ، اومد بالا و اطلاعات هم روش بود ... ولی با pc نمیشه !!
    قرارشد هاردمو خالی کنم و بعدش فرمت کنم ببینم چی میشه ...
    به نظرتون مشکل حاد نیست پس !؟

6. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.

دوستان عزیز یک هارد دیسک دارم با مشخصات زیر:

Seagate Barracuda 7200.12 500GB

این هارد دیسک موقعه جابجا کردن کابل برق دیگه کار نکرد برد هارد دیسک رو باز کردم و دیدم که اون قسمتی که کابل برق متصل میشه سیاه شده خلاصه انگار آب شده!

می خواستم بدونم که از کجا می تونم برد این هارددیسک رو پیدا کنم؟!

داره خودمونی میشه arash_uiq3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

آقا من جدیدا یک هارد سیگیت باروکودا 7200 خریداری کردم که الان متوجه میشم هارد صدا میده
    این صدا زمانی اتفاق میوفته که چرا قرمز کیش روشن میشه و این صدای قرچ قرچ از هارد در میشه .
    چیکار کنم ؟
    گارانتی ویستا است
    ببرم گارانتی یا می تونم تعمیر کنم ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

پيش فرض

سلام.
    امروز رفتم خونه دوستم ، لپتاپ اپل داره ، وقتی هاردو وصل کردم ، اومد بالا و اطلاعات هم روش بود ... ولی با pc نمیشه !!
    قرارشد هاردمو خالی کنم و بعدش فرمت کنم ببینم چی میشه ...
    به نظرتون مشکل حاد نیست پس !؟
    هوالعلیم
    با سلام ، دوست عزیز وقتی که ic نامبرده دچار اشکال میشود بدین معنی نیست که اصلا کار نمیکند وقتی که هارد شما با usb pc بوت نمیشه اما به محض اتصال با usb لب تاپ هاردتان بوت کامل شده و شما به راحتی به سطح data area دسترسی پیدا کردید و اطلاعاتتان را مشاهده کردیدتشریح چنین وضعیتی از نظر فنی بدین صورت است ic مورد نظر بر اثر نوسان ولتاژ و یا قطع ارتباط در حین انتقال اطلاعات چه بصورت عمدی و چه بصورت غیر عمدی ( یعنی قطعی در کابل هارد و قطع و وصل مکرر هارد ) دچار اشکال شده است و چون این قطعه آسیب دیده ، نسبت به ولتاژ های مختلف با آمپر های متفاوت حساسیت نشان میدهد بطور مثال آمپر یا شدت جریان ولتاژ در usb کیس تان با آمپر و شدت جریان در لب تاپ دوستتان متفاوت میباشد طبیعتا به خاطر طراحی خاص در مادربرد و مدار ورودی و تغذیه و شارژلب تاپ و به علت وجود نداشتن دستگاه مجزا به نام پاور که عمدتا دچار نوسان هستند و زیر مجموعه خود را که همان قطعات داخل کیس می باشد را تحت تاثیر نوسان خود میگذارند ، طبیعتا این اختلاف باعث شده که ic با ولتاژ لب تاپ و آمپر خروجی آن درایو شده و موقتا کار کند شما بعد از استخراج اطلاعاتتان هارد را به شرکت گارانتی کننده ارجاع دهید در ضمن هاردتان دچار بد سکتوری نیست چون شما به محض اتصال به لب تاپ راحت به اطلاعاتتان دسترسی پیدا کردید و لازم به ذکر است که با فرمت کردن بد سکتور رفع نمیشود الا فرمت سطح پایین یا همان Low Level Format که تمام کلاستر ها و تراک ها به تنظیمات کارخانه ای خود برگردد و اکسز تایم هم در سطح نرمال پایین بیاید.
    موفق باشید

10. این کاربر از N.H.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

پيش فرض

سلام
    هارد Seagate 7200.12 1Tb من detect میشه ولی پیغام a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart میده ظرفیت کل هارد رو هم 33 مگ نشون میده
    به سیستم دیگه هم وصل کردم یک درایو با همون ظرفیت 33 مگ نشون میده ...
    win7 تو درایو C نصب بود و xp-sp3 تو درایو D ...
    با ریکاوری کنسول win7 هم سعی کردم mbr رو فیکس کنم ولی بعد از فیکس کردن فرقی نکرد ...
    اطلاعات روی هارد برام خیلی مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید
    هوالعلیم
    با سلام ، شما هاردتان را با نرم افزار HDAT2 اصلاح ظرفیت کنید و بعد به عنوان یک هارد ثانوی ( یعنی سیستم با یک هارد دیگری بوت شود ) وارد ویندوز شوید و مشاهده کنید که به اطلاعات دسترسی پیدا کردید یا خیر اگر همچنان بعد از اصلاح ظرفیت مشکلتان رفع نشد مجددا درخواست نمایید تا راهنمایی شوید.
    موفق باشید

12. این کاربر از N.H.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

پيش فرض

سلام.

دوستان عزیز یک هارد دیسک دارم با مشخصات زیر:

Seagate Barracuda 7200.12 500GB

این هارد دیسک موقعه جابجا کردن کابل برق دیگه کار نکرد برد هارد دیسک رو باز کردم و دیدم که اون قسمتی که کابل برق متصل میشه سیاه شده خلاصه انگار آب شده!

می خواستم بدونم که از کجا می تونم برد این هارددیسک رو پیدا کنم؟!
    هوالعلیم
    با سلام ، چون برد هارد با مدیا هاردتان دارای کد FIRMWARE هستند شما نمی توانید برد دیگری به جای آن برد استفاده کنید حتی برد مشابه از لحاظ ظاهری و مشابهت آن با برد هاردتان الا بردی که کد FIRMWARE آن مشابه برد شما باشد ، آن بردتان هم قابل تعمیر است در صورت تمایل به تعمیر پیام خصوصی زده تا راهنمایی شوید.
    موفق باشید

14. این کاربر از N.H.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •